English

رئیس جمهور فرانسه:

دولت فلسطین را به رسمیت خواهم شناخت

ماکرون، رئیس جمهور فرانسه گفت: این کشور احتمالاً در ژوئن آینده دولت فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت.

دولت فلسطین را به رسمیت خواهم شناخت
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از خبرگزاری فلسطین ی شهاب، امانوئل ماکرون ، رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که احتمالاً کشورش در ژوئن آینده دولت فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت. وی تاکید کرد که این اقدام گامی در زمان مناسب برای تقویت امنیت منطقه‌ای خواهد بود.

ماکرون ضمن مخالفت با طرح کوچ اجباری ترامپ تصریح کرد که غزه یک ملک نیست و نمی‌توان تاریخ و جغرافیا را از بین برد.

وی خاطرنشان کرد که واقعیت این است که در غزه ۲ میلیون انسان محاصره شده وجود دارند که بعد از ماه‌های طولانی موشک باران و جنگ وحشتناک در آنجا زندگی می‌کنند.

امانوئل ماکرون که در جریان سفر به استان العریش مصر با تعدادی از مجروحان و بیماران غزه که برای مداوا به مصر منتقل شده‌اند، دیدار کرده است؛ گفت که در گفتگو با تمامی کودکان و زنان مجروحی که دیدار کرده، از آنها یک چیز شنیده است و آن اینکه آنها به غزه بازخواهند گشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه