شهرک خادم الرضا (ع) مشهد نیازمند حمایت ویژه است
شهرک خادم الرضا (ع) بزرگترین شهرک صنعتی شرق کشور و نیازمند حمایت ویژه برای دستیابی به توسعه است.
، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: شهرک خادم الرضا (ع) با ۵ هزار هکتار مساحت بزرگترین شهرک صنعتی شرق کشور است که می توان چشم انداز خوبی برای توسعه آن ترسیم کرد.
سید مهدی فرحی امروز در حاشیه بازدید میدانی از شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) افزود: امروز از چند واحد دانش بنیان و صنعتی در اطراف مشهد بازدید و از نزدیک با متخصصان و کارآفرینان به گفتگو نشستیم تا مشکلات آنان را شناسایی و در حد توان خود برای رفع آنها چاره اندیشی کنیم.
فرحی، عمده مشکلات واحدهای صنعتی و دانش بنیانی که امروز مورد بازدید قرار گرفت را عمومی دانست و گفت: امیدواریم بتوانیم راهکارهای جامع و فنی در سطح وزارت صنعت معدن و تجارت برای حل مشکلات این واحدها پیدا کنیم.
واگذاری زمین به متقاضیان در شهرک خادم الرضا
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران هم گفت: تاکنون زمین برای استقرار و راه اندازی ۱۰۵ واحد صنعتی در شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) مشهد به متقاضیان سرمایه گذاری واگذار شده و واحدها در حال ساخت است.
فرشاد مقیمی افزود: عملیات اجرایی شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی شرق کشور به مساحت پنج هزار هکتار از طرح های مصوب شرکت شهرک های صنعتی است که به دلایل متعددی فرایند اجرایی آن متوقف شده بود اما در دولت سیزدهم فعالیت اجرایی آن آغاز و در مدت ۶ ماه واگذاری واحدهای آنها انجام شد.
وی اظهار کرد: مرحله نخست از این شهرک در قالب طرح های یادگار ابراهیم در خرداد ماه امسال به بهره برداری رسید، عملیات اجرایی زیرساختهای مرحله دوم این شهرک نیز آغاز شد که تاکنون زیرساخت های لازم برای واگذاری زمین به سرمایه گذاران در ۲ هزار و ۱۷۸ هکتار آن و زمینه استقرار بیش از ۱۱۲ واحد صنعتی در آن فراهم شده است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: تلاش داریم مرحله دوم شهرک صنعتی خادم الرضا(ع) سریع تر راه اندازی و با تامین زیرساخت ها آماده واگذاری به کارآفرینان شود.
امروز با حضور معاونان وزیر صنعت معدن و تجارت، استاندار خراسان رضوی و نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی مساله تامین زیرساخت های مرحله دوم از شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) مشهد بررسی شد.
از ۴۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب خراسان رضوی، ۴۱ مورد فعال هستند که قرارداد برای واگذاری زمین با پنج هزار و ۱۷۴ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان منعقد شده است.
ارسال نظر