English

تجلیل از مفاخر و اندیشمندان حوزه انقلاب اسلامی در اهواز

تجلیل از مفاخر و اندیشمندان حوزه انقلاب اسلامی و خانواده شهدای استان خوزستان در دانشگاه واحد اهواز برگزار شد.

تجلیل از مفاخر و اندیشمندان حوزه انقلاب اسلامی در اهواز
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

سومین آیین عصر انقلاب اسلامی برای تجلیل از مفاخر و اندیشمندان حوزه انقلاب اسلامی و خانواده شهدای استان خوزستان به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در واحد اهواز برگزار شد.

فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در آیین تجلیل از مفاخر و اندیشمندان استان خوزستان در واحد اهواز اظهار کرد: برگزاری چنین مراسمی یک کار نمادین و یکی از کارهای بزرگی است که در دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌شود.

وی در تبیین نسبت دانشگاه با برگزاری چنین برنامه‌هایی، با برشمردن نقاط عطفی از تاریخ که تأثیر آن تا دهه‌ها و سده‌های بعد نیز همچنان ادامه داشت، عنوان کرد: در صورت کنشگری متناسب و بایسته و واکنش نشان دادن در تراز این رخدادها، وضعیت ایران از لحاظ سیاسی و اقتصادی در آن نقطه عطف و دهه‌ها و سده‌های بعد از آن به شکل دیگری رقم می‌خورد.

جهان بین افزود: یکی از این نقاط عطف انقلاب صنعتی قرن نوزدهم است. جایی که کشورهای صنعتی برای نیاز خود به سرمایه و نیروی کار ارزان، با استفاده از قدرتی که علم در اختیار آنها قرار داده بود، به دیگر کشورها لشکرکشی کردند و برای ایجاد پذیرش این مسأله در آنها دست به تغییرات فرهنگی و هویتی زدند.

وی اضافه کرد: در چنین شرایطی حاکمان و عمدتاً روشن‌فکران ما متوجه آن نقطه عطف نشدند و درگیر حواشی و مواجهه سطحی با آن اتفاق شدند؛ به‌طوری که با وجود عَلَم برافراشتن و حمایت برخی از علما از استفاده از کالای ایرانی در چنین شرایطی، به آنها بی‌توجهی کردند و ما با وجود همه امکانات و ظرفیت‌ها دچار یک عقب‌ماندگی تاریخی شدیم که هنوز در برخی حوزه‌ها با آن درگیر هستیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب تمدنی است که یک عصر جدید و فضای جدید ایجاد کرد.

وی گفت: عَلَمدار و طلایه‌دار این حرکت علما و اندیشمندان هستند؛ عَلَم‌ها و نشان‌هایی که اگر فراموش شوند، این عصر به سرانجام نخواهد رسید.

جهان بین اظهار کرد: اگر دشمنان بخواهند در جامعه ما سرگردانی ایجاد کنند، باید این نشان‌ها و علم‌های هدایت را از بین ببرند و بین آن‌ها و جامعه اختلاف ایجاد کنند. در نتیجه نباید اجازه دهیم در کنار این نشان‌ها کسانی مطرح شوند که صلاحیت لازم را ندارند و نباید اجازه داد سنت موازی و هم‌عرض با سنت امام ایجاد شود.

وی در نهایت ضمن تاکید بر لزوم زنده نگه داشتن نام اندیشمندان شهیدساز و فرماندهان شهیدپرور در کنار نام شهدا، صیانت از این قله‌ها و معرفی آنها را وظیفه نهاد دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: باید نام اینها در کتب و متون درسی و علمی در کلاس‌ها ذکر شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه