English

شهردار مشهد:

۴۲ مکان اسکان اضطراری در بوستان غدیر مشهد، آماده پذیرایی از زائران است

شهردار مشهد گفت: در بوستان غدیر به عنوان یکی از مراکز مهم اسکان موقت، ۴۲ مکان اسکان اضطراری در رروزهای ابتدای سال برای زائران در نظر گرفته شده است.

۴۲ مکان اسکان اضطراری در بوستان غدیر مشهد، آماده پذیرایی از زائران است
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، محمدرضا قلندر شریف افزود: امکانات مناسب اقامتی، تفریحی و حمل‌ونقل به حرم مطهر، این بوستان را به مقصدی ایده‌آل برای زائرین تبدیل کرده است. 

وی بیان کرد: در بوستان غدیر، ۱۷۰ کانکس مقاوم در برابر بارندگی وجود دارد. همچنین، سالنی با ظرفیت محدود برای انتقال زائرانی که در چادر اقامت دارند، در نظر گرفته شده است. علاوه بر این، ۴۲ مکان اسکان موقت مسقف در سطح شهر آماده شده که می‌تواند بیش از ۴۲ هزار زائر را در خود جای دهد.

 شهردار مشهد اظهار کرد: با وجود آلاچیق‌های مسقف در برخی بخش‌های بوستان غدیر، زائران باید به سردی هوا توجه کنند و از روشن کردن وسایل گرمایشی در چادرها به شدت خودداری نمایند تا از خطر گازگرفتگی در امان باشند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه