رییس اتحادیه صنف کفاشان مشهد:
بازار کفش مشهد در وضعیت خوبی نیست
رییس اتحادیه صنف کفاشان مشهد بیان کرد: در خصوص وضعیت بازار کفش در آستانه بازگشایی مدارس نیز در سال جاری بازار کفش در مشهد در وضعیت خوبی نیست و بازار مدارس و پاییزه به دلیل گرانی اقلام و برخی سفرهای زیارتی تاکنون شروع نشده و هیچگونه رونقی در این بازار وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمد محمدی؛ رییس اتحادیه صنف کفاشان مشهد اظهارداشت: در حال حاضر بازار تعمیرات کفش بهتر از فروش این کالا است. قدرت خرید کاهش یافته و مردم در صورت نیاز شدید، مبادرت به تهیه کفش میکنند؛ اما در گذشته هر فرد به طور میانگین در سال دو جفت کفش خریداری میکرد.
محمدی ادامه داد: در خصوص وضعیت بازار کفش در آستانه بازگشایی مدارس نیز در سال جاری بازار کفش در مشهد در وضعیت خوبی نیست و بازار مدارس و پاییزه به دلیل گرانی اقلام و برخی سفرهای زیارتی تاکنون شروع نشده و هیچگونه رونقی در این بازار وجود ندارد.
رییس اتحادیه صنف کفاشان مشهد متذکر شد: ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت کفش در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و در سال جاری به دلیل افزایش مواد اولیه و افزایش هزینه دستمزد کارگران، قیمت کفش نسبت به سال گذشته ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر بازار تعمیرات کفش بهتر از فروش این کالا است و قدرت خرید بسیار کاهش یافته و مردم در صورت نیاز شدید، مبادرت به تهیه کفش میکنند؛ اما در گذشته هر فرد به طور میانگین در سال دو جفت کفش خریداری میکرد.
محمدی افزود: قیمت مواد اولیه تحت تاثیر دلار است و با افزایش قیمت دلار، قیمت مواد اولیه افزایش یافته اما با کاهش آن قیمت مواد اولیه کاهش پیدا نمیکند و حدود ۶۰ درصد مواد اولیه داخلی و ۴۰ درصد از خارج از کشور تامین میشود.
رییس اتحادیه صنف کفاشان مشهد یادآور شد: ۷۰درصد کفشهای عرضهشده در خراسان رضوی تولید خود استان و ۳۰ درصد تولید تهران و تبریز است و حدود ۲۰ درصد از کفش تولیدشده در استان، عمدتا به کشورهای عراق، افغانستان و ترکمنستان صادر میشود.
محمدی خاطرنشان کرد: هیچ گونه کمبودی در بازار کفش استان وجود ندارد و بهدلیل نبود نقدینگی در بازار کفش، برخی از تولیدکنندگان اقدام به جمعآوری تولیدات کالاهای خود کردهاند و حداقل ۴۰ درصد از کارگاههای تولیدی کفش استان با مشکل نقدینگی مواجه هستند.
ارسال نظر