انجمن دوستی ایران و آمریکای شمالی درگذشت مریم میرزاخانی را تسلیت گفت
انجمن دوستی ایران و آمریکای شمالی با صدور پیامی درگذشت مریم میرزاخانی نابغه ایرانی آمریکایی و استاد برجسته دانشگاه استنفورد را تسلیت گفت.
![انجمن دوستی ایران و آمریکای شمالی درگذشت مریم میرزاخانی را تسلیت گفت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/0LcW4gtdhRoN/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh1JKIdurMQEE/%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%85+%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، در این پیام آمده است: درگذشت این دانشمند بزرگ و پرآوازه موجب غم و انده فراوان شد و خسارتی بزرگ برای عرصه علم ، پژوهش و فناوری پدید آورد.
مریم میرزاخانی به عنوان اولین زن دریافت کننده جایزه مهم فیلدز نقش مهمی در مطرح کردن نام ایران در عرصه های علمی در جهان ایفا کرد و نام خودش را برای همیشه در تاریخ علم در جهان ثبت و ضبط کرد و بدون تردید میراث علمی آن شخصیت نخبه و با استعداد برای نسل های بعد باقی خواهد ماند.
ما بر این باوریم که درخشش علمی ایشان و تلاش خستگی ناپذیرش در این عرصه گامی مهم برای نزدیک کردن و تعمیق دوستی بین ملت ها از گذرگاه علم و اندیشه برداشته و نقشی مهم و قابل تقدیر ایفا کرده است.
انجمن دوستی ایران و آمریکای شمالی درگذشت مریم میرزاخانی نابغه ریاضیات جهان را به اعضای خانواده، دوستان و شاگردان ایشان و به تمام محافل علمی ایرانی و بین المللی تسلیت میگوید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر