English

قاسمی: گزارش وزارت خارجه آمریکا از وضعیت آزادی‌های مذهبی در ایران مغرضانه است

سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به انتشار گزارش وزارت امور خارجه آمریکا در خصوص آزادی‌های مذهبی در جهان گفت: جمهوری اسلامی ایران این گزارش را غیر واقع‌بینانه، بی‌پایه و اساس و مغرضانه می‌داند که تنها با هدف بهره‌برداری‌های خاص سیاسی تهیه شده است.

قاسمی: گزارش وزارت خارجه آمریکا از وضعیت آزادی‌های مذهبی در ایران مغرضانه است

به گزارش خبرگزاری موج، بهرام قاسمی اظهار داشت: در این گزارش بار دیگر تصویری تحریف شده و سیاسی از وضعیت آزادی‌های مذهبی در جمهوری اسلامی ایران، همراه با ایراد اتهاماتی ناروا، ارائه  شده و بی‌شک غیرقابل پذیرش و مردود است.

سخنگوی وزارت خارجه در خصوص تفسیرهای موجود در این گزارش در مورد مذاهب و عقاید مذهبی خاطرنشان کرد: ارائه تفسیرهای خود ساخته و بی‌اساس در مورد مذاهب و عقاید مذهبی در نهایت به وخامت بحران‌ها و مشکلات بین مذهبی منجر شده و هیچ نتیجه و فرجام مثبتی به همراه ندارد. برای حل و فصل اختلافات مذهبی و نزدیکی آنان لازم است از سیاسی  کردن این موضوع به شدت اجتناب و تنها از طریق گفت‌وگو و احترام به عقاید یکدیگر بر اساس ارزش‌های متعالی انسانی و احترام به پیروان همه ادیان الهی در این مسیر  گام برداشت.

در ادامه قاسمی گفت: به نظر می‌رسد دولت آمریکا این هدف مهم را به فراموشی سپرده و تنها درصدد بهره‌برداری سیاسی از وجود تنوع مذهبی در برخی کشورهای جهان است و تصور بر آن است این کشور حتی ارزیابی واقع بینانه‌ای از اوضاع داخلی کشورها، به خصوص از  شرایط جمعیتی و مذهبی آنها، ندارد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: مردم بزرگ  ایران بر اساس اصول مترقی قانون اساسی، آزادانه و در چارچوب قانون، امور مذهبی و عبادی خود را انجام می‌دهند و قانون نیز از این آزادی‌ها حراست می‌کند.

قاسمی در پایان گفت: در عصر  ارتباطات و دنیای بهم پیوسته کنونی به روشنی و آشکارا قابل مشاهده است که تبعیض نژادی و مذهبی، اسلام ستیزی و دیگر هراسی پدیده‌ای شایع و گسترده نزد سیاست‌ورزان آمریکایی بوده و مسلمانان این کشور به صورت روزانه هدف اقدامات خشن و تبعیض‌آمیز از سوی نهادهای دولتی همچون پلیس و نیروهای امنیتی و همچنین تبلیغات و اقدامات اسلام هراسانه از سوی رسانه‌ها و نهادهای مذهبی خاص قرار می‌گیرند، به نحوی که آزار و ایذا، توهین به مقدسات و عقاید مذهبی، عدم آزادی انجام امور مذهبی و حمله به عبادتگاههای مسلمانان به امری روزمره در آمریکا تبدیل شده است. از این رو انتظار می‌رود دولت آمریکا به جای قضاوت در مورد وضعیت آزادی مذهب در سایر کشورها هرچه سریع‌تر اقدامات قانونی و عملی برای حمایت از آزادی مذهب به خصوص نسبت به رعایت حقوق مسلمانان در آمریکا به عمل آورد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه