هشدار محققان انگلیس درخصوص موج دوم کرونا
محققان آکادمی علوم پزشکی انگلیس نسبت به شروع موج دوم کرونا در فصل زمستان هشدار دادند.
به گزارش خبرگزاری موج، محققان آکادمی علوم پزشکی بریتانیا با ارائه گزارشی در مورد جدیت موج دوم کرونا در این کشور هشدار دادند وبگاه «بلومبرگ» بر اساس گزارش این آکادمی پزشکی نوشت، به دلیل شیوع سالانه ویروس فصلی آنفولانزا و به این دلیل که خدمات بهداشت ملی در انگلیس با انبوهی از بیمارانی مواجهند که نیازمند سنجش و درمان هستند، موج دوم بیماری کووید-19 میتواند جدیتر باشد و منجر به کشته شدن ۱۲۰ هزار نفر در این کشور شود.
بر اساس این گزارش، طی فصل زمستان در بریتانیا در حالی که دیگر بیماریهای تنفسی و شرایط عادی مانند بیماریهای قلبی وخیمتر میشوند، بیمارستانها در این کشور با حجم عظیم [بیماران] روبرو هستند و بیماری کووید-۱۹ به احتمال زیاد در هوای سرد بیشتر گسترش مییابد؛ زیرا افراد زمان بیشتری را در داخل خانه میگذرانند؛ یعنی جایی که ویروس فرصت رشد پیدا میکند.
دانشگاهیان و محققانی که این گزارش را تهیه کردهاند، خواستار افزایش برنامههای تست و ردیابی افرادی شدند که در معرض خطر قرار گرفته و یا آلوده شدهاند.
این افراد همچنین گفته اقداماتی پیشگیرانه و ذخیره تجهیزات محافظت شخصی کافی نیز باید در بیمارستانها و خانه سالمندان صورت گیرد. آنها همچنین واکسن آنفولانزا را نیز برای پیشگیری از پر شدن بیمارستانها مهم دانسستند.
براساس این گزارش، نرخ شیوع دوباره کرونا یا «عدد آر» که به معنی تعداد متوسط افرادی است که از یک فرد آلوده کرونا میگیرند، میتواند در ماه سپتامبر تا ۱.۷ افزایش یابد و منجر به افزایش جمعیت در بیمارستانها و در نتیجه مرگومیر در ماههای ژانویه و فوریه شود.
این مسئله میتواند از موج اول ویروس کرونا بدتر باشد. نرخ کنونی عدد آر یا شیوع دوباره کرونا در انگلیس حدود ۰.۷ تا ۰.۹ است.
نهادهای دولتی در انگلیس هشدار داده بودند که اگر این نرخ از عدد ۱ بالاتر رود، تعطیلیها و محدودیتهای مربوط به این ویروس دوباره اعمال خواهند شد.
بر اساس گزارش دانشگاه جان هاپکینگز آمریکا، تاکنون در انگلیس ۲۹۱ هزار و ۶۹۱ نفر به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شدهاند که از این تعداد ۴۴ هزار و ۹۱۵ نفر جان خود را از دست دادهاند.
هفته گذشته نیز یکی از نمایندگان پارلمان انگلیس، سرویس بهداشت ملی این کشور را برای عدم عمل به وعدههایش در خصوص ارائه تمامی تجهیزات مورد نیاز به سرویس بهداشت ملی انگلیس برای مقابله با تأثیرات کرونا مورد انتقاد قرار داد.
مسئول نظارت بر بودجه و هزینههای پارلمان انگلیس هشدار داده بود در صورت گسترش موج دوم کرونا، بریتانیا فاقد راهبرد روشن و شفاف برای دستیابی به و توزیع تجهیزات مورد نیاز برای محافظت از کادر درمان و مراقبت خود است.
این هشدار بعد از آن مطرح شده بود که برخی از کادر درمان انگلیس در دوران موج اول کرونا اعتراض کردند که در مواجهه با بیماران مبتلا به ویروس کرونا از تجهیزات محافظتی کافی برخوردار نیستند.
هفته گذشته نیز «بوریس جانسون» نخستوزیر انگلیس طی مصاحبهای گفت، وضعیت شیوع ویروس کرونا در این کشور یک فاجعه است.
جانسون در خصوص تقاضای مطرح شده برای تحقیق درباره عملکرد دولت در مقابله با ویروس کرونا گفت بسیاری جهت بررسی اینکه «کجای کار ایراد داشته و از چه زمانی [این اشکال بهوجود آمده است]» رنج بسیاری کشیدهاند و جان خود را از دست دادهاند.
ارسال نظر