مانع اصلی اقتصاد مقاومتی نفوذیها هستند
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: مانع اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی در ایران، نفوذیها هستند؛ ما باید تکلیف خود را روشن کنیم که اقتصاد مستقل میخواهیم یا وابسته.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج از مشهد، سردار محمدرضا نقدی در هفدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار داشت: انقلاب اسلامی هم اکنون به اوج خود رسیده و ما در سنگرهای غرب به گونهای پیش رفتهایم که در آن کشورها موج اسلام گرایی به وجود آمده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: ۲۰ میلیارد دلار از ذخایر ارزی عربستان را در یمن خرج کردند و با کودک کشی آبروی خود و سازمان ملل را بردند و امروز یمنیها در دروازههای نجران هستند و تأسیسات نفتی عربستان را با موشک هدف قرار میدهند که این موضوع استکبار را به وحشت انداخته، وضعیت فعلی حساس و سرنوشتساز بوده و باید دقیق عمل شود که فرمول عمل را رهبر انقلاب به روشنی بیان کردند که همان اقتصاد مقاومتی است.
وی خاطرنشان کرد: کشورهایی که جان کندند برای عبور از یک اقتصاد یک اقتصاد صنعتی، ۱۶ ساعت کار کردند و ۸ ساعت حقوق گرفتند، چندین سال در ضعیف به کشور خود را بر روی واردات بستند، دستگاههای اداری خود را با کمترین هزینهها اداره کردند تا بتوانند گذار داشته باشند آنها در واقع اقتصاد مقاومتی را پیاده کردند. رئیس سازمان بسیج مستضعفین نخستین قدم در اقتصاد مقاومتی را نجات اقتصاد از سیاست زدگی دانست و بیان کرد: اینکه اقتصاد را تبدیل به یارانه انتخابات کرده و میزان یارانه و برنامههای ۲۰ روزه و ۱۰۰ روزه را وعده میدهند با اقتصاد مقاومتی منافات دارد در واقع اقتصاد دارای فرمول بوده و باید اجازه داد که تبدیل به یک مسئله علمی شود. وی با بیان اینکه اگر ما به مقاومت کمک نکنیم امنیتی نداریم که کارخانه کار کند، اظهار کرد: در واقع مقدمه اولیه اقتصاد امنیت است و باید در نظر داشت که اگر پول را برای راه خدا انفاق و خرج کنیم با منافع چند برابر به خودمان باز میگردد. نقدی اقتصاد مقاومتی را مسئلهای فراجناحی و علمی دانست و بیان کرد: وقتی به نتیجه علمی رسیدیم باید پایبند آن باشیم؛ علم میگوید که خام فروشی مخالف اقتصاد مقاومتی است بنابراین نباید بگوییم الحمدالله که نفت زیاد فروختیم باید بگوییم استغرالله که این اتفاق افتاده است. وی با اشاره به قرارداد با مؤسسهای که مبارزه با پولشویی را نظارت میکند، خاطرنشان کرد: ما قبول کردیم که بانکها با کسانی که تحریم هستند معامله نکنند و هم اکنون بانکها از کار با قرارگاهی که برای عمران و آبادی فعالیت میکند منع هستند در صورتیکه اقتصاد مقاومتی این نیست.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند امتیازات نقد در مقابل نسیه در مذاکرات نباید داده شود، اظهار کرد: با این امتیازات که دادیم مشکلات حل نمیشود و آنها هر لحظه که بخواهند وضعیت را برمیگردانند رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: حتی اگر آدمهایی که تحریم شدند را زندان کردیم، گشایش دلاری انجام شده و تمام اقدامات مورد نظر هم انجام شود باز هم اقتصاد مقاومتی اجرا نمیشود و در واقع اقتصاد ضدمقاومتی انجام میشود. وی تصریح کرد: اگر نصف همین میزانی که در این ۶ سال یعنی از اواسط دولت گذشته تا کنون به دنبال گشایش دلار دویدیم به دنبال حذف دلار بودیم، این اقدام انجام شده بود. نقدی با بیان اینکه امروز خیلی از کشورها تمایل دارند از دست دلار راحت شوند، تصریح کرد: این اقدام از رزم حماس و حزب اله لبنان هم مهمتر است که در این زمینه توصیه و پژوهشهای دانشگاهی وجود نداشته است و اگر قرار است مقاله بنویسیم باید روی مسائل کاربردی کار کنیم. وی ادامه داد: مسائل نظری اقتصادی را همه کاندیداها میگویند اما نمیتوانند اجرا کنند و تمام آنها کلیات بوده باید دید چرا نمیشود نرخ سود بانکی را پایین آورد و یا با قاچاق مبارزه کرد. رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه هم اکنون دولت نفت را میفروشد دلار میگیرد آن را تبدیل به واردات میکند، بیان کرد: باید بتوانیم دوگانهها را حل کنیم همه این را میگویند راه نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی مردمی کردن آن است اما چه کسی باید آن را عملی کند. وی در ارتباط با مضراتی که با این شیوه از پایین آوردن نرخ سود بانکی برای کشور به وجود میآید، تصریح کرد: با این وضعیت اگر نرخ سود بانکی را پایین بیاوریم همه پولها را از بانک برداریم همین پول میرود و در بازار سکه و زمین پرسش این نیست که سود بانکی را کاهش دهیم بلکه باید دید که چگونه سود را کاهش دهیم که بورس بازار زمین و سکه به وجود نیاید. رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به مشکلاتی که در خصوصی کردن شرکتها در کشور به وجود میآید، خاطرنشان کرد: ما زمانیکه قصد داریم شرکتها را خصوصی کنیم یک عده چنبره زده و سعی دارند آنها را با قیمت ناچیز خریداری کنندوخصوصی سازی پرونده ای ۲۰ ساله می شود. وی مبانی فرهنگی را یک نیاز برای نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: یک مسئله بسیار مهم انضباط اقتصادی است زیرا ممکن نیست اقتصادی بدون حساب و کتاب و انضباط ارتقا پیدا کند، رها کردن مرزها و گمرکها نتیجهاش این وضعیت در ورود کالای قاچاق به کشور میشود وی با بیان اینکه باید شلاق زدن برای کسانی است که درآمد نامشروع دارند و فقط مال محرومان نیست، خاطرنشان کرد: برای اداره دولت اسلامی سندی محکمتر از عهدنامه امیرالمؤمنین بامالک نداریم که طبق آن ما نباید با مردم سختگیر باشیم و با کارگزاران نرم بلکه باید برعکس این باشد و اگر بخواهیم اقدام داشته باشیم. نقدی گفت: یکی از الزامات آن انضباط اقتصادی است، نمیشود صاحبان ثروتهای بزرگ را گذاشت در رأس امور زیرا امام راحل فرمودند که کارگزاران کشور باید از طبقه متوسط و مادون متوسط باشد. گفتنی است، هفدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، از ۹ تا ۱۲ شهریور ۹۵ با حضور سخنرانان و مسئولان ارشد نظام، استادان و نخبگان دانشگاهی بسیجی، فرماندهان شبکه های جنگ نرم و … بامحوریت «اقتصاد مقاومتی و جایگاه بین المللی شدن قدرت جمهوری اسلامی در سالن صبای مشهد مقدس درحال برگزاری است
ارسال نظر