عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
پیشرفت توان دفاعی کشور قابل تقدیر است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: پیشرفت توان دفاعی کشور قابل تقدیر است و دشمنان نیز به خوبی از این موضوع اطلاع دارند.
![پیشرفت توان دفاعی کشور قابل تقدیر است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/6yjRZNphe6uT/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6QC9dNogjye/%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C+%D8%A7%D8%B2+%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9+%D9%81%D8%AA%D8%AD+%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%86.jpg)
هادی شوشتری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری موج، اظهار داشت: روز دوشنبه وزیر دفاع در جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی حضور یافت و درباره آخرین توانمندی های دفاعی و تسلیحاتی کشور توضیحاتی را برای نمایندگان مردم در خانه ملت ارائه کرد.
وی افزود: در گزارش وزیر دفاع مشخص گردید که با اتکا به توان بومی و بدون کمک گرفتن از کشورهای بیگانه، توانستیم قدم های بزرگی در زمینه دست یابی به امنیت برداشته و پیشرفت قابل توجهی در حوزه دفاعی داشته باشیم.
نماینده مردم قوچان در خانه ملت تصریح کرد: اگر کشوری امروز به خود اجازه تعرض به ایران را نمی دهد، به دلیل توانمندی های دفاعی کشورمان است و همه نمایندگان مجلس پس از استماع گزارش وزیر دفاع، از پیشرفت های دفاعی کشور ابراز رضایت می کردند.
شوشتری گفت: به طور قطع هیچ فردی نمی خواهد که کشور ضعیف باشد و این موضوع ارتباطی با جنگ طلبی ندارد و اگر خواستار صلح و امنیت هستیم، باید توان دفاع از مرزهای کشورمان را داشته باشیم.
وی بیان داشت: گزارش وزیر دفاع به نمایندگان مجلس به دلیل مباحث امنیتی محرمانه است، اما مردم آثار توانمندی دفاعی و پیشرفت های بسیار خوبی که در این زمینه کسب کرده ایم را در جامعه می بینند و متوجه می شوند که اقتدار ایران به واسطه همین پیشرفت ها است.
ارسال نظر