تبریز ۲۰۱۸، فرصت مناسبی برای بازتعریف بحث گردشگری سلامت است
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه تبریز ۲۰۱۸، فرصت مناسبی برای بازتعریف بحث گردشگری سلامت است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با همکاری دستاندرکاران حوزه سلامت، بستههایی را تعریف کنند تا فرصت ازدسترفته گردشگری سلامت را بار دیگر احیا کنیم.
وی افزود: سال 2018 و انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام، فرصت خوبی برای احیای این ظرفیت است که دستاندرکاران حوزه سلامت باید به بهترین شکل از آن استفاده کنند.
جبارزاده لزوم تعریف بستههای تبلیغی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی تبریز را یادآور شد و گفت: تمهیدات لازم برای جذب اتباع کشورهای همسایه که قصد استفاده از امکانات درمانی کشورمان را دارند اندیشیده شود تا در سالهای آینده بار دیگر شاهد رونق گردشگری سلامت در استان باشیم.
وی همچنین آمادگی استان را برای میزبانی آیینها و همایشهای بینالمللی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با رویداد تبریز 2018 اعلام کرد.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با قدردانی از تلاشگران دانشگاه علوم پزشکی، مدیران دستگاهها و شرکتهای فعال در پروژههای عمرانی بخش سلامت و همراهی و همکاری دستگاههای نظارتی با این بخش، گفت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در چهار سال گذشته با همت و روحیه جهادی که لازمه کار در شرایط فعلی است برنامههای خود را اجرا کرده است.
وی با اشاره به محدودیتهای بودجهای دولت، گفت: با وجود این محدودیتها، در بخش سلامت هیچ کاری منوط به تخصیص اعتبار نبوده و اگر امروز در همه شهرها و بخشهای استان شاهد تلاش شبانهروزی تلاشگران این عرصه هستیم حاصل تلفیق روحیه خدمتگزاری و کار جهادی است.
جبارزاده گفت: دانشگاه علوم پزشکی با استفاده از توانمندیهای خود و بهرهمندی از ظرفیت خیران که انصافاً در سالهای اخیر خوش درخشیدهاند، توانسته است امکانات درمانی را به نحو مناسبی در سطح استان توزیع کند و امروز در همه نقاط استان شاهد ساختوساز و فعالیتهای عمرانی در بخش سلامت هستیم.
وی ابراز امیدواری کرد با بهرهبرداری از پروژههای در حال اجرای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سطح استان، شاهد افزایش سطح خدمات بهداشتی و درمانی به مردم باشیم.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه وجود فضاهای فیزیکی، قدم اول برای توسعه فعالیتهای بخش سلامت است، گفت: قدم بعدی، تربیت نیروی انسانی و تأمین رفاه و آسایش آنهاست تا با فراغ بال بتوانند در خدمت مردم باشند.
جبارزاده تأکید کرد: از نمایندگان مجلس انتظار داریم که در بررسی بودجه، موضوع رضایتمندی نیروی انسانی فعال در بخش سلامت را متناسب با خدمتی که این افراد ارائه میکنند مورد توجه قرار دهند.
وی افزود: میانگین دریافتی کارکنان بخش سلامت در مقایسه با بخشهای دیگر معمولاً کمتر است و اگر بتوانیم در قالب اقداماتی خاص، بین خدمات این بخش و میزان دریافتی کارکنان آن تناسب ایجاد کنیم قطعاً شاهد ارائه خدمات بهتری به مردم خواهیم بود و این جزو برنامههای ما در استان است.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر اهمیت پژوهش در حوزه سلامت تأکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی باید در کنار ارائه خدمات درمانی به مردم، در ایجاد شرکتهای دانشبنیان و فناوریمحور نیز قدمهای خوبی بردارد.
وی افزود: امیدواریم با وجود اساتید برجستهای که در دانشگاه علوم پزشکی تبریز حضور دارند، در سالهای آینده شاهد به ثمر رسیدن تحقیقات حوزه سلامت باشیم و تولیدات دانشبنیان خوبی را عرضه کنیم.
در این مراسم که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، از فعالان پروژههای عمرانی بخش سلامت استان تجلیل و قدردانی شد.
ارسال نظر