ابراهیم نصری:
فرسودگی ۴۰ درصد از ناوگان حمل و نقل جادهای خراسان رضوی
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جادهای خراسان رضوی بیان کرد: سالانه به حدود پنج هزار میلیارد تومان منابع برای رفع عقبماندگی بودجهای سالهای گذشته و ترمیم جادههای استان نیاز است.
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، ابراهیم نصری مدیرکل راهداری و حمل ونقل جادهای خراسان رضوی در سخنانی عنوان کرد: نوسازی در ناوگان فرسوده حملونقل جادهای استان شامل اتوبوس، مینیبوس، سواری کرایه، وانتبار برونشهری و کامیون به ۱۶ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز دارد.
نصری این سخنان را در همایشی که به مناسبت هفته حملونقل و رانندگان در مشهد برگزار شده بود بیان کرد و افزود: هماکنون ۴۰ درصد از ناوگان حمل و نقل جادهای خراسان رضوی در سن فرسودگی قرار دارند و برای نوسازی ناوگان با اولویت بخش حملونقل مسافر در یک دوره پنجساله به این اعتبار نیاز است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جادهای خراسان رضوی همچنین گفت: ۷۷ درصد اتوبوسها، ۹۴ درصد مینیبوسها، ۷۰ درصد سواریهای کرایه، ۵۹ درصد کامیونها، ۳۳ درصد کفیها و ۱۵ درصد وانتبارهای حملونقل عمومی جادهای استان در سن فرسودگی هستند.
وی در ادامه اضافه کرد: از ابتدای سال، ۱۶۵ دستگاه انواع وسایل نقلیه نو با ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی وارد چرخه حملونقل جادهای استان شده است و وضعیت نامناسب کنونی راهها و بزرگراههای استان نباید ادامه داشته باشد، زیرا هرسال که عملیاتترمیم این زیرساختها به تأخیر بیفتد، نگهداری آنها پرهزینهتر خواهد شد.
نصری تاکید کرد: یک کیلومتر روکش آزادراه ۶ میلیارد تومان و ساخت یک کیلومتر راه روستایی چهار میلیارد تومان هزینه دارد، باوجود این هزینهها باید از متکی بودن به بودجه دولت جدا شود و خود بهعنوان یک سازمان درآمدزایی کنیم، استانها باید درآمدهای خود را به خزانه واریز و سپس برای مصارف مردم هزینه کنند.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جادهای خراسان رضوی متذکر شد: سالانه به حدود پنج هزار میلیارد تومان منابع برای رفع عقبماندگی بودجهای سالهای گذشته و ترمیم جادههای استان نیاز است و پس از این که مشکلات کنونی را رفع کردیم همهساله به سه هزار میلیارد تومان بودجه برای نگهداری صحیح و بهموقع ۲۰ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه استان نیاز داریم.
نصری در خاتمه تصریح کرد: در بخش حملونقل مسافر ، اکنون در پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد ۹۵ درصد فروش بلیت از طریق سامانههای فروش در خارج از پایانه انجام میشود و میتوان گفت دلالیها در این پایانه برطرف شده است و مسافران باحرمت، از خدمات پایانه استفاده میکنند که بعد از سال ۱۴۰۱ شیوه مدیریتی پایانه امام رضا (ع) در سراسر نقاط کشور اجرا میشود.
ارسال نظر