English

تشریح دستاوردهای دولت یازدهم در نشست خبری استاندار البرز

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در نشست خبری، عملکرد ۴ ساله دولت یازدهم را تشریح کرد.

تشریح دستاوردهای دولت یازدهم در نشست خبری استاندار البرز

به گزارش خبرگزاری موج، حمید طهائی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، به تشریح عملکرد دولت یازدهم پرداخت.

 بینش و قدرت تحلیل لازمه کار حرفه ای در عرصه رسانه 

وی در بدو این نشست با گرامیداشت ۱۷ مرداد،«روز خبرنگار»،به رسالت حرفه ای رسانه ها  و لزوم تحلیل و بینش عمیق تأکید کرد و گفت: در پیام رسانی به جامعه علاوه بر بروزرسانی اطلاعات، تحلیل عملکردها نیز به مردم کمک خواهد کرد و اصحاب رسانه در برنامه ریزی برای آینده می توانند از این نظرات که حاصل تراوشات فکری است استفاده کرده و اثرگذار باشند و دیدگاه‌های یک رسانه باید تراوشات یک انسان فرهیخته باشد تا این رسالت گران قیمت همواره حفظ شود.

استاندار البرز بیان کرد: باید مطبوعات و رسانه‌ها جامع و مدرن به موضوعات اجتماعی نگاه کنند و ابعاد مختلف یک جریان را مورد کنکاش قرار دهند و در این زمینه برنامه ریزی در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه به عملکرد خبرنگار بستگی دارد و این افراد لیدر آگاهی بخشی هستند.

طهائی با تاکید بر اینکه امیدوارم خبرنگاران قدردان رسالت آگاهی بخشی باشند، به مقایسه شرایط کشور پیش از آغاز بکار دولت یازدهم و پس از آن پرداخت و افزود: ۴ سال تلاش دولت، موجب تغییرات و تحولات و رسیدن به نقطه مطلوب فعلی شد. در سال ۹۲ با تحویل دولت، منابع درآمدی کاهش یافته و دیوار حصر اقتصادی تنگ تر شده بود و واحدهای تولیدی به پایین ترین حد ظرفیت رسیده بودند و به واسطه تحریم موجودی انبارها تقلیل و در نهایت منجر به کاهش تولید شده بود.

وی با اشاره به سونامی بیکاری حاکم بر کشور قبل آغاز بکار دولت یازدهم  افزود: تعطیلی واحدها، مضاف بر شرایط  آن دوران در کنار فارغ التحصیلانی که نیاز به اشتغال داشتند، همین طور تورم ۴۵ درصدی، نوسان در نرخ ارز و رکود، گریبانگیر جامعه بود و  از سویی نیز  نگاه دنیا به ایران به عنوان یک کشور جنگ طلب، زمینه ساز تنگ تر شدن عرصه برخورد ها و تحریم ها بود و اگر چه تحریم مانع رشد ما نشد.

دولت تدبیر و امید دیوارهای حصر اقتصادی را فرو ریخت 

استاندار البرز بیان کرد: پویایی مردم و آمادگی آنها در برابر حصر اقتصادی و برخورد با دشمنان نعمتی برای جامعه بود تا اینکه با آغاز بکار دولت تدبیر و امید، دیوارهای حصر اقتصادی فرو ریخت و در مذاکره با دنیا،انرژی هسته ای را حق مسلم ایران دانست و ۱۲ قطع نامه آژانس را لغو کرد تا جامعه جهانی ما را صلح طلب با تاریخی درخشان قلمداد کند. 

طهائی ادامه داد: در استان البرز تلاش کردیم در حوزه اقتصادی رکود را برداشته و واحدهای تولیدی را چراغ روشن نگاه داریم و موجب احیای آنها شویم؛ برجام،درها را به روی واحدهای تولیدی باز کرد و حضور البرز در کشورهای مختلف و قراردادها موجب ثمرات خوبی شد و در  البرز واحدهایی با ۱۷ سال تعطیلی مجددا جشن احیا گرفتند و به چرخه تولید بازگشتند.

استاندار البرز در ادامه با اشاره به  ۲ طرح بزرگ ملی که سال ۹۵ در البرز کلید خورد، خاطرنشان کرد: راه اندازی کارخانه تولید قند مایع از ذرت برای نخستین بار در کشور که با عیار بالا تولید شد و ۵ کشور در دنیا دارای این فناوری بودند یکی از بزرگترین دستاوردهای اقتصادی تولیدکنندگان در البرز بود.

وی بیان کرد: در این مدت ۲۳ هیات خارجی در البرز حضور پیدا کردند و این استان رتبه ۲ سرمایه گذاری محقق شده صنعتی را کسب کرد، علاوه بر این کسب رتبه ۲ صنایع غذایی رتبه ۹ تعداد واحدهای صنعتی، راه اندازی شهرک سلامت، رسیدن به رتبه نخست در   جدب سرمایه گذاری و اشتعال البرز در سال ۹۵ و رشد ۳۵ درصدی در طرح های صنعتی را طی این مدت در البرز شاهد بوده ایم.

طهائی ادامه داد: همچنین گمرک البرز نیز در این مدت  فعال بوده و در معافیت های گمرکی رتبه ۴ کشور را کسب کرده ایم؛ علاوه بر این ۴۰ میلیارد تومان نیز سرمایه گذاری برای بهره مندی از تجهیزات و ماشین آلات تولیدی داشته ایم.

استاندار البرز گفت: در این مدت، اشتغال در صنعت ۱ و نیم برابر تحقق پیدا کرد و گازرسانی به واحدهای کوثر انجام شد؛مشعل گاز طالقان پس از سالها افروخته شد و در اشتهارد آب شیرین به بهره برداری رسید.

البرز در الفبای رتبه های نخست کشوری 

وی بیان کرد: البرز به لحاظ وسعت محدود اما در فناوری کشاورزی، دستاوردهای شاخصی در کشور دارد. ۷۴ هزار هکتار وسعت مناطق کشاورزی این استان است، در تولید تخم مرغ طی سال ۹۵ در رتبه دوم کشور قرا گرفتیم و با ۱۱ درصد تولید، رتبه ۵ در گاوهای اصلاح نژاد شده ،در تولید شیر گاو اصیل از متوسط تولید ۲۸ کیلو در البرز به ۳۴ کیلو تولید رسیدیم و رتبه ۱۲ محصولات باغی را کسب کردیم.

طهائی همچنین، رتبه ۱ کشوری گل لاله و  و ثبت جهانی لاله  سفید البرز و اخذ رتبه ۲ کشور در  تولید نهال، رتبه ۴ کشوردر دستیابی به محصولات گندم، رتبه اول کشور در ۷۰ تن در هکتار آلو،۵۵ تن گیلاس، رتبه سوم در تولید کلزا و پنبه، رتبه دوم تولید قارچ، رتبه اول هلو و شلیل را از جمله موفقیت ها در تولید محصولات زراعی و باغی عنوان کرد. 

سرمایه گذاری ۵۳۴ میلیون دلاری پس از برجام در البرز / کسب رتبه سوم کشور درفروش محصولات دانش بنیان 

استاندار البرز، رشد ۹۵ درصدی فعالیت های دانش بنیان در حوزه های فنی - مهندسی- برق - مخابرات - دارویی و پزشکی را نیز از دستاوردهای علمی - تحقیقاتی این استان ذکر کرد و  گفت: در فروش محصولات دانش بنیان، رتبه سوم کشور را پس از تهران و خراسان رضوی کسب کرده ایم.

وی افزود: حضور ۱۷ شرکت سرمایه گذار خارجی که عمدتاً پس از برجام همکاری خود را آغاز کردند موجب شد تا ۵۳۴ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در دولت تدبیر و امید شاهد باشیم و همین امر نیز سبب ساز آن گردید تا در کشور رتبه سوم را در جذب سرمایه گذاری خارجی کسب نماییم.

از سرمایه گذاری ۹۰۰ میلیاردی در توسعه شاخص های فناوری تا واگذاری بیش از ۵۰۰ خدمت الکترونیک

طهائی موفقیت های البرز در تحقق دولت الکترونیک را نیز خاطرنشان کرد و ادامه داد:  رشد ۹۱ درصدی خدمات دولت الکترونیک و واگذاری ۲۳۹ خدمت از ۷۹ خدمت در سال ۹۲ از جمله اقدامات انجام شده در این بخش بوده است.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۹۰۰ میلیارد تومانی برای توسعه شاخص های فناوری در این استان افزود: از ۷۸ خدمت الکترونیکی در سازمان ها و ادارات، ۵۷۵ خدمت در سالجاری  به صورت الکترونیکی انجام می شود و در حوزه خدمات اینترنتی نیز از رشد ۷۵ درصدی پهنای باند برخوردار شده ایم. 

استاندار البرز گفت: ظرفیت پهنای باند در البرز از ۶ گیگابیت به ۶۴ گیگابیت رسیده و  ۲۱۰ روستای استان البرز از اینترنت پر سرعت برخوردار شده اند.

«گردشگری و خدمات» چشم انداز شغلی در البرز 

طهائی در ادامه با اشاره به اینکه ۴۱ جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با ۲۷۵ مصوبه همراه بوده است،گفت: تمامی تصمیمات این ستاد برای رونق اقتصاد و ایجاد شغل صورت گرفته بنحوی  که ۲.۲ درصد اشتغال استان البرز در بخش کشاورزی، ۴۱.۱ درصد اشتغال در بخش صنعت و باقی در حوزه خدمات است‌.

طهائی با اشاره به اینکه طی سال ۹۲ بالغ‌بر ۱۴ هزار و ۹۶۹ نفر بیمه بیکاری می‌گرفتند که اکنون این رقم به ۱۱ هزار و ۸۷۰ نفر رسیده است، اظهار کرد: مطالعات جامعی در خصوص مسافربری کردن فرودگاه پیام انجام خواهد پذیرفت، اتصال ریل راه‌آهن به فرودگاه ازجمله اقداماتی است که انجام می‌گیرد.

وی افزود: چشم انداز اشتغال استان درآینده در حوزه خدمات و گردشگری ترسیم شده است چرا که سقف نیاز در سایر بخش ها به اتمام رسیده و در دو حوزه مذکور بیش از پیش باید برای ایجاد شغل تلاش کرد.

البرز کریدور علم و فناوری کشور 

طهائی در اضافه کرد: استان البرز جزو کریدور علم و فناوری کشور است که می توان در این حوزه با دانایی محوری و تولید و صنایع شاهد توسعه در حوزه خدمات باشیم. 

اخذ مجوز مسافربری از فرودگاه پیام

وی با اشاره به بسترهایی که در فرودگاه پیام ایجاد شده نیز گفت: در این خصوص از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مجوز فعال شدن بخش مسافربری این فرودگاه اخذ شد ه تا برای منطقه و استان البرز تحول ساز باشد؛ همچنین با اتصال ریل راه آهن به فرودگاه پیام شاهد پیشرفت های شگرفی خواهیم بود.

تکمیل راه ها برای کاهش بار ترافیکی استان 

استاندار در رابطه با توسعه راه ها و کاهش بار ترافیک استان نیز خاطرنشان کرد:  تکمیل مسیر ادامه شهید همت و در امتداد آن پروژه شهدای البرز،احداث کنار گذر شمالی استان، با توجه به عناصر ساختاری در مبلمان شهری متناسب با بام کرج از جمله اقداماتی است که بخشی از آن اجرایی شده است و در کنار آن، تکمیل بزرگراه تهران - شمال از پروژه های ارزشمند در سرفصل عمران و شهری خواهد بود. 

وی احداث آنتن جنوبی کرج در مسیر ورودی استان و امتداد آن تا انبار نفت کرج را نیز دیگر پروژه ای عنوان کرد که در کاهش بار ترافیکی استان اجرایی خواهد شد. 

طهائی در ادامه اخذ مصوبه نگهداری مسیر شمشک -دیزین , رفع نقاط حادثه خیز و بهبود عبور و مرور در مسیر، پیگیری احداث باغ موزه  دفاع مقدس استان، مکاتبه به محضر مقام معظم رهبری جهت احیاء باغ سیب مهرشهر کرج،پیگیری راه اندازی ایستگاه متروی گرمدره،اخذ  مصوبه راه اندازی خط BRT و توسعه حمل و نقل عمومی و کاهش ترافیک،راه اندازی قطار های ریل باس راه آهن و تسهیل رفت و آمد شهروندان از تهران تا هشتگرد،تهیه شناسنامه جامع روستایی استان البرز کلیه روستاهای استان،صدور ۱۰۰۰ سند روستایی،تصویب و ابلاغ طرح هادی در ۳۸ روستا و بازنگری در ۵۶ روستای استان،ترمیم شبکه آبرسانی ۱۴۴ روستای استان،انتقال آب ۱۰ روستا به آبفای روستایی و ۵۰ روستا،برق رسانی به روستای سفیدارک،تهیه و ابلاغ طرح تفصیلی شهر محمدشهر، آسارا، هشتگرد، ماهدشت، کمالشهر، اشتهارد، چهارباغ، اشتهارد، کوهسار، تنکمان، نظرآباد، طالقان، شهرجدید هشتگرد،گرمدره، مشکین دشت را نیز از جمله برنامه های انجام شده ۴ ساله دولت در استان البرز اعلام کرد.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه