English

دبیرکل اکو به مشهد سفر کرد

دبیرکل اکو در جریان سفری دو روزه به مشهد از ظرفیت های زیرساختی حمل و نقلی خراسان رضوی بازدید می کند.

دبیرکل اکو به مشهد سفر کرد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، «اسد مجید خان» دبیر کل سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) امروز با استقبال رسمی رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال شرق کشور وارد فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد شد.

ملاقات با استاندار خراسان رضوی، بازدید از یکی از مراکز توسعه فناوری استان، نشست با فعالان اقتصادی و سفر به شهرستان سرخس و بررسی زیرساخت های حمل و نقلی بخش ریلی و جاده ای و منطقه ویژه اقتصادی از برنامه های مجید خان در خراسان رضوی است.

احمد معصومی فر، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال شرق کشور گفت: این سفر با هدف آشنایی سازمان اکو و دبیرکل آن با ظرفیت های زیرساختی استان بویژه در حوزه حمل و نقلی برنامه ریزی شده است تا مقدمات برگزاری اجلاس وزرای حمل و نقل اکو در مشهد بواسطه این آشنایی فراهم شود.

اکو یک سازمان منطقه ای دولتی محسوب می شود که سال ۱۹۶۴ از سوی ایران، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاری های اقتصادی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد و از سال ۱۹۹۲ با پذیرش هفت کشور جدید شامل افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، شمار اعضای آن به ۱۰ کشور افزایش یافت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه