English ۰۶:۴۱

خراسان رضوی با کمبود ضروری ۴۶۰۰ کلاس درس مواجه است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، گفت: نهضت توسعه عدالت آموزشی باید به‌درستی شکل گیرد، اگر ساختارهای پیشین کارآمد بودند اکنون با کمبود ضروری ۴۶۰۰ کلاس در استان مواجه نمی‌شدیم.

خراسان رضوی با کمبود ضروری ۴۶۰۰ کلاس درس مواجه است
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، جلسه شورای آموزش و پرورش استان خراسان رضوی صبح روز یکشنبه ۱۰ فروردین با موضوع نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات  آموزشی و تربیتی با حضور معاون  وزیر آموزش و پرورش و رییس این سازمان در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد.

در این جلسه بنا به پیشنهاد و تاکید غلام حسین مظفری استاندار خراسان رضوی مقرر شد مدیران ارشد استان اعم از مدیران استانی و شهرستان، فرمانداران ، بخشداران و شهرداران در روزهای جمعه در محل پروژه های نهضت تحولی مدرسه سازی دولت چهاردهم حضور یافته و  با کارگری در کنار مردم در امر احداث مدرسه سهیم شوند.

 

خراسان رضوی آغازگر نهضت مدرسه سازی دولت وفاق ملی

در این جلسه که با حضور استاندار خراسان رضوی، مدیر کل نوسازی مدارس خراسان رضوی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز و روسای آموزش و پرورش مناطق شهرمشهد برگزار شد،

حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نقش مهم رئیس جمهور در بحث عدالت آموزشی گفت: باید قدردان رئیس جمهور محترم باشیم چرا که توسعه عدالت آموزشی را از اولویت های دولت قرار داده است . زمانی که ایشان وزیر بهداشت بودند نیز نقش بزرگی در تحول نظام آموزش پزشکی داشته و تحولی بزرگ در این حوزه شکل گرفت.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: نگاه پایین به بالاسبب می شود تا هسته‌های مردمی شکل بگیرد و پروژه ای چون طاهرآباد کلات در کمتر از ۵۰ روز اجرایی شود، الگوی کلات باید به پروژه الگو و کلان خراسان رضوی ختم شود ،  آغاز گر نهضت مدرسه سازی دولت وفاق ملی خراسان رضوی است.

وی ادامه داد: نهضت توسعه عدالت دارای چند محور است که یکی نظام حل مسائل است. نظام تامین مالی، نظام مردمی و نظام تقسیم کار بین بخشی نیز از دیگر محورهای این نهضت است و همه باید در کنار همین ساختارها اگر کارا بوده است کار کنیم و مدیریت کنیم.

 

بسیج تمامی امکانات استان برای تحقق ایده تحولی رییس جمهور

غلام حسین مظفری استاندار خراسان رضوی نیز در این جلسه بر بسیج تمامی امکانات استان برای تحقق ایده تحولی رییس جمهور تاکید و طرح توسعه عدالت آموزشی را یک فرصت عنوان کرد و اظهار داشت: مصوبات این جلسه را به صورت خاص پیگیری خواهیم کرد، نکته خاص این طرح مردمی بودن آن است و اعتبار آن از هرجا که باشد مهم تلفیق طرح با مردمی بودن آن است.

وی در این جلسه پیشنهاد کرد که خود ایشان با مدیران علاقه مند یک جمعه هر ماه را در محل اجرای پروژه ها حاضر شوند و با کارگری در کنار مردم در امر احداث مدرسه سهیم شوند، این حرکت بسیار اثر بخش خواهد بود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در ابتدا می توان با اعطای یک روز از حقوق کارمندان داوطلب استانداری  با رضایت آن ها در این امر خطیر مشارکت کرد و یک پروژه را در دستور کار قرار داد . سپس این موضوع در ادارات دیگری اجرایی شود.

مظفری پیشنهاد داد به زودی همایشی با حضور صاحبان صنایع ، نهادها و سازمان های غیر دولتی اثر گذار و نیز خیرین بزرگ ملی و استانی با موضوع نهضت مدرسه سازی برگزار شود و شخصا در آن حضور یافته تا مسیر عملیاتی نهضت هموار شود.

 

پیگیری نظام مسائل استان در شش محور نهضت

جاسم حسین پور مدیر کل نوسازی مدارس خراسان رضوی نیز با ارائه گزارشی از برنامه های اجرایی این مجموعه گفت: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی یکی از مهمترین اولویت‌های دولت قرار گرفته است و ما از ابتدای آغاز این طرح به دستور معاون وزیر آموزش و پرورش به عنوان الگو یک مدرسه را در شهرستان کلات با بهره‌گیری از سیستم‌های نوین اجرا کردیم که الحمدلله ظرف مدت کمتر از ۵۰ روز به بهره‌برداری رسید .

وی با اشاره به الگوی نظام مسائل در آموزش و پرورش گفت: یکی از این مسائل بحث فضای آموزشی است که یک محور آن ساماندهی مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز است که در دستور کار قرار دارد و به کمک بنیاد برکت تقریباً تمام مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز برچیده و به مدارس استاندارد تبدیل شده است .

مدیر کل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: محور دوم ساماندهی مدارس سنگی و نا ایمن است که بیشتر مدارس سنگی استان در شهرستان کلات واقع شده است و با کمک بنیاد علوی خیرین و مشارکت‌های مردمی این مدارس نیز در حال استانداردسازی هستند و انشاالله تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید مدارس سنگی به مدارس استاندارد و ایمن تبدیل خواهد شد. 

حسین‌پور اذعان کرد: محور سوم نیز ساماندهی کلاس‌های با جمعیت بالای ۳۵ نفر است که ۲۷ مدرسه با ۳۱۲ کلاس درس است که باید ظرف یک سال ساماندهی شود.

وی محور چهارم را افزایش سرانه آموزشی کمتر از ۳ متر مربع است عنوان کرد و گفت:محور پنجم تخریب و بازسازی مدارس فرسوده و بحرانی است که ۱۲۳ مدرسه و ۸۰۳ کلاس درس را شامل می‌شود، آن هم در دستور کار قرار دارد ، محور ششم نیز تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی و پرورشی است که ۳۴۸ مدرسه را در بر می‌گیرد. 

وی در پایان گفت: طبق بررسی ها و مطالعات صورت گرفته حدود ۶و نیم همت برای اجرای این طرح ها نیاز است که امیدواریم در سال جاری این میزان اعتبار به شیوه های مختلف محقق شود.

در ادامه این نشست رافتی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی ضمن اشاره به اهمیت معافیت های مالیاتی گفت: باید به مدارس نیمه تمامی که خیرین سهم خود را پرداخت نموده اند توجه بیشتری شود تا باعث تشویق خیرین در بحث مدرسه سازی می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه