بیست و هفتمین شماره ماهنامه «سرآمد» منتشر شد
بیست و هفتمین شماره ماهنامه خبری، علمی، آموزشی، تحلیلی «سرآمد» ویژه شهریور ۱۳۹۵ با محوریت اقتصاد دانشبنیان به مثابه محرک اقتصاد مقاومتی و توسعهدهنده کشور منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری موج، ماهنامه «سرآمد» در بیست و هفتمین شماره ویژه شهریور ۹۵ خود، نگاهی ویژه به اقتصاد مقاومتی، ضرب آهنگ تحرک اقتصادرا با نگاهی به روند اقتصاد دانشبنیان به عنوان نیروی محرکه این اقتصاد، توسعهدهنده و زمینهساز پیشرفت کشور مورد بررسی قرار داده است.
نیروی محرکهای به نام امیدپرویز کرمی، سردبیر ماهنامه «سرآمد»، در سرمقاله این شماره با عنوان «به امید کار برآید»، امید و خودباوری را سوخت و نیروی محرکه پیشرفت میداند و در بخشی از آن مینویسد: لابد شنیدهاید که
میگویند ما از پس اداره دنیا بر نمیآییم، ما چیزی نمیتوانیم بسازیم، ما صد سال هم بدویم و بکوب کار کنیم به گرد پای غرب نمیرسیم، ما کجا، جهان توسعه یافته متمدن کجا؟ … متاسفانه گوش همهمان پر است از این خزعبلات ناامید کننده. در حالیکه اتفاقا تجربه و تاریخ گواهی میدهد که امید میتواند کارهایی بکند که همه نشدنیشان میپنداشتند.اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان، تقویت بنیه کشور، حمایت از تولید داخلی، حفظ موقعیت سیاسی، اعتقادی و اموری از این دست یک نیروی محرکه بیشتر ندارند؛ «امید». اتفاقا یک آفت هم بیشتر ندارند؛ «ناامیدی». با امید میتوانیم
کشور را به قلههای افتخار برسانیم.
چشم انداز استفاده از انرژی زمین گرماییمهدی زارع استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله نیز در این شماره از سرآمد مقاله ای در خصوص چشم انداز استفاده از انرژی زمین گرمایی نوشته که قابل تامل و خواندنی است، در گوشه ای از این مقاله آمده است؛ در ایران پتانسیلهای استفاده از انرژی زمین گرمایی در ۱۸ ناحیه کشور تاکنون شناسایی و مطالعه اولیه شده است. از میان این۱۸پهنه، ۷ محدوده دماوند، سهند، سبلان، خوی، تفتان و بزمان به سامانه های آتشفشانی مربوط اند.
استفاده از این پتانسیل ها با سرمایه گذاری ویژه می تواند به بهره مندی نسل های بعدی از یک منبع انرژی مطمئن و پاک در کشورمان منجر شود.ماهنامه سرآمد به صاحب امتیازی بنیاد ملی نخبگان، مدیر مسوولی سورنا ستاری و سردبیری پرویز کرمی، بیست و هفتمین شماره خود را شهریورماه سال جاری به عرصه مطبوعات ارائه کرده است.
ارسال نظر