English

امام جمعه مشهد:

کشورهای جهان تجربه تلخی از دوستی با آمریکا دارند

امام جمعه مشهد با عاقلانه و مستدل خواندن مواضع رهبری درباره مذاکره، دوستی با آمریکا را تجربه تلخ تاریخی برای کشورهای مختلف خواند

کشورهای جهان تجربه تلخی از دوستی با آمریکا دارند
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، آیت الله سیداحمد علم الهدی در خطبه های امروز نماز جمعه مشهد مقدس اظهار داشت: انقلاب اسلامی باعث رهایی ایران از سلطه و چنگال آمریکا شد و ماجرای تسخیر لانه جاسوسی هم سیلی جوانان ما به آمریکا بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تجربه تاریخی دوستی با آمریکا در کشور‌های مختلف، گفت: رفتار آمریکا با صدام، قذافی، اشرف غنی، حسنی مبارک و دیگران نشان از منفعت طلبی آمریکا دارد و تنها تا هنگامی که این افراد منافع آمریکا را تامین کنند از آنها استفاده می کند.

آیت‌الله علم‌ الهدی افزود: برای آمریکا در همه ارتباطاتی که با دنیا برقرار می‌ کند، مسئله قدرت و ثروت مطرح است، روزی که منفعت او اقتضا کند، روی قدیمی‌ ترین دوستش نیز قدم می‌ گذارد و او را زمین می‌ زند.

علم الهدی با انتقاد از موضع رئیس جمهور نسبت به تحلیل رهبر انقلاب از فضای مذاکره با آمریکا، گفت: این که بگوییم «ما می‌خواستیم مذاکره کنیم ولی، چون رهبری می‌گوید، مذاکره نمی‌ کنیم»، بی وفایی و جفا به رهبری است؛ رهبر معظم انقلاب از قرآن استدلال کردند، دلیل آوردند و تجربه‌ های گذشته را نشان دادند که گفتند نه عاقلانه، نه هوشمندانه و نه شرافتمندانه است.

امام جمعه مشهد همچنین با اشاره به برخی موضع گیری ها علیه قانون عفاف و حجاب تصریح کرد: اگر بخواهید به‌خاطر قانون حجاب در مقابل عده‌ای خاص نایستید، باید در نقطه مقابلش یعنی در مقابل خدا بایستید، در مقابل انجام فریضه الهی کار ما به اینجا رسیده؟ از پیغمبر خجالت می‌کشیم، خدا و پیغمبری که ما را نصرت دادند و به این موفقیت‌ها رسیدیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه