در رودخانههای خوزستان؛
۷۵ نفر از غرق شدگی جان سالم به در بردند
رئیس هیات نجات غریق خوزستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷۵ نفر از غرق شدگی در رودخانههای استان نجات یافتند.
،امید جشان زاده روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ در مجمع عمومی سالیانه هیات نجات غریق استان گفت: در ۲ سال اخیر حمایتهای فدراسیون باعث شد کارهای رو به رشدی در حوزه نجات غریق صورت گیرد که حمایتهای اداره کل ورزش و جوانان استان نیز قابل تقدیر است.
وی با اشاره به اینکه پیش از این کار ساختاری در هیات انجام نشده بود و برخی از استخرهای شنا در استان شناخته شده نبودند، افزود: قبلا در استان تنها یک استخر دارای مجوز کمیسیون ماده ۵ وجود داشت و عملا چیزی به عنوان بیمه برای ناجیان غریق وجود نداشت.
جشان زاده ادامه داد: در حوزه ساماندهی استخرها، اشتغال و بیمه ناجیان غریق به گونهای برنامه ریزی شده که در پایان سال گذشته بیشترین استخر تایید شده از سوی فدراسیون و بازرسی اداره کل گزارش شد و ۸۰ نفر از منجیان غریق استان مشغول به کار شدند.
رئیس هیات نجات غریق خوزستان اضافه کرد: در حوزه آمادگی منجیان غریق به دلیل عدم برگزاری کلاسهای باکیفیت با ضعف مواجه بودیم لذا یکی از برنامههای ما در ابتدای کار، برگزاری دورههای آموزشی بود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته نسبت به برگزاری دورههای کمک منجی اقدام و دوره مدیریت اماکن آبی را بعد از چهار سال با بهترین باکیفیت برگزار کردیم، گفت: هیات نجات غریق استان در حوزه آموزش به دلیل برگزاری کلاسهای مختلف به عنوان هیات برتر انتخاب شد.
جشان زاده میگوید: طرح ساماندهی سواحل در استانهای شمالی از چندین سال گذشته آغاز شده بود در حالی که رودخانههای استان از این موضوع مغفول مانده بودند و بر این اساس طرح ساماندهی سواحل رودخانههای استان تدوین و امسال برای نخستین بار واژه رودخانه به آیین نامه فدراسیون اضافه شد.
وی با بیان اینکه امروز با حمایت فدراسیون، همیار نجات غریق و همیار قایق نجات غریق در استان وجود دارد و در تلاش هستیم تا واژه رودخانه را به آیین نامههای وزارت کشور اضافه کنیم، افزود: سال گذشته ۳۳ میلیارد ریال اعتبار به هبات استان تخصیص و جذب شد و در حوزه خرید تجهیزات نیز اقدامات بسیار خوبی به سرانجام رسید.
جشان زاده ادامه داد: امروز ۱۵۰ نفر از ناجیان غریق در سواحل رودخانههای استان مشغول به کار هستند که این موضوع باعث شده تا خانوادهها با آرامش ببشتری از تفریح در رودخانهها استفاده کنند و پیشبینی میشود در سال آینده ۳۰۰ ناجی در سواحل رودخانهها مشغول شوند.
رئیس هیات نجات غریق خوزستان اضافه کرد: در حوزه رودخانهها برای اولین بار دوره همیار نجات غریق در استان برگزار و به ۱۰۵ نفر گواهینامه اهدا شد.
بر اساس این گزارش بیش از ۲۵۰ هزار خوزستانی به صورت سازمان یافته در رشتههای مختلف ورزشی فعالیت میکنند.
ارسال نظر