شروع برداشت خرما از نخلستان های خرمشهر
مدیرجهاد کشاورزی خرمشهر از شروع برداشت خرما و رطب از سه هزار و ۷۰۰ هکتار از نخلستان های این شهرستان خبر داد.
![شروع برداشت خرما از نخلستان های خرمشهر](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/hemDzpDFHLq0/kwAvSYs0d3N-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9xszOViTovF0Oh5dUHpw42REcZkXjwcyzrvscLNx51sWjlxDFQy0AY2eA1TjlcG04Z9M8xIGBQMqD9e54XxTUIZI1mWhJUOkumpzq4kXLposNubOhGu0AP/bap1CvfGdLvM.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان، محمد مطرودی با پیش بینی اینکه از هر هکتار پنج تن خرما تولید شود، اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۰۰ تا هشت هزار تن خرما از نخیلات این شهرستان برداشت شود. مطرودی انواع ارقام خرما در خرمشهر را ۳۹; استعمران، زاهدی، بریم، خضراوی، بلیانی، برحی، قنطار، سویدانی، خصاب، عویدی، لیلوی، دیری، یوزی، شکرا، اشگر، فرسی و حلاوی ۳۹; نام برد. رئیس اداره جهادکشاورزی شهرستان خرمشهر گفت: عمدترین ارقام صادراتی خرما از این شهرستان استعمران و زاهدی هستند که سال گذشته شش هزار تن خرمای مازاد بر نیاز کشاورزان خرمشهری خریداری و به خارج از کشور صادر شد. وی گفت: امسال با توجه به سیاست های وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر احیای نخیلات و توسعه اراضی کشاورزی تاکنون ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی خرمشهر به کشت نخیلات اختصاص داده شد که از این میزان ۴۰ هکتار به صورت کشت بافت خرما از نوع برحی و کبکاب و ۲۱۰ هکتار به صورت پاجوش خرمای استعمران از نوع ارقام اقتصادی کشت شد. وی اضافه کرد: خرمای رقم برحی و کبکاب از نظر قیمت بازار پسند و استعمران رقم صادراتی به شمار می رود که کشت این گونه ارقام به نفع کشاورز است.
مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر افزود: سال گذشته شرایط جوی اکثر نخیلات بر اثر گرد و خاک عملکرد پایینی داشت، ولی بیمه از یکهزار و ۱۰۰ بهره بردار خسارت دیده به ۵۰۰ بهره بردار خسارت پرداخت کرد و ۶۰۰ نفر دیگر تاکنون خسارت خود را دریافت نکرده اند. شهرستان خرمشهر سه هزار و ۷۰۰ هکتار نخیلات دارد که از این میزان دو هزار و ۱۰۰ هکتار از آن بارور و یکهزار و ۶۰۰هکتار به صورت نهال یا غیر بارور بوده است.
ارسال نظر