دفتر نمایندگی صندوق توسعه صنایع دریایی در خوزستان افتتاح شد
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی در سفر به خوزستان ضمن بازدید از بخش های مختلف صنایع دریایی این استان، از راه اندازی دفتر نمایندگی این صندوق خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان ، مهرداد مظفری در نشست هم اندیشی فعالان دریایی استان خوزستان که در سالن همایش های فرمانداری ویژه آبادان برگزار شد با اشاره به راه اندازی دفتر نمایندگی این صندوق در خوزستان ، از افزایش سطح تعاملات وتسهیل ارتباط با مشتریان، سازندگان و متقاضیان و همچنین ارائه برنامه های این صندوق به عنوان اهداف اصلی راه اندازی این نمایندگی در شهر اهواز نام برد. وی ابراز امیدواری کرد با ایجاد فضای تعامل و هم فکری فیمابین بخش خصوصی و دولتی بتوانیم فرصت های اقتصاد دریایی استان را احصاء نموده و جهت بالفعل نمودن این فرصت ها برنامه ریزی نمائیم.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی کشور گفت : سال جاری برای ساخت ۱۰ شناور در استان خوزستان ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات و برای تعمیرات ۱۰ شناور نیز مبلغ ۶۰ میلیارد ریال در دست بررسی جهت معرفی به بانک عامل قرار دارد. مهرداد مظفری افزود: اعتبارات پیش بینی شده در سال جاری برای توسعه صنایع دریایی در چهار حوزه فعالیت های محوری صندوق از جمله تسهیلات ساخت شناور، تعمیرات شناور، توسعه زیرساخت و تجهیزات و تسهیل صدور ضمانت نامه پرداخت می شود.
ارسال نظر