وزیر کشور:
اقتصاد مقاومتی از نظر اعتقادی ضرورت است/ رضایتمندی مردم نشاندهنده کارآمدی دولت/ مطالبات مردم باید در چارچوب اعتقادات دینی تأمین شود
وزیر کشور با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی از نظر اعتقادی ضرورت است، گفت: باید در چارچوب اعتقادات دینی بتوانیم مطالبات مردم را تأمین کنیم.
به گزارش خبرگزاری موج، عبدالرضا رحمانیفضلی ظهر امروز در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان خوزستان، اظهار کرد: مقام معظم رهبری چندین سال است که نسبت به موضوع اقتصاد مقاومتی تأکید دارند و سالهای قبل در کنار بحث اقتصاد مقاومتی بحث اقتصاد، توسعه، عدالت و پیشرفت را مطرح کردند.
وی ادامه داد: دلیل تأکید رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد مقاومتی این است که اقتصاد به لحاظ اعتقادی یک ضرورت است و باید در چارچوب اعتقادات دینی بتوانیم مطالبات مردم را تأمین کنیم.
وزیر کشور مشارکت و حمایت مردم را یکی از مؤلفههای مهم اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: میزان مشارکت و حمایت مردم در برنامههای اقتصاد مقاومتی بستگی به میزان رضایتمندی آنها دارد.
رحمانیفضلی افزود: رضایتمندی مردم نشاندهنده کارآمدی نظام و دولتها در بحث اقتصاد مقاومتی است.
وی توضیح داد: اگر مردم به این نتیجه برسند که دولت قادر نیست مشکلات اقتصادی را حل کند، نارضایتی مردم سبب ایجاد فاصله بین مردم و نظام خواهد شد.
رحمانی فضلی با بیان اینکه از آغاز انقلاب تاکنون اقتصاد کشور مدلهای مختلف اقتصادی را از قبیل آمریکایی، کرهای، ژاپنی و ... را امتحان کرده و طرفدار داشته است، بیان کرد: مدل اقتصاد مقاومتی را که مقام معظم رهبری عنوان کردهاند تاکنون هیچ کسی به لحاظ علمی نقد نکرده است.
وی افزود: به طور حتم در جواب نقدهایی که از اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری شده است پاسخهای علمی نیز دریافت شده است.
رحمانی فضلی ایجاد توازن و تعادل را از ضرورتهای جدی اقتصاد مقاومتی در کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: عدم تعادل سبب شده است که برخی از مناطق از امکاناتی برخوردار شوند و در مناطق دیگر عدم تعادل فقر، محرومیت و مهاجرت به وجود آید.
وی تأکید کرد: چنانچه با اصول مورد نظر رهبر معظم انقلاب به بحث اقتصاد مقاومتی عمل کنیم به طور حتم به تعادل و توازن مورد نظر دست خواهیم یافت.
وزیر کشور با بیان اینکه مقام معظم رهبری به شکل جدی بحث آسیبهای اجتماعی را پیگیری میکنند، متذکر شد: آسیبهای اجتماعی زمانی اتفاق خواهند افتاد که حجم انبوهی از مناطق که از عدم توازن رنج میبرند در مناطق حاشیه ساکن شوند و زمینه آسیبهای اجتماعی را فراهم میکنند.
رحمانیفضلی تأکید کرد: بحث اقتصاد مقاومتی باید به گونهای تحلیل و تفسیر شود که در آن نگاه مقام معظم رهبری محقق شود.
وی به اشاره به دستورالعملهای ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی متذکر شد: باید این اصول ۲۴ گانه جلو چشم استانداران، مدیران، اقتصاددانان و مسؤولان باشد.
رحمانی فضلی یادآور شد: بر اساس دستورالعملهای اقتصاد مقاومتی مردمی بودن اقتصاد و مشارکت دادن مردم در اقتصاد از اولویتهای مهم اقتصاد مقاومتی است.
وی با تأکید بر اینکه در بحث اقتصاد مقاومتی مردم را باید در حوزه مصرف، سرمایه تولید و تکنولوژی دخالت داد، اظهار کرد: باید در بحث گفتمان سازی اقتصاد از همه ظرفیتهای نظام از قبیل ائمه جماعات، مدیران و ... استفاده کرد.
وزیر کشور با تأکید بر بحث درونزا و برونزا بودن اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: باید در اقتصاد درونزا از ظرفیتها، امکانات، سرمایه و مدیران داخلی استفاده کنیم و در بحث برونزا بودن اقتصاد مقاومتی از ظرفیت دنیا استفاده کرده و زمینه را برای صادرات مهیا کنیم.
وی عنوان کرد: اگر در بحث اقتصاد مقاومتی عدالت محوری را رعایت نکنیم، دستورالعملهای اقتصاد مقاومتی را عمل نکردیم و نتیجه عکس خواهد بود.
ارسال نظر