رئیس پارک علم و فناوری خوزستان تاکید کرد؛
ضرورت آینده پژوهی توسعه هوش مصنوعی
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به لزوم آینده پژوهی توسعه هوش مصنوعی، گفت: درصورتیکه آینده پژوهی هوش مصنوعی انجام نشود؛ مزایا، معایب و چالشها درکنار هم دیده نشود و توسعه صرفا کلامی باشد، به خوبی توسعه نخواهد یافت.
سید یحیی میرزایی در گفت و گو با خبرگزاری موج در نخستین رویداد فناورانه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزی که امروز ۷ بهمن به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از چالش های اساسی استان که در سفر هفته گذشته رییس جمهور به استان خوزستان نیز مطرح شد، اشتغال است. با وجود اینکه پنج صنعت بزرگ کشور در استان وجود دارد اما دچار مشکل اشتغال هستیم و این ناترازی نشان از وجود ایراد است.
وی با اشاره به ضرورت آینده پژوهی توسعه عنوان کرد: آینده پژوهی توسعه در استان صورت نگرفته است و عمده فعالیت های انجام شده در استان خوزستان در حوزه بالادست است به عنوان نمونه استان خوزستان در تولید گندم و شکر رتبه های برتر را دارا است اما صنایع پایین دستی این بخش ها ایجاد نشده است.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به اهمیت آینده پژوهی توسعه هوش مصنوعی، گفت: درصورتیکه آینده پژوهی هوش مصنوعی انجام نشود؛ مزایا، معایب و چالشها درکنار هم دیده نشود و توسعه صرفا کلامی باشد، به خوبی توسعه نخواهد یافت.
میرزایی با بیان اینکه عدم تعریف راهبرد، مشکل توسعه نیافتگی است، تاکید کرد: باید جنبه های منفی و مثبت توسعه از جمله توسعه صنعتی در کنار هم دیده شود در هوش مصنوعی نیز باید اینگونه عمل شود.
وی با اشاره به برگزاری اولین همایش هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ادامه داد: برگزاری اولین سمینار در این دانشگاه نشان از حساسیت و اهمیت کشاورزی در هوش مصنوعی است.
به گفتهی وی، امسال پنج پیشران توسعه مطرح شد؛ یکی از این پیشران ها کشاورزی و استفاده از تکنولوژی نوین در کشاورزی از جمله هوش مصنوعی است که می تواند در بهره وری، تجهیزات، کاهش آسیب های زیست محیطی به کار رود.
میرزایی گفت: قاعدتاً هوش مصنوعی باید بتواند در حوزه زیست محیطی کمک کند امروزه یکی از چالش های استان مشکلات زیست محیطی است؛ نباید استان را از زیست گاه به اقامتگاه تبدیل کرد نرخ مهاجرت از استان بالا است. بنابراین اهمیت اثرات زیست محیطی بسیار بیشتر از توسعه صنایع است.
وی با اشاره به ظرفیت های موجود در پارک علم و فناوری خوزستان ، بیان کرد: پارک علم و فناوری خوزستان با وجود ۴۵۰ شرکت ازجمله ۱۶۰ شرکت دانش بنیان، جز پارک های توسعه یافته است که آماده پذیرایی از فناوران است.
ارسال نظر