English

خراسان رضوی از امروز دهم فروردین، شاهد افزایش دما خواهد بود

روند افزایش دمای هوا در خراسان رضوی از امروز (۱۰ فروردین‌ماه) تا سه شنبه ادامه دارد و در این مدت دمای هوای استان بین چهار تا پنج درجه افزایش می‌یابد.

خراسان رضوی از امروز دهم فروردین، شاهد افزایش دما خواهد بود
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: بیشینه دمای هوای امروز مشهد به حدود ۲۵ درجه و کمینه دمای هوای امشب این شهر به ۱۰ درجه سلسیوس خواهد رسید.

 زهرا مبشری‌نسب بیان کرد: در شبانه روز گذشته دمای هوای مشهد بین هشت تا ۲۳ درجه سلسیوس در نوسان بوده است.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: در طول امروز و فردا (دوشنبه) پدیده جوی خاصی برای استان پیش بینی نشده است، اما در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر و افزایش سرعت وزش باد در مناطق مختلف خراسان رضوی رخ خواهد داد.

وی گفت: برای عصر روز سه‌شنبه هفته جاری افزایش ابر و شدت گرفتن وزش باد در برخی از نقاط خراسان رضوی همراه با رگبار و رعد و برق پیش‌بینی شده است.

مبشری‌نسب افزود: ریوش با کمینه دمای هوای چهار درجه و صالح آباد با بیشینه دمای هوای ۲۷ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرهای خراسان رضوی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه