English

ورود دستگاه قضا به موضوع یک کشتارگاه در حمیدیه/ماجرا چه بود؟

دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: کشتارگاه دام سبک و سنگین و سردخانه ۲ مداره این شهرستان با ظرفیت اشتغال ۲۵ نفر با ورود دستگاه قضا به بهره‌برداری رسید.

ورود دستگاه قضا به موضوع یک کشتارگاه در حمیدیه/ماجرا چه بود؟
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، رضا علی‌نسب شنبه در بازدید از این کشتارگاه بیان کرد: این واحد تولیدی برای راه‌اندازی با مشکلات متعددی از جمله اخذ تسهیلات روبرو بود که با پیگیری موضوع در ستاد اقتصاد مقاومتی این شهرستان و همراهی دستگاه‌های مربوطه، مشکلات مرتفع شد.

وی با اشاره به نقش دستگاه قضا در حمایت از تولید، ادامه داد: راه‌اندازی این واحد تولیدی ضمن ایجاد فرصت شغلی برای حدود ۲۵ نفر، نقش موثری در تامین گوشت مصرفی شهرستان‌های حمیدیه و شهرهای مجاور آن دارد.

علی نسب افزود: راه اندازی این کشتارگاه همچنین بر جلوگیری از کشتار غیرمجاز دام و رفع دغدغه‌های مردم درخصوص سلامت و تازگی این ماده غذایی نیز اثر گذار است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه