علی اصغر عنابستانی:
نظام دریافت مجوزها در تولیدات فرهنگی و اقتصادی تا کشاورزی باید برداشته شود
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: برای رسیدن به تولیدات با کیفیت می بایست پروسه دریافت مجوزها و نظام مالیاتی کشور تغییر کند.
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علی اصغر عنابستانی رییس کمیته اشتغال و روابط کار کمیسیون مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه شاهد آنیم تولید کنندگان مسیرهای طولانی، خسته کننده و پر از رانت را برای دریافت مجوزها باید سپری کنند و این دولت ها هستند که این موانع را بوجود می آورند.
وی افزود: اجازه دهید درهای لابی گری و امضاهای طلایی بسته شود تا چرخ های تولید حرکت کند.
علی اصغر عنابستانی در مورد نامگذاری امسال به سال « تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها » گفت: هر سال با توجه به چشم اندازی که در تمام حوزهها برای کشور دیده میشود، رهبر معظم انقلاب نامگذاری با اهداف کاملاً راهبردی شناخته شده برای سال پیش رو انتخاب میکند و یک جمله بسیار کوتاه یا ترکیب واژگانی هماهنگ برای رسیدن اهداف آن سال پیش بینی در قالب شعار مطرح میکنند.
نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس شورای اسلامی افزود: نامگذاری امسال به نام تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها بسیار سنجیده و هدفمند است؛ اگر از قالب شعار خارج شود و تبدیل به یک برنامه اجرایی و ساختاری شود بی شک بهبود شرایط در تمام عرصهها را شاهد خواهیم بود.
عنابستانی با اشاره به «جهش تولید» تاکید کرد: سال گذشته با نام جهش تولید نامگذاری شد و اقدامات بسیاری برای رسیدن به تولیدات با کیفیت صورت گرفت اما متاسفانه نتیجه آن را در زندگی مردم ملموس نبود علت بی اثر بودن این نامگذاری٬ بی برنامگی در ساختار اجرایی دولت را باید جستجو کنیم.
نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: نامگذاری سال جدید تحقق تکامل یافته سال «جهش تولید» است برای رسیدن به آن باید موانع را از مسیر تولید برداشته تا پشتیبانی و حمایت جدی از تولیدات داخلی صورت بگیرد.
رئیس کمیته اشتغال و روابط کار کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دو موضوع برای دستیابی به تولیدات با کیفیت و مطلوب از اهمیت ویژهای برخوردار است یکی نظام مالیاتی و دیگری رفع موانعی که در مسیر تولید است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: در نظام مالیاتی باید سیاستها و برنامههایی در نظر گرفته شود که از تولیدات٬ مالیات دریافت نشود در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا نه تنها از تولیدکنندگان مالیات دریافت نمیشود بلکه حمایتهایی هم صورت میگیرد اما در کشور ما متاسفانه بخش بسیاری از ساختار مالیاتی را بر مبنای مالیات بر تولید به نام مالیات بر درآمد دریافت میکنند. توجه به مالیات باید یکی از اقداماتی باشد که در سال جدید تمام مسئولان به آن توجه کنند.
عنابستانی افزود: نظام مالیاتی باید در سال جدید به گونهای طراحی و اصلاح شود که هر سرمایهای وارد ساختار تولید و به کالای مصرفی تبدیل میشود از پرداخت مالیات معاف شده و در عوض پایههای درآمدی دیگری غیر از مالیات برای درآمد دولت در نظر بگیریم بر همین اساس باید جهت گیری دریافت مالیات را در کشور تغییر دهیم. نظام دریافت مجوزها در تولیدات از فرهنگی و اقتصادی گرفته تا کشاورزی باید برداشته شود تا تولیدکنندگان در کنار کیفیت به کمیت مطلوب هم دست پیدا کنند.
رئیس کمیته اشتغال و روابط کار کمیسیون اجتماعی مجلس شورای در پایان خاطر نشان کرد:دولت می بایست تنها بر روی ساماندهای تولیدات مدیریت کند و موانعی از قبیل اخذ مجوز و دریافت مالیات را برای رونق بخشیدن به کارهای تولیدی لغو نماید.
ارسال نظر