هفتمین «ماهنامه دانشبنیان» فردا منتشر می شود
شماره ۷ ماهنامه دانش بنیان، ویژه تیرماه ۹۵ با اعلام جزئیاتی از جشنواره ملی فرهنگی و هنری «ایرانساخت»، فردا منتشر می شود.
به گزارش خبرگزاری موج، شماره هفتم ماهنامه دانشبنیان، نگاهی جدی به فرهنگی داشته است که اقتصاد و زندگی ما را میسازد. فرهنگی که توجه به توانمندیها و داشتههای داخلی را گوشزد میکند. فرهنگی که با اهمیت بخشیدن به ایرانساخت، ساخت ایران را محقق میکند.
ماهنامه دانشبنیان در هفتمین شماره خود، با یادداشتی به قلم پرویز کرمی، دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری، ضمن یادآوری این ضرورتهای اساسی، تلنگری جدی درباره اهمیت توجه دوباره به توانمندیهای داخلی وارد میکند و از اهمیت توجه بیش از پیش به خرید کالای ایرانی وتقویت ریشههای تولید داخلی، بر اساس اصلاح عادتها و نگرشها سخن به میان میآورد.
ایرانساخت، جشنوارهای با رنگ و بوی فرهنگ ایرانی
در این شماره از ماهنامه دانشبنیان به چگونگی شکلگیری جشنواره ایرانساخت، بر مبنای همین ضرورتها و چند و چون برگزاری آن میپردازد. جشنواره ملی فرهنگی و هنری «ایرانساخت» با شعار «فناوری ایرانی = کسب و کار ایرانی» در سال جاری با هدف جریانسازی در حمایت از تولید ساخت داخل و دانشبنیان برگزار خواهد شد.
حمید تقیزاده، در شماره هفتم ماهنامه دانشبنیان، به مبارزه با تروریسم بر مبنای فناوریهای نوین پرداخته و در بخشی از مطلب خود گفته است: پس از حملات گروه داعش در پایتخت اتحادیه اروپا، علاوه بر تصمیمات سیاسی برای مبارزه با تروریسم که به نوعی هماهنگی بین المللی احتیاج دارد، فناوری یکی از راهکارهای موثر است که می تواند جلوی تکرار فجایع اینچنین را بگیرد. نوعی تکنولوژی جدید به نام «تونل حقیقت» در حال حاضر در دست پژوهش است که فراسوی اسکنرهای امروزی و بسیار تواناتر از آنها در مانیتور افراد و وسایلی مثل کیفدستی و چمدانها در فرودگاهها و مترو عمل می کند.
میراثفرهنگی، مزیت اقتصادی ایران
رسول بیدرام، استادیار گروه اقتصاد هنر دانشگاه هنر اصفهان، در هفتمین شماره ماهنامه دانشبنیان منتشر شده است، اقتصاد خلاق را راهکار خروج از اقتصاد نفتی عنوان میکند. او در بخش نخست از سلسله یادداشتهای خود گفته: «مزیت اصلی اقتصاد ایران، حتی با وجود نفت، در هنر و میراثفرهنگی است و سرمایهگذاری در حوزه صنایع خلاق تنها جایگزین و منبع پایدار برای اقتصاد وابسته به نفت است. مساله اساسی آن است که چگونه میتوان درآمد صنایع خلاق(اقتصاد خلاق) را جایگزین درآمد نفت(اقتصاد نفت) کرد.
هفتمین ماهنامه «دانش بنیان» ویژه تیرماه ماه ۱۳۹۵، به صاحب امتیازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیرمسوولی سورنا ستاری و سردبیری پرویز کرمی در دسترس علاقه مندان گرفته است.
ارسال نظر