با آشنایی بیشتر به مصاف پیامکهای تبلیغاتی بروید
استفاده از دو کلمه "پیامک" و "تبلیغ" در کنار هم، همیشه آزار دهنده خواهد بود و بهتر است برای مقابله با آنها لازم است اطلاعات بیشتری کسب کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، قطعا برای شما پیامکی ارسال شده که شک کنید آیا این پیامک هزینهای برای شما دارد یا خیر؟ مطمئنا شما برای اینکه از ضرر احتمالی جلوگیری کنید بدون هیچ اطلاعی از نوع پیامک به مقابله با آن میپردازید. در این گزارش قصد داریم تا شما را با انواع پیامک آشنا کنیم و راههای مقابله با آن ها را به شما آموزش دهیم.
ابتدا باید بدانید که هر پیامکی تبلیغاتی نیست و پیامک های اطلاع رسانی و ارزش افزوده هم برای شما ارسال می شود و اساسا برای هر پیامکی پول پرداخت نمی کنید. پیامکهای تبلیغاتی یا همان پیامکهای انبوه از سرشمارههای خاص مثل ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ و به منظور معرفی یک شرکت برای شما ارسال میشود؛ که البته امروز با شگردهایی که برای مقابله با آنها وجود دارد افراد دیگر کمتر از این راه برای تبلیغات استفاده می کنند، در ادامه توضیح خواهیم داد.
در بین پیامکها موردی مشاهده میشود که جنبه اطلاع رسانی دارد، که این دسته از پیامکها توسط اپراتورها یا نهادهای دولتی ارسال میشوند؛ درست مانند پیامکهای بانکی که امروز به صورت قراردادی ارسال میشود.
نوبت به پیامکهایی از جنس پیامک ارزش افزوده میرسد، که شما با عضویت در سرویس خاصی از امکانات آن سرویس بهرهمند میشوید؛ به عنوان مثال: تمامی سرویس های پیامکی همراه اول با ارسال کد معرفه آن سرویس (کد فعال سازی)، به شماره کوتاه شرکت ارائه دهنده آن سرویس (شرکت های ارائه دهنده سرویس های خدمات پیامکی و شماره های کوتاه آنها در بخش شرکت های همکار آمده اند) فعال می شوند. این پیامک ها با سرشماره های مشخصی مثل ۲۰۳۰، ۲۰۲۰، ۳۰۱۱۳ و... برای مشترک ارسال می شود.
البته نکته اینجا است که اولین پیامک که توسط آشنایی با سرویس به شما ارسال میشود کاملا رایگان است و بعد از تأیید شما هزینه به همراه خواهد داشت.
راه مقابله با پیامک تبلیغاتی
بعد از آشنایی شما با انواع پیامک تبلیغاتی نوبت به نوع مقابله با آنها میرسد؛ تمام راهکارهای مبارزه با پیامک های تبلیغاتی با تلاش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در کنار اپراتورها در سامانه ۸۰۰ گنجانده شده است. شما مشترک عزیز کافیست از گوشی همراه خود کد دستوری #۸۰۰* را وارد کنید و بعد از بین گزینهها دستور خود را انتخاب کنید.
به گزارش خبرگزاری موج از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی امروز با ایجاد راهکارهای مقابلهای زیاد برای پیامکهای تبلیغاتی، شکایت ها درباره این موضع به کمترین وضع موجود رسیدهاست. در همین خصوص رییس روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات به خبرنگار موج اعلام کرد: اپراتورها با همکاری شبانه روزی موفق شدند تا ابزاری را تهیه کنند که مشترکین به راحتی از دست پیامکهای تبلیغاتی راحت شوند، به عنوان مثال در اپلیکیشن همراه من قسمتی ایجاد شده که مشترک بتواند به راحتی هرچه تمام پیامک ها را کنترل کند.
لازم به ذکر است در بخش نظارتی که مربوط به رگولاتوری میشود، بر شمارههای شخصی ارسالکننده پیامک و سرشمارههای پیامکی نظارت میشود؛ به نحوی که طی سه ماه اخیر ۳۰ هزار سیمکارت شخصی ارسالکننده پیامک تبلیغاتی مسدود شده است.
رگولاتوری همچنین به مشترکان اطمینان میدهد که رفتارشناسی ارسالکنندگان پیامک شخصی و نیز بررسی شکایت مردم از دریافت این پیامکها انجام میشود تا فراگیرتر شدن پنل کاربری، شاهد کاهش شکایات مردم از پیامکهای تبلیغاتی باشیم.
ارسال نظر