English

شورای امنیت خشونت‌ها در سوریه را محکوم کرد

شورای امنیت سازمان ملل بیانیه صادره از آمریکا و روسیه در محکومیت خشونت‌ها در لاذقیه و طرطوس سوریه را محکوم کرد.

شورای امنیت خشونت‌ها در سوریه را محکوم کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، شورای امنیت سازمان ملل امروز جمعه بیانیه تدوین شده از سوی ایالات متحده و روسیه در محکوم کردن خشونت‌ها در لاذقیه و طرطوس در سوریه را محکوم کرد.

شورای امنیت اعلام کرد: ما به شدت حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی به ویژه بیمارستان‌ها در سوریه را محکوم می‌کنیم. 

شورای امنیت عنوان داشت: ما نگرانی شدید خود را نسبت به تاثیر خشونت در سوریه بر افزایش تنش‌ها میان طائفه‌ها ابراز می‌کنیم. 

شورای امنیت اظهار کرد: از تمام طرف‌ها در سوریه می‌خواهیم تا خشونت‌ها را متوقف کرده و حفاظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌ها را تضمین کنند.

شورای امنیت عنوان داشت: سوریه را به اتخاذ تدابیر قاطعانه برای مقابله با تهدیدی که نیروهای تروریست خارجی ایجاد می‌کنند، ترغیب می‌کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه