وزیر اطلاعات:
حضور آگاهانه مردم در صحنه دوستان انقلاب را امیدوارتر می کند
وزیر اطلاعات گفت: حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، دوستان انقلاب را امیدوارتر و دشمنان را مایوس می کند.
به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن شهرستان بیرجند اظهار داشت: به فضل الهی امروز بار دیگر حضور گسترده مردم ایران اسلامی در صحنه دفاع از اسلام و انقلاب بودیم.
وزیر اطلاعات با اشاره به برگزاری باشکوه راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: امروز ملل مسلمان و مردم مستضعف لبنان، سوریه، عراق، بحرین و دیگر نقاط جهان چشم به ایران دوخته اند چرا که تنها کشوری که به عزت انسان ها فکر می کند ایران اسلامی به برکت وجود رهبری فرزانه است.
وی گفت: این چنین ایران اسلامی چهلمین سال پیروزی انقلاب را باشکوه تر برگزار کرد و یقینا با این حضور پرشور مردم، پیام خود را به دوستان و دشمنان سراسر دنیا خواهد رساند.
وزیر اطلاعات با تاکید بر اینکه حضور مردم جوانه های امید را در دل دوستان انقلاب شکوفا می کند افزود: این حضور دوستان انقلاب را نسبت به تداوم انقلاب دلگرم می کند و گرد یاس بر چهره دشمنان و در راس آنها ترامپ ذلیل خواهد پاشید.
وی ادامه داد: با داشتن نعمت مبارکی همچون ولایت، رهبری هوشمند، شجاع و مردمی مقاوم، صبور و همیشه حاضر در صحنه این انقلاب مسیر خود را دنبال خواهد کرد تا پرچم آن به دست صاحب اصلی سپرده شود.
علوی یکی از علت های پیروزی انقلاب اسلامی را حضور مردم عنوان کرد و گفت: همواره حضور مردم در صحنه، توطئه های دشمن را در هم شکسته است.
وی یادآور شد: پس از پیروزی انقلاب، امام بنیان مبارکی مانند سپاه پاسداران را بنا نهاد که به عنوان بازوی مردم و انقلاب توطئه ها را در هم می شکند.
وزیر اطلاعات با اشاره به سپرده شدن انقلاب به دست مقام معظم رهبری پس از ۱۰ سال و اندی از پیروزی بیان کرد: ایشان نیز با همان فرهنگ فاطمی و قرآنی در این حدود ۳۰ سال میراث امام راحل را بر همان مسیر دنبال کردند.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران الگویی از مکتب فاطمی و ثمره اشک های دیدگان فاطمه زهرا (س) است چرا که انقلاب اسلامی فرهنگ امامت را به وسیله فرزند فاطمه احیا کرد.
حجت الاسلام و المسلمین علوی گفت: امام راحل در شرایطی دست خالی با ستم طاغوت به مبارزه برخاست که تنها بود و کسی باور نمی کرد در آن شرایط قیام یا مبارزه ای پاسخ بگیرد و به نتیجه برسد.
وی با بیان اینکه در آن دوران نه شرایط داخلی آماده بود و نه شرایط خارجی گفت: در سال های ۴۱ و ۴۲ مرحوم آیت الله بروجردی به عنوان مرجع عام مردم از دنیا رفت و مرجعیت بین چند نفر تقسیم شد و شاه احساس کرد در عرصه مرجعیت کسی نیست که بتواند جلوی برنامه های ضد اسلام او را بگیرد و از همان آغاز مسئله اسلام و شرط مسلمان بودن را از انتخابات انجمن های ایالتی و ولایتی حذف کرد.
وزیر اطلاعات با تاکید بر اینکه در آن شرایط حوزه ها، دانشگاه ها و حتی بازار شرایط مبارزه را نداشتند افزود: در چنین شرایطی امام با فراخوان علما، دانشجویان و سران هیات های مذهبی اعلام کردند که اسلام و ایران در خطر است و نباید سکوت کرد لذا حوزه، دانشگاه و بازار وارد میدان شدند.
وی بیان کرد: امام می دانست که مبارزه با رژیم طاغوت هزینه دارد و بدون فرهنگ شهادت مبارزه به پیروزی نمی رسد، پس قبل از همه سینه خود را آماده سرنیزه ها کردند.
علوی گفت: امام این چنین فرهنگ شهادت را در جامعه دمیدند که نهایتا به حماسه ۱۵ خرداد انجامید و اصلا کسی باور نمی کرد یک انقلاب اینگونه فراگیر شود.
وی با بیان اینکه شرایط خارجی نیز طوری بود که آمریکا و شوروی از شاه طرفداری می کردند افزود: هر انقلابی در این شرایط می شد یا بند به آمریکا بود یا به شوروی، اما امام از همان اول فرمودند ما نه با آمریکا کار داریم نه شوروی، بلکه ما بر پایه اسلام حرکت می کنیم.
وزیر اطلاعات مبارزه امام راحل را مستقل خواند و اظهار داشت: موضع امام طوری بود که آمریکا و شوروی در برابر ایشان قرار گیرد و هیچ کس پیش بینی نمی کرد چنین حرکتی با این تقابل به نتیجه برسد.
وی گفت: امام خمینی (ره) از همان ابتدا پشتوانه خارجی شاه را در هم شکستند و خطاب به رئیس جمهوری آمریکا فرمودند:«امروز در ایران رئیس جمهور آمریکا منفورترین چهره است.»
علوی گفت: در داخل ایران هم هیمنه شاه به خود او بود زیرا تا قبل از انقلاب هر مبارزه ای صورت گرفته بود چه در مشروطیت یا ملی شدن صنعت نفت خطاب شاه نبود بلکه اطرافیان شاه بود؛ اما امام از همان اول هیمنه شاه را درهم شکست.
وی یادآور شد: در سال های ۵۶ و ۵۷ هم شرایطی بود که رژیم تمام قدرت های مخالف را درهم شکسته و گروه هایی درست کرده بود با نام مبارزه مسلحانه که همه را متلاشی و چهره های مبارز را تبعید کردند اما کسی جرات سر و صدا کردن نداشت.
وزیر اطلاعات گفت: در این سال ها موسسه مطالعات استراتژیک آمریکا اعلام کرد ایران تبدیل به جزیره ثبات شده و ۲۵ سال حکومت ایران را هیچ چیزی تهدید نمی کند اما در این شرایط امام دست به حرکت زدند.
وی قیام مردم قم، تبریز، یزد، اهواز و جهرم را در آن دوران یادآور شد و گفت: این قیام ها یکی بعد از دیگری شکل گرفت و رهبری هوشمندانه امام راحل نگذاشتند شعله انقلاب فرو بخوابد.
حجت الاسلام و المسلمین علوی با تاکید بر اینکه امام حرکت ویژه ای که ریشه در قرآن داشت را دنبال می کرد افزود: پیروزی بدون سرمایه گذاری میسر نمی شود و امام در مکتب قرآن این درس را آموخته بود.
وی با اشاره به تفاوت انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب های دنیا گفت: سایر انقلاب ها معمولا یا فاز سیاسی داشت یا نظامی، اما امام خمینی (ره) در حرکت انقلاب روی چیزی به نام فاز نظامی حساب باز نکرد.
وزیر اطلاعات بیان کرد: امام راحل نیروهای مسلح را جزئی از مردم می دانستند و می گفتند «ارتش با ما است، مال کشور و مردم است»؛ لذا با همان ادبیاتی که با علما صحبت می کرد با سران ارتش نیز سخن گفت و خواست که به داد ایران برسند.
وی گفت: سخن امام با ارتش ادبیات خانوادگی پدر با فرزند بود چون نمی خواست مردم رودروی نیروهای مسلح قرار گیرند.
علوی، سوار شدن امام راحل بر بالگرد تحت فرماندهی نیرویی که توسط شاه در ارتش منصوب شده بود را اعتماد ایشان به نیروهای مسلح دانست و افزود: پیوند امام با مردم و از مردم دانستن نیروهای مسلح، ایشان را به پیروزی رساند.
راهپیمایی ۲۲ بهمن در بیرجند مرکز خراسان جنوبی با حضور وزیر اطلاعات، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار خراسان جنوبی، مسئولان و قشرهای مختلف مردم از ساعت ۹ امروز (دوشنبه) آغاز شد.
این راهپیمایی همزمان با سراسر کشور و استان مرزی خراسان جنوبی در بیرجند از میدان شهدا در مسیر خیابان شهدا، میدان ابوذر، خیابان ارتش، خیابان پاسداران تا میدان قدس ادامه یافت و حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات در پایان مراسم ۲۲ بهمن امسال سخنرانی کرد.
ارسال نظر