English

افزایش دما در خراسان رضوی تا مرز ۳۰ درجه سلسیوس

دمای هوا در مشهد و دیگر مناطق این استان از امروز (شنبه) تا پایان هفته به طور متوالی و روزانه افزایش خواهد یافت.

افزایش دما در خراسان رضوی تا مرز ۳۰ درجه سلسیوس
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، در مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی اعلام شد؛ این افزایش روزانه دما از امروز (نهم فروردین) تا آخر هفته بین سه تا چهار درجه سلسیوس در روز خواهد بود به نحوی که تا پایان هفته در برخی نقاط استان دما به ۳۰ درجه و در برخی مناطق دیگر از ۳۰ درجه سلسیوس نیز فراتر خواهد رفت.

علاوه بر این برای سه‌شنبه هفته جاری در پاره ای از نقاط استان بویژه در نیمه شمالی احتمال رگبار و رعد و برق در ساعات بعد از ظهر تا شب پیش بینی می شود و برای روز چهارشنبه احتمال بارش خفیف در اوقات یاد شده دور از انتظار نخواهد بود.

طی ۲۴ ساعت گذشته فریمان با کمینه دمای سه درجه سلسیوس و سرخس با بیشینه دمای ۲۳ درجه به ترتیب خنک ترین و گرم ترین شهرهای استان بوده اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه