خود فروشی راه گذران زندگی مسیح علی نژاد+سند
خبرنگاران همواره بر حفظ قلم خود در نوشتن تعصب دارند اما خبرنگار فراری ایرانی، مسیح علی نژاد برای گذران زندگی خود به خود فروشی و وطن فروشی روی آورده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، چندی پیش سندی در خصوص واریز مبالغ قابل توجهی از سوی آژانس BBG به حساب شخصی معصومه (مسیح) علینژاد قمی به دست خبرگزاری موج رسیده است، که با توجه به اقدامات براندازنده ضد حکومتی و ضد فرهنگی این شخص تصمیم به انتشار آنها گرفته شد.
معصومه علی نژاد قمی معروف به مسیح علی نژاد امروز در کسوت خبرنگار و مجری برای شبکه های معاند جمهوری اسلامی ایران و در راستای برهم زدن نظم اجتماعی و فرهنگی کار می کند، کار خبرنگاری را از سال ۱۳۷۸ با کار در روزنامه همبستگی آغاز کرد.
علی نژاد در طول فعالیت خود نشریات زنجیره ای که توسط بازوی رسانه ای حلقه کیان و با پشتیبانی کسانی مانند عطاء الله مهاجرانی و شماری از اعضای جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی منتشر می شدند، همکاری نزدیکی داشت و بارها مطالب از او در روزنامه های نزدیک به چپ گرایان درج شد.
اخراج علی نژاد از مجلس
وی که در سال ۱۳۸۳ به عنوان خبرنگار پارلمانی ایلنا و روزنامه همبستگی فعالیت می کرد از سوی کارپردازی مجلس اخراج گردید. دلیل اخراج او، دسترسی غیر قانونی به اسناد خانه ملت عنوان شده است.
علی نژاد مدتی بعد از ممانعت از ادامه فعالیتش به عنوان خبرنگار پارلمانی در مجلس هفتم به دلیل انتشار اسناد حقوق نمایندگان که اسناد رسمی کشور محسوب می شوند، به انگلیس و اسپانیا رفت. پیش از فعالیت جریان فتنه در سال ۸۸ وی هر از گاهی به ایران می آمد و یک بار پس از مصاحبه با محمد خاتمی تلاش کرد که با محمود احمدی نژاد و علی لاریجانی گفتگو کند اما به دلیل سوابقش با درخواست وی موافقت نشد.
کمپین های ناموفق علی نژاد
علی نژاد مدتی در انگلیس ماند و سپس در سال ۲۰۱۴ در آمریکا ساکن شد. وی نخستین کمپین خود با عنوان «آزادیهای یواشکی» را در فیس بوک راه اندازی کرد. او که خود را فعال حقوق زنان معرفی می کرد تلاش داشت از طریق تعدادی تصویر که در آن زنان و دختران روسری های خود را به نشانه اعتراض برداشته بودند موج اعتراضی علیه حاکمیت و نظام ایجاد کند. اما این حرکت کم جان و بی اثر که به سرعت هم مشخص شد برخی عکس ها از صفحه افراد و بدون اجازه آنها برداشته شده است، راه به جایی نبرد. تا جایی که دیگر امروز هیچ خبری و فعالیتی از این کمپین دیده نمی شود.
اقدام دیگر علی نژاد راه اندازی چهارشنبههای سفید برای مقابله با عفاف و حجاب زن ایرانی بود. در این کمپین با انتشار نماهنگهایی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی از زنان دعوت می شد تا چهارشنبهها بدون استفاده از حجاب و با نماد شال سفید در معابر عمومی احضار شوند و از خودشان عکس و فیلم تهیه و در فضای مجازی منتشر کنند. این اقدام نیز در هفته ای نخست، هیاهویی در جامعه ایران ایجاد کرد اما به سرعت شعله این حرکت کم سو شد.
اما شغل اصلی مسیح علی نژاد در حال حاضر، اجرای برنامه تبلت از شبکه صدای آمریکا است که به خبرهای اجتماعی و سیاسی در طول یک هفته می پردازد. اما واقعیت این است که اجرای این برنامه صرفا یک کار خبری در قالب مجری گری نیست. علی نژاد در راستای جریان نفوذ و جنگ نرم که در دو دهه اخیر مهمترین سلاح آمریکا و مخالفان نظام حاکم بر ایران شده است، بر آن است تا با القا افکار لیبرالیستی ضد دینی و ضد هنجارهای عرفی جامعه ما، نسل جوان را شکل دهد.
اهمیت این قبیل فعالیت ها برای تئوریسین های ضد ایرانی آمریکا تا جایی است که برای پیشبرد آن مبالغ کلانی را درنظر گرفته اند. طبق اسناد محرمانه ای که به دست خبرگزاری موج رسیده است، آژانش BBG در طی سالیان ۲۰۱۶، ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به ترتیب ۸۱.۲، ۸۶.۴، ۲۶۴.۸ هزار دلار به علی نژاد پرداخت کرده است.
این آژانس که ماموریت خود را حمایت از آزادی و دموکراسی، اطلاع رسانی، مشارکت و ارتباط مردم در سراسر جهان اعلام می کند، به دست اندرکاران شبکه VOA پول می پردازد. در واقع مسیح علی نژاد، خبرنگار فراری ایرانی، برای برنامه های ضد فرهنگی و ضد حکومتی خود در این سه سال بیش از 431 هزار دلار دریافت کرده تا بتواند هزینه های زندگی خود را در آمریکا بپردازد.
در واقع علی نژاد با خودفروشی و همکاری با نهادهای ضد جمهوری اسلامی ایران که تلاش دارند از کوچکترین نارضایتی های اجتماعی و کاستی های اقتصادی مردم سوء استفاده کنند و نظم سیاسی کشور را بهم بزنند، زندگی خود را اداره می کند. مسیح علی نژاد که در زمان حضورش در ایران به عنوان خبرنگار مجلس پس از انتشار اسنادی باعث جنجال خبری در رسانه های غربی و بزرگنمایی در خصوص وضعیت حقوقی نمایندگان شد متوجه گردید راهکار تامین معاش به شیوه ای ساده تر از کار خبرنگاری واقعی، عمل بر طبق اصولی است که غربی ها مدنظر دارند و برایش بودجه قابل توجهی کنار گذاشته اند.
علی نژاد پس از اولین کار جنجالی خود یعنی منتشر کردن فیش حقوقی نمایندگان و سپس کتاب حاوی خاطراتش از خبرنگاری در حوزه مجلس کشور را ترک کرد. در حالی که نه با تهدید جانی روبرو بود و نه نگرانی بابت زندانی شدن و محدودیت شغلی داشت. وی با حمایت افرادی مانند مهاجرانی که پس از حوادث سال 88، غرب را مامنی برای خود یافته بودند به اروپا رفت و با پشتوانه آنها کارهای ضد فرهنگی خود را شروع کرد.
به طور مسلم اقدامات کوچک و بی اثر علی نژاد که با عدم اقبال عمومی هم روبرو می شود، کار به جایی نخواهد برد و خللی در حکومت ایران ایجاد نمی کند اما باعث می شود ملت ایران به نیت وی پی ببرند که وی تنها با چند سال کار خبرنگاری در کشور و پس بردن به روش هایی که سرویس های امنیتی غرب خوششان می آید، راه تامین هزینه های زندگی او خیانت به میهن است.
براین اساس خبرگزاری موج با رسانه ای کردن سند دریافت مواجب کلان علی نژاد، به این سوال پاسخ داد که این افراد که در داخل کشور مهره چندان قابل توجهی نیستند و کسی آینده روشنی بر طبق سطح نبوغ و ذکاوت کاری برایشان متصور نیست، چگونه به راحتی قادر هستند در کشورهایی مانند انگلیس و آمریکا هزینه های سنگین زندگی را بپردازند.
ارسال نظر