قدرتمندترین لپ تاپ های گیمینگ دنیا کدام است
شرکتهای متعددی در جهان، به ساخت این نوع از لپتاپها مشغول هستند. شرکت ایسوس و Origin دو شرکت تولیدکنندهی لپتاپ هستند که به تازگی با ترکیب دو مدل از قدرتمندترین کارت گرافیک جهان، لپتاپهای گیمینگ جدید خود را معرفی کردهاند.
به گزارش خبرگزاری موج، اولین سری از لپتاپهای مجهز به کارت گرافیک GTX10 شرکت انویدیا در حال تولید است. شرکتهای زیادی برای تولید لپتاپهای گیمینگ خود از این کارت گرافیک استفاده میکنند که نیاز اکثر کاربران حرفهای گرافیک را برطرف میکند. اما درصد کمی از کاربران نیز نیاز دارند تا حداکثر بازدهی گرافیکی قابل انتظار را از لپتاپ خود بگیرند. شرکتهای Asus و Origin نیاز این دسته از کاربران را نیز برطرف کرده و در آخرین محصولات گیمینگ خود، از دو عدد از کارتهای گرافیک GTX 1080 استفاده کردهاند.
ایسوس ROG GX۸۰۰ را به عنوان قویترین لپتاپ مخصوص بازی خود معرفی کرده است. این لپتاپ مجهز به صفحهنمایش ۱۸.۴ اینچی با کیفیت ۴K است که از تکنولوژی G - Sync انویدیا نیز بهره میبرد. استفاده از این تکنولوژی، اجرای روان و سریع بازیها را تضمین میکند. در مورد قیمت و تاریخ عرضهی این لپتاپ هنوز خبری منتشر نشده است.
در داخل این لپتاپ از دو کارت گرافیک قوی GTX ۱۰۸۰ استفاده شده است. ترکیب دو عدد از این کارت گرافیک، اجرای بدون دردسر بازیها و نرمافزارهای واقعیت مجازی را در کنار اجرای جدیدترین بازیها با بالاترین تنظیمات گرافیکی نوید میدهد.
استفاده از دو کارت گرافیکی با این قدرت، گرمای زیادی در بدنهی لپتاپ ایجاد میکند. ایسوس برای حل این مشکل سیستم خنککنندهی آبی را در بدنه و داک اضافهی این لپتاپ گنجانده است. علاوه بر آن، استفاده از آخرین سختافزارهای موجود در بازار، ابعاد این لپتاپ را نیز افزایش داده و حتی بدون داک اضافی نیز با لپتاپی غولپیکر مواجه هستیم.
در تصویر زیر نمایی از طراحی و جانمایی اجزای داخلی ROG GX۸۰۰ را مشاهده میکنید. آب موجود در سیستم خنککننده، گرمای تولید شده توسط پردازندهی اصلی و پردازندههای گرافیکی را جذب میکند و از طریق لولهها به بیرون از لپتاپ و داخل داک رادیاتوری منتقل میکند. این ساختار رادیاتوری گرما از آب میگیرد و فنهای آن گرما را به بیرون از سیستم منتقل میکنند.
لپتاپ ROG GX۸۰۰ به یک آنتن وایفای اضافی نیز مجهز میشود که سرعت بالای اجرای بازیهای آنلاین را تضمین میکند.
وبسایت تخصصی بازیهای ویدیویی Kotaku، این لپتاپ را در معرض آزمایشهای بنچمارک قرار داده است. نتایج بنچمارک در هر دو نسخهی تک کارت و دو کارت این لپتاپ خیرهکننده بودند و در بعضی آزمایشها از یک کامپیوتر شخصی با مشخصات مشابه، بهتر عمل میکردند.
لپتاپ بعدی، Origin EON۱۷ - SLX نام دارد. این لپتاپ نیز به دو کارت گرافیک GTX ۱۰۸۰ مجهز است و جدیدترین بازی ها را به همراه جدیدترین محصولات واقعی مجازی، به راحتی اجرا میکند.
این لپتاپ در نسخههای مختلف یا صفحات نمایش ۱۵ یا ۱۷.۳ اینچی و کیفیت نمایش ۱۰۸۰p یا ۴K عرضه میشود. تمامی نسخههای این لپتاپ نیز به فناوری G - Sync انویدیا مجهز هستند. نسخهی پایهی ۱۷.۳ اینچی این لپتاپ، مجهز به یک کارت گرافیک GTX ۱۰۷۰، پردازندهی Core i۵ ۶۵۰۰ و کیفیت صفحهنمایش ۱۰۸۰p است که قیمتی برابر با ۲.۳۵۴ دلار دارد. نسخه حرفهای ۱۷.۳ اینچی، به دو کارت گرافیک GTX ۱۰۸۰، پردازندهی Core i۷ ۶۷۰۰K و صفحهنمایش با کیفیت ۴K مجهز است و قیمت ۴.۳۴۰ دلار برای آن در نظر گرفته شده است. تاریخ عرضهی این لپتاپ نیز ابتدای ماه سپتامبر عنوان شده است.
این لپتاپ داک جداگانه ندارد و تمامی فعالیت خنک کردن آن در داخل بدنه اتفاق میافتد. این قابلیت، لپتاپ Origin را به نمونهای قابل حملتر نسبت به لپتاپ ایسوس تبدیل کرده است.
ارسال نظر