English

استاندار خوزستان؛

مردم باید تاثیر خروجی جلسات ستاد تنظیم بازار را در زندگی روزمره خود احساس کنند

استاندار خوزستان گفت: وقتی خداوند توفیق خدمت به مردم را به ما می‌دهد، باید سطح رضایت‌مندی را افزایش دهیم، چرا که مردم ولی نعمت ما هستند.

مردم باید تاثیر خروجی جلسات ستاد تنظیم بازار را در زندگی روزمره خود احساس کنند
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، استاندار خوزستان ا اشاره به پیش‌رو بودن ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز، افزود: این دو مناسبت اقتضا می‌کند بحث تنظیم بازار را جدی‌تر از زمان‌های دیگر دنبال کنیم و این جلسات را تا پایان سال به صورت فوق‌العاده برگزار و به دقت رصد کنیم.

استاندار خوزستان با تأکید بر لزوم نظارت کافی بر فعالیت بازار، گفت: اینکه قیمت اقلام مختلف در میادین میوه و تره‌بار و همچنین عرضه برخی کالاها به گونه‌ای است که وقتی به دست مردم می‌رسد، با افزایش و تفاوت فاحشی نسبت به قیمت تولید همراه است، قابل قبول نیست و این رویه باید تصحیح شود.

موالی‌زاده بیان کرد: مسئولانی که وظیفه نظارت را به عهده دارند، باید تلاش کنند که فروشندگان و افرادی که در بازار فعالیت دارند، احساس کنند بر عملکرد آن‌ها نظارت می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه نباید برای مردم دغدغه‌ای در خصوص گرانی ایجاد شود، عنوان کرد: پذیرش اینکه افزایش قیمت کالاها خارج از عرف به دست مردم می‌رسد، قابل قبول نیست و باید با افراد خاطی برخورد و جریمه‌هایی اعمال شود.موالی‌زاده افزود: مردم باید در خرید ارزاق و مواد غذایی احساس آرامش داشته باشند و عملکرد ما به گونه‌ای باشد که این احساس برای مردم ایجاد شود.

وی خطاب به دستگاه‌های متولی گفت: به صورت مستمر وضعیت قیمت‌ها را در بازار رصد کنید تا شرایط بازار به شکل متعادل و منطقی برگردد. موالی‌زاده با تأکید بر اینکه این جلسات باید خروجی لازم را داشته باشد، عنوان کرد: خروجی جلسات ستاد تنظیم بازار باید به نحوی باشد که تأثیر خود را بر کف خیابان بگذارد و مردم نتیجه آن را در زندگی روزمره خود احساس کنند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به رشد و پیشرفت تمام بخش‌های کشور پس از پیروزی انقلاب، گفت: این موفقیت‌ها را باید برای مردم، به ویژه نسل جوان، تبیین کنیم، چرا که علیرغم پشتیبانی‌هایی که از مخالفان جمهوری اسلامی می‌شد، کشور ما در میدان‌های علمی، تکنولوژی، بهداشت، آموزش پزشکی و… پیشرفت کرد. وی افزود: وضعیت کشور در پیش از انقلاب به شکلی بود که نرخ بی‌سوادی بالا بود و پزشکان را از خارج از کشور وارد می‌کردیم، این در حالی است که اکنون حوزه بهداشت و درمان کاملاً متکی بر پزشکان ایرانی است.موالی‌زاده بیان کرد: در چند دهه اخیر نیز با تأکید رهبر معظم انقلاب، موفق شدیم در حوزه‌های دانش هسته‌ای، نانو تکنولوژی، تولیدات نظامی و… به دستاوردهای بسیار بالایی دست پیدا کنیم. وی با بیان اینکه پیشرفت‌های کشور قابل قیاس با گذشته نیست، گفت: اگر روزی کشور ما را به عنوان صادرکننده محض نفت، فرش و خشکبار می‌شناختند، امروز به عنوان کشوری مستقل و مقتدر شناخته شده است که در منطقه بدون نظر و دیدگاه او تصمیمات راهبردی گرفته نمی‌شود.

موالی‌زاده عنوان کرد: شاید بحث بیکاری، گرانی، همچنین مباحث زیست‌محیطی و… نارضایتی‌هایی را به وجود آورده باشد، اما بحث پیشرفت‌ها و اقتدار کشور باید به درستی برای نسل جدید بیان شود تا شبکه‌های معاند فرصت سیاه‌نمایی و ایجاد ناامیدی در جامعه نداشته باشند. وی افزود: ممکن است مردم از برخی سوءمدیریت‌ها گله‌مند باشند، اما مردم ما هوشیار و آگاه هستند و به دولت و نظام خود اعتماد دارند. موالی‌زاده بیان کرد: نمود هوشیاری و حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن است، چرا که اساساً به این انقلاب معتقد هستند و می‌دانند این انقلاب به آسانی به دست نیامد که آسان از دست برود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه