English

محمد میری دیسفانی:

تولیدکنندگان بخش دام و آبزی پروری نیازمند حمایت دولت هستند

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان مشهد بیان کرد: با توجه به اینکه تولید مواد غذایی از شیلات، دام، طیور و دیگر واحد‌های مربوطه، نیاز به حجم بالای نقدینگی دارند تلاش بر این است تا استراتژی‌های جدیدی اتخاذ و تسهیلات سرمایه در گردش، تامین شود.

تولیدکنندگان بخش دام و آبزی پروری نیازمند حمایت دولت هستند

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمد میری دیسفانی سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان مشهد در خبری با تاکید بر حمایت دولت از تولیدکنندگان بخش دام، شیلات و آبزی پروری تصریح کرد: نرخ سود سرمایه در گردش برای واحد‌های تولیدی و مراکز تکثیر تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان، ۱۲% است.

میری دیسفانی همچنین افزود: واردکنندگان فعال در حوزه شیلات و آبزی پروری در طول سالیان گذشته کالا‌ها را با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می‌کردند و سرمایه در گردشی که داشتند برای این امر کفاف می‌کرد، اما اکنون اگر بخواهند با این سرمایه در گردش کالا وارد کنند به طور قطع توان واردات این مقدار کالا را نخواهند داشت.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان مشهد اعلام کرد: با توجه به اینکه تولید مواد غذایی از شیلات، دام، طیور و دیگر واحد‌های مربوطه، نیاز به حجم بالای نقدینگی دارند و با توجه به مردمی کردن یارانه‌ها توسط دولت، تلاش بر این است تا استراتژی‌های جدیدی اتخاذ و تسهیلات سرمایه در گردش، تامین شود.

وی با اشاره به مبلغ و سقف سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی متذکر شد: واحد‌های تولیدی ماهیان سردابی به ازای هر تن ۳۰ میلیون تومان، بر اساس پروانه بهره برداری (حداکثر ۲۰ تن) تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

میری دیسفانی افزود: واحد‌های تولیدی ماهیان گرمابی به ازای هر تن ۱۵ میلیون تومان و براساس پروانه بهره برداری (حداکثر ۲۰ تن) تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان درنظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: واحد‌های تولیدی ماهیان خاویاری به ازای هر تن ۳۵ میلیون تومان که بر اساس پروانه بهره برداری (حداکثر ۲۰ تن) تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان مشهد ادامه داد: واحد‌های تولیدی پرورش میگو به ازای هر تن ۴۰ میلیون تومان که بر اساس پروانه بهره برداری (حداکثر ۲۰ تن) تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف ۸۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی اذعان کرد: علاوه بر واحد‌های تولیدی برای مراکز تکثیر هم تسهیلات سرمایه در گردش در نظر گرفته شده است و نرخ سود سرمایه در گردش برای واحد‌های تولیدی و مراکز تکثیر تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان ۱۲% است.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان مشهد با اشاره به فرآیند اجرایی بهره مندی از تسهیلات سرمایه در گردش یادآور شد: متقاضیان واجد شرایط استفاده از تسهیلات، می‌توانند درخواست خود را در سامانه سیتا به آدرس (Cita.maj.ir) ثبت کنند.

میری دیسفانی خاطرنشان کرد: پس از نام نویسی در سامانه، تایید کارشناسان جهاد کشاورزی و تصویب کارگروه اشتغال برای دریافت تسهیلات، به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند که با آسان کاری که صورت گرفته در کوتاه‌ترین زمان ممکن تسهیلات سرمایه در گردش را می‌توانند دریافت کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه