رئیس شورای هیئات مذهبی خراسان رضوی:
ویزای ۲۵ هزار زائر افغانستانی به صورت رایگان صادر شد
رئیس شورای هیئات مذهبی خراسان رضوی بیان کرد: ایاب و ذهاب زائران افغانستانی با اتوبوس، مینیبوس و ون صورت میگیرد. با نرخ مصوب و متناسب با نیاز به زائران امام حسین(ع) خدمات میدهیم. زائران افغانستانی نیز میتوانند برای رفتن به کربلا به مشهد بیایند.
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علی فخاری، رئیس شورای هیئات مذهبی خراسان رضوی در خبری اطلاع داد: تاکنون ۲۵ هزار ویزا به صورت رایگان برای افغانستانیهای مستقر در کشور خودشان صادر شده که ۱۰ هزار نفر از آنها به سمت چذابه منتقل شدند.
فخاری همچنین گفت: زائران افغانستانی از طریق مرز دوغارون وارد ایران شده و در موکب سردار سلیمانی از آنها پذیرایی به عمل میآید و از همان مرز دوغارون با حملونقل عمومی که برای آنها در نظر گرفته شده به سمت مرز چذابه و برای زیارت اباعبدالله الحسین(ع) منتقل میشوند.
رئیس شورای هیئات مذهبی خراسان رضوی متذکر شد: تاکنون ۱۰ هزار زائر به خاک ایران آمدهاند و تقریبا ۱۵ هزار زائر دیگر مانده که به سمت کربلا مشرف شوند و با توجه به اینکه عراق تنها در این ایام به افغانیهایی که در کشور خودشان هستند، ویزا میدهد؛ به همین دلیل مجبور هستند در این ایام خود را به کربلا برسانند و اگر اربعین هم تمام شود پس از آن میتوانند در کربلا به مدت یک هفته تا ۱۰ روز حضور داشته باشند. مانند ایرانیها نیستند که هر زمان اراده کردند، ویزا دریافت و به سمت کربلای معلی مشرف شوند.
وی تاکید کرد: سال گذشته و در این ایام برای افغانستانیهای ساکن افغانستان، ویزا صادر نشد. آنها حتی تا مرز عراق هم پیش رفتند، اما نتوانستند به کربلا بروند و همین مسیر را به قصد کشور خودشان برگشتند. تاکنون ۲۵ هزار ویزا به صورت رایگان برای افغانیهای مستقر در کشور خودشان صادر شده که ۱۰ هزار نفر از آنها به سمت چذابه منتقل شدند.
فخاری ادامه داد: ایابوذهاب زائران افغانستانی نیز با اتوبوس، مینیبوس و ون صورت میگیرد. با نرخ مصوب و متناسب با نیاز به زائران امام حسین(ع) خدمات میدهیم. زائران افغانستانی میتوانند برای رفتن به کربلا به مشهد بیایند و از آنجا به مرز چذاب منتقل یا بهصورت مستقیم راهی مرز چذابه شوند.
رئیس شورای هیئات مذهبی خراسان رضوی اظهار کرد: ۱۲ شهریورماه حدود ۱۱۵۰ زائر و ۱۳ شهریورماه قریب به ۲۰۰۰ زائر را برای زیارت امام حسین(ع) به مرز چذابه منتقل کردهایم و آستان قدس رضوی خدماتی مانند پذیرایی را برای زائران افغانستانی در نظر گرفته و بهداشت و درمان، هلالاحمر و دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در مرز دوغارون مستقر هستند.
وی اعلام کرد: همچنین از طریق آستان قدس رضوی، اداره تبلیغات اسلامی و شورای هیئات مذهبی بستههای فرهنگی برای زائران در نظر گرفته شده است. ما در این مرز غرفه کودکان را هم داریم که به آنها جوایزی را اهدا میکنیم.
رئیس شورای هیئات مذهبی خراسان رضوی افزود: در خصوص برنامههایی که برای دهه پایانی صفر، حضور کاروانهای پیاده و سواره از کل کشور را خواهیم داشت که از آنها میزبانی میکنیم و همچنین از میدان ضد تا حرم مطهر رضوی مسیر بهشت را خواهیم داشت.
فخاری یادآور شد: جمعیت خدمتگزاران هیئات مذهبی به پشتیبانی کاروان پیاده میپردازند و در زمینه اسکان، پذیرایی، توزیع و هماهنگی فعالیت میکنند و مراسم جاماندگان اربعین در تمامی شهرستانها نیز در روز اربعین برگزار میشود.
ارسال نظر