English

ابراهیم نصری:

فرسودگی ۴۰ درصد از ناوگان حمل‌ و نقل جاده‌ای خراسان رضوی

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای خراسان رضوی بیان کرد: سالانه به حدود پنج هزار میلیارد تومان منابع برای رفع عقب‌ماندگی بودجه‌ای سال‌های گذشته و ترمیم جاده‌های استان نیاز است.

فرسودگی ۴۰ درصد از ناوگان حمل‌ و نقل جاده‌ای خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، ابراهیم نصری مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای خراسان رضوی در سخنانی عنوان کرد: نوسازی در ناوگان فرسوده حمل‌ونقل جاده‌ای استان شامل اتوبوس، مینی‌بوس، سواری کرایه، وانت‌بار برون‌شهری و کامیون به ۱۶ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد.

نصری این سخنان را در همایشی که به مناسبت هفته حمل‌ونقل و رانندگان در مشهد برگزار شده بود بیان کرد و افزود:  هم‌اکنون ۴۰ درصد از ناوگان حمل‌ و نقل جاده‌ای خراسان رضوی در سن فرسودگی قرار دارند و برای نوسازی ناوگان با اولویت بخش حمل‌ونقل مسافر در یک دوره پنج‌ساله به این اعتبار نیاز است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای خراسان رضوی همچنین گفت: ۷۷ درصد اتوبوس‌ها، ۹۴ درصد مینی‌بوس‌ها، ۷۰ درصد سواری‌های کرایه، ۵۹ درصد کامیون‌ها، ۳۳ درصد کفی‌ها و ۱۵ درصد وانت‌بار‌های حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای استان در سن فرسودگی هستند.

وی در ادامه اضافه کرد: از ابتدای سال، ۱۶۵ دستگاه انواع وسایل نقلیه نو با ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی وارد چرخه حمل‌ونقل جاده‌ای استان شده است و وضعیت نامناسب کنونی راه‌ها و بزرگراه‌های استان نباید ادامه داشته باشد، زیرا هرسال که عملیات‌ترمیم این زیرساخت‌ها به تأخیر بیفتد، نگهداری آن‌ها پرهزینه‌تر خواهد شد.

نصری تاکید کرد: یک کیلومتر روکش آزادراه ۶ میلیارد تومان و ساخت یک کیلومتر راه روستایی چهار میلیارد تومان هزینه دارد، باوجود این هزینه‌ها باید از متکی بودن به بودجه دولت جدا شود و خود به‌عنوان یک سازمان درآمدزایی کنیم، استان‌ها باید درآمد‌های خود را به خزانه واریز و سپس برای مصارف مردم هزینه کنند.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای خراسان رضوی متذکر شد: سالانه به حدود پنج هزار میلیارد تومان منابع برای رفع عقب‌ماندگی بودجه‌ای سال‌های گذشته و ترمیم جاده‌های استان نیاز است و پس از این که مشکلات کنونی را رفع کردیم همه‌ساله به سه هزار میلیارد تومان بودجه برای نگهداری صحیح و به‌موقع ۲۰ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه استان نیاز داریم.

نصری در خاتمه تصریح کرد: در بخش حمل‌ونقل مسافر ، اکنون در پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد ۹۵ درصد فروش بلیت از طریق سامانه‌های فروش در خارج از پایانه انجام می‌شود و می‌توان گفت دلالی‌ها در این پایانه برطرف شده است و مسافران باحرمت، از خدمات پایانه استفاده می‌کنند که بعد از سال ۱۴۰۱ شیوه مدیریتی پایانه امام رضا (ع) در سراسر نقاط کشور اجرا می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه