English

رئیس مرکز بهداشت خوزستان خبر کرد؛

آب روستاهای پنج شهرستان خوزستان نیاز به مداخله و اصلاح دارد

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در حال حاضر آب روستاهای شهرستان‌های مسجدسلیمان، اندیکا، لالی، کارون و باغملک نیاز به مداخله و اصلاح دارند.

 آب روستاهای پنج شهرستان خوزستان نیاز به  مداخله و اصلاح دارد

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، شکرالله سلمان زاده طی جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان ستاد مدیریت بحران خوزستان که چهارشنبه (۲۶ اردیبهشت ) برگزار شد، با بیان اینکه  چالش های حوزه سلامت در شرایط خشکسالی افزایش یافت،  عنوان کرد: افزایش بیماری های واگیر از جمله وبا، سالک، اسهال و حصبه مخصوصا هنگام رویدادهای جدی اقلیمی نظیر سیل و خشکسالی و همچنین ظهور بیماری مالاریا، افزایش بیماری های غیرواگیر مثل افزایش بیماران تنفسی ناشی از آلودگی زیست محیطی و انواع بیماری پوستی و چشمی از جمله چالش های حوزه سلامت در زمان خشکسالی است.

سلمان زاده با اشاره به وضعیت موجود ساماندهی آبرسانی شهری گفت: در محدوده تحت پوشش دانشگاه جندی شاپور اهواز ۱۹ شهرستان با ۳۸ شهر و بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت وجود دارد. آب آشامیدنی در این شهرها با ۷۸ منبع آب از رودخانه کارون، کرخه، دز، زهره، رود زرد و چاه های تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب اهواز و استان خوزستان تأمین می‌شود.

وی اظهار کرد: نمونه‌برداری میکروبی آب در مناطق شهری بر اساس جمعیت تحت پوشش هر سامانه آبرسانی (به ازای هر ۵۰۰۰ نفر جمعیت یک نمونه در ماه)، کلر باقیمانده صفر آب و بروز بیماری انجام می‌شود و در مواقع پیک بیماری‌های روده‌ای این نمونه‌برداری‌ها ۵۰ درصد افزایش می‌یابد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: بر اساس بررسی‌های میکروبی انجام شده در تعداد ۹۸۲۰ نمونه شهری در سال ۹۶ در شهرستان‌های تحت پوشش، درصد مطلوبیت و کیفیت آب شهرستان‌های مسجدسلیمان، ماهشهر، اندیکا و کارون ۹۳.۳% است در حالی که باید از نظر میکروبی ۱۰۰ درصد باشد بنابراین نیاز به مداخله و اصلاح دارند.

سلمان زاده اذعان داشت: همچنین نمونه‌برداری میکروبی آب در روستاها به ازای یک نمونه در ماه از هر روستا، کلر باقیمانده صفر آب و بروز بیماری انجام می‌شود و در مواقع پیک بیماری‌های روده‌ای این نمونه‌برداری‌ها ۵۰ درصد افزایش می‌یابد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان خاطر نشان کرد: در حال حاضر آب روستاهای شهرستان‌های مسجدسلیمان، اندیکا، لالی، کارون و باغملک نیاز به مداخله و اصلاح دارند.

۳۹۲ روستا در خوزستان فاقد لوله کشی آب هستند

سلمان زاده با اشاره به وضعیت موجود سامانه‌های آبرسانی روستایی حوزه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ادامه داد: تعداد کل روستاهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ۲ هزار و ۱۹۴ روستا با بیش از ۶۰۰ هزار نفر جمعیت است که یک هزار و ۸۰۲ روستا با بیش از ۵۸۸ هزار نفر جمعیت از این تعداد دارای شبکه لوله‌کشی آب هستند. همچنین ۳۹۲ روستا با جمعیت بیش از ۳۰ هزار نفر فاقد لوله کشی آب هستند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان افزود: از یک هزار و ۸۰۲ روستا دارای لوله‌کشی تعداد ۴۲ روستا با ۱۰ هزار و ۴۰۶ نفر جمعیت فاقد متولی تأمین‌کننده آب هستند. همچنین از ۳۹۲ روستای فاقد لوله‌کشی تعداد ۲۶۳ روستا با بیش از ۱۸ هزار نفر جمعیت  فاقد متولی تأمین‌کننده آب هستند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه