English

راهکارهایی برای کاهش نفوذپذیری هوا در تایر خودروها

چند راهکار برتر برای کاهش نفوذپذیری هوا در تایر خودرو وجود دارد که در ادامه به آن اشاره شده است.

راهکارهایی برای کاهش نفوذپذیری هوا در تایر خودروها

به گزارش خبرگزاری موج، با پایان یافتن مرحله دوم چالش نوآوری کاهش نفوذپذیری هوا در لایه داخلی تایر، ۳ تیم برگزیده که موفق به ارائه بهترین راهکار برای کاهش نفوذ پذیری هوا در لایه تایر خودروها شدند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

سومین چالش نوآوری نانو با عنوان « کاهش نفوذپذیری هوا در لایه داخلی تایر خودرو » بنا به درخواست یکی از شرکت‌های تولید کننده تایر از سال ۱۳۹۵ برگزار شد. مساله و هدف محوری این چالش نوآوری ارائه راهکاری بر پایه فناوری نانو برای افزایش مقاومت تایر خودرو در برابر نفوذ هوا همزمان با کاهش ضخامت و وزن لایه داخلی تایر بوده است.

در این چالش بیش از ۴۰ تیم طرح‌های پیشنهادی خود را ارائه دادند که در ارزیابی‌های اولیه طرح‌های دریافتی و نیز پس از برگزاری جلسات داوری حضوری ۶ تیم به مرحله دوم این چالش راه یافتند. این مرحله شامل ساخت نمونه اولیه می‌شود.

در مرحله دوم این چالش که به مدت ۶ ماه به طور انجامید تیم‌ها به ساخت و بهینه‌ سازی نمونه اولیه‌  از طرح خود پرداختند. در جریان این فرآیند علاوه بر پرداخت کمک‌ هزینه نقدی، به هر یک از تیم‌ها بخشی از مواد اولیه ساخت نمونه ارائه شد و با اختصاص اعتبار ویژه شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو هزینه انجام آزمایشات لازم نیز پرداخت شد.

در پایان این مرحله نتایج و عملکرد هر تیم از نظر فنی و توجیه اقتصادی مورد ارزیابی قرار گرفته و نهایتا ۳ تیم برتر انتخاب شدند و جوایز ۲۰۰، ۱۰۰ و ۵۰ میلیون ریالی به طور مشترک از سوی ستاد توسعه فناوری نانو و شرکت تولید کننده تایر پرداخت شد و اعضای تیم‌های مورد تقدیر قرار گرفتند.

عناوین طرح‌ها و سه تیم برتر در این چالش به این شرح است:

تیم اول: دکتر سید امین رونقی و دکتر الهه اسماعیلی از دانشگاه صنعتی بیرجند با طرح "جایگزینی بخشی از مواد پرکننده آستر داخلی تایر با  نانو ساختارهای آلی رس

تیم دوم: دکتر جواد حیدریان، دکتر زحل صفایی و دکتر علیمراد رشیدی از پژوهشگاه صنعت نفت و یک شرکت بخش خصوصی با طرح "ساخت نانوکامپوزیت الاستومر (لاستیک)/ نانولوله کربنی جهت انسداد منافذ"

تیم سوم: دکتر مجید رضایی آبادچی عضو هیات علمی پژوهشگاه نیرو، مهندس علی بدیع‌پور و مهندس فرید معماریان محمدی با طرح "کاهش نفوذ پذیری هوا از لایه داخلی تایر خودرو با استفاده از نانوذرات رس"

با پایان یافتن مرحله دوم چالش و مشخص شدن نتایج عملکردی هر تیم در مرحله نمونه آزمایشگاهی، طی توافق صورت گرفته جهت ادامه همکاری تیم‌ها با این شرکت تولید کننده تایر هر تیم می‌بایست تا جهت ارزیابی عملکرد نمونه نهایی در آزمون‌های تکمیلی بر روی تایر، نمونه لازم جهت تولید تایرها را طی یک چاچوب زمانی معین ارائه کنند.

طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته نتایج تست‌های صنعتی تا پایان خرداد اعلام خواهد شد و پس از آن تایرها به عنوان محصول تجاری نهایی برای تست جاده تولید خواهند شد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه