English

۴ واحد صنفی متخلف در آبادان پلمب شدند

رییس مرکز بهداشت آبادان گفت: سه باب نانوایی و یک باب آشپزخانه بیرون بر در آبادان به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شدند.

۴ واحد صنفی متخلف در آبادان پلمب شدند
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، روح‌الله شکری اظهار کرد: مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی ملزم به رعایت دستورالعمل های بهداشتی از جمله بهداشت فردی، بهداشت ساختمان و تجهیزات هستند و در همین راستا سه باب نانوایی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و مصرف جوش شیرین، پس از صدور اخطار بهداشتی، پلمب شدند.

وی افزود: همچنین یک باب آشپزخانه بیرون بر به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، پس از صدور اخطار بهداشتی، پلمب شد.

شکری گفت: پرونده متخلفین بهداشتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی با اشاره به نقش و مشارکت مردم در نظارت بهداشتی در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در سطح شهرستان آبادان تاکید کرد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را به شماره ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند و با قید فوریت با متصدیان بی توجه نسبت به رعایت موازین بهداشتی، برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت مراکز آنها جلوگیری می‌شود.

شهروندان آبادانی از ۱۰ مرکز شهری، ۱۱ مرکز روستایی، ۱۳ پایگاه بهداشتی و ۴۴ خانه بهداشت بهره‌مند هستند.

شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان قرار دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه