سفیر هند در ایران:
ایران و هند در زمینه فناوری ارتباطات پیشرفت های سریعی خواهند داشت
سفیر هند در ایران گفت: تمایل داریم وسعت همکاری خود را با ایران افزایش دهیم و می توانیم در زمینه فناوری ارتباطات بین هندوستان و ایران پیشرفت های سریعی داشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، سوراب کومار طی نشست هم اندیشی دانشگاه پیام نور استان خوزستان با حضور سفیر هند ، هیئت علمی و پژوهشگران این دانشگاه هم اکنون در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد اروند گفت: : امیدوارم زمینه های مناسبی برای ایجاد روابطی بهتر بین ایران و هند در حوزه های علمی و دانشگاهی برقرار شود .
وی اضافه کرد: خوزستان و به ویژه آبادان ارتباط عمیقی با جمهوری هند داشته است که امیدواریم دوباره از سرگرفته شود.
سفیر هند در ایران گفت: محققان و اندیشمندان ایرانی و هندی باید بتوانند به مرور ارتباطات وسیع تری را به وجود آورند. هندوستان در زمینه تکنولوژی، آی تی و صنعتی پیشرفت های قابل توجهی داشته و انتظار داریم ایران نقش خودش را در همکاری با ما ایفا کند.
این مقام مسئول عنوان کرد: تمایل داریم وسعت همکاری خود را با ایران افزایش دهیم و می توانیم در زمینه فناوری ارتباطات بین هندوستان و ایران پیشرفت های سریعی داشته باشیم.
وی در پایان گفت: از میزبانی دانشگاه پیام نور تشکر می کنیم که زمینه آشنایی هر چه بیشتر ما را از ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاهی و علمی ایران و خصوصا منطقه آزاد اروند فراهم کرد.
همچنین در این جلسه حمید رضا میرزایی معاونت امور بین الملل دانشگاه پیام نور : ایران و هند روابط دیرینه ای داشتند که محققان می توانند با بازیابی نسخ خطی زمینه ای برای کشف ناگفته ها را حاصل کنند.
وی ادامه داد: ما علاقه مندیم که ادامه روابط ما با هند منجر به ادامه تحصیل شهروندان هندوستانی در ایران و بخصوص در خوزستان شود .در مقابل ایرانیان زیادی هم علاقه مند هستند برای تکمیل تحصیلات ارشد و دکتری به هندوستان بروند.
میرزایی عنوان کرد: دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی ایران با بیش از ۶۰۰ هزار دانشجو و بیش از ۵۰۰ مرکز در حال تحصیل برای توسعه همکاری های متقابل با دانشگاه های هند اعلام آمادگی می کند .
در ادامه این نشست مرتضی نعمت زاده معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: ما از گذشته های دور در آبادان و خرمشهر شاهد حضور شهروندان هندی بودیم که حامل فرهنگ و تمدن کشور بزرگ هندوستان در منطقه ما بودند.
وی ادامه داد: امیدواریم بار دیگر مانند گذشته شاهد حضور هندیان و کنسول گری این کشور در منطقه آزاد اروند باشیم. روند علاوه بر ظرفیت های تجاری و اقتصادی از کانون های مهم علمی ، فرهنگی ، هنری و گردشگری ایران بشمار می آید.
نعمت زاداه تصریح کرد: با حذف روادید شرایط مطلوب تری برای حضور بین المللی خواهیم داشت.
این مقام مسئول بیان کرد: ما در منطقه آزاد اروند ۳۵ هزار دانشجو و دانشگاه های مادر مانند دانشگاه نفت ، علوم و فنون و دانشکده علوم پزشکی را داریم که ظرفیت بسیار خوبی برای برقراری ارتباط علمی به شمار می رود.
وی در پایان تاکید کرد: امروز اعلام می کنیم که آمادگی ارتباط موثر و سازنده مانند گذشته را با هند داریم و از مسئله استقبال خواهیم کرد.
ارسال نظر