علی محمدی:
راه ندازی ۱۲۰ کارگاه تولیدی و خانگی صنایعدستی با مشارکت کمیته امداد در تربت حیدریه
رییس اداره گردشگری شهرستان تربتحیدریه بیان کرد: از مهترین مزایای توجه به حوزه صنایعدستی و هنرهای سنتی تربت حیدریه، علاوه بر احیای هنر و پیشه قدیمی گذشتگان، هزینههای پایین و اشتغالزایی بالا در این بخش است.
![راه ندازی ۱۲۰ کارگاه تولیدی و خانگی صنایعدستی با مشارکت کمیته امداد در تربت حیدریه](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/UotTLkgIFo5t/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6f0BdKNBop0/%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9+%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C+%D8%AA%D8%B1%D8%A8%D8%AA+%D8%AD%DB%8C%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علی محمدی رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان تربتحیدریه در بازدید معاون استاندار و فرماندار این شهرستان اعلام کرد: راهاندازی ۱۲۰ کارگاه تولیدی و خانگی صنایعدستی با مشارکت میراثفرهنگی و کمیته امداد در این شهرستان
علی محمدی در بازدید از کارگاههای صنایع دستی که با مشارکت میراثفرهنگی و کمیته امداد احیا شده، افزود: از مهترین مزایای توجه به حوزه صنایعدستی و هنرهای سنتی شهرستان، علاوه بر احیای هنر و پیشه قدیمی گذشتگان، هزینههای پایین و اشتغالزایی بالا در این بخش است.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان تربتحیدریه در ادامه گفت: با این هدف و پیرو تفاهمنامه همکاری مشترک بین این دو نهاد، اداره میراثفرهنگی، مشاغل سنتی و صنایعدستی بومی شهرستان را شناسایی کرد.
وی اظهار کرد: با توجه به تولید بیش از ۷۰ درصد نخ ابریشم ایران در بخش بایگ این شهرستان از سالیان دور و تولید بیش از ۹۰ درصد در سالهای اخیر، میراثفرهنگی با مشارکت کمیته امداد از کارگاههای سنتی ابریشمکشی در قالب اعطای تسهیلات برای بهسازی کارگاهها و ایجاد کارگاههای جدید فرآوری و تولیدات ابریشم حمایت کردند.
محمدی افزود: همچنین با توجه به وجود معادن غنی عقیق در منطقه یکی دیگر از رشتههای مورد توجه اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و کمیته امداد تربت حیدریه گوهرتراشی عقیق و ساخت زیورآلاتسنتی بود که در سالهای اخیر سهم عمدهای از اشتغال در تربت حیدریه در رشتههای صنایعدستی را به خود اختصاص داده است.
محمدی همچنین اظهار کرد: از دیگر رشتههای راهاندازی شده و مورد حمایت این دو اداره می توان به نمدمالی، رودوزیهایسنتی، فرتبافی و چرمدوزی اشاره کرد و با همکاری کمیته امداد تاکنون بیش از ۱۲۰ کارگاه تولیدی و خانگی صنایعدستی تربت حیدریه در رشتههای تولیدات نمدی، ابریشمکشی، رودوزیهایسنتی، فرتبافی و ابریشمبافی، تراشسنگ، چرمدوزی، سفال و ساخت سازسنتی و ... راهاندازی شده است.
محمدی در خاتمه تصریح کرد: برای حمایت از این کارگاهها مبلغ ۱۵ میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال تهسیلات پرداخت شده است.
ارسال نظر