مصباحی مقدم:
توقیف نفتکش متخلف انگلیسی اقدامی شایسته بود
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز گفت: توقیف نفتکش متخلف انگلیسی با توجه به اینکه انگلیس خود را سلطان تاریخی دریاها میدانست اقدامی شایسته بود و آثاری ملی و منطقه ای داشت.
به گزارش خبرگزاری موج، غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در نشست خبری پیش از ظهر امروز گفت: سیاست جمهوری اسلامی مبنی بر نه جنگ و نه مذاکره بلکه مقاومت نتیجه بخش بوده و برکات زیادی بر آن مترتب بوده است.
وی با تاکید بر اینکه رهگیری و هدف قرار دادن پهپاد پیشرفته آمریکایی توسط سپاه تغییر و تحولات زیادی را در منطقه ایجاد کرد، گفت: توقیف نفتکش متخلف انگلیسی با توجه به اینکه انگلیس خود را سلطان تاریخی دریاها میدانست اقدامی شایسته بود و آثاری ملی و منطقه ای داشت.
مصباحی مقدم افزود: این اقدام، دشمنان جمهوری اسلامی را به عقب نشینی در سیاست ها و اظهاراتشان وادار کرد و حتی رژیم صهیونیستی که آمریکا را به تحریک به جنگ با ایران می کرد سیاست سکوت پیشه کرده که حاکی از جا خوردن از این قدام است و امارات و عربستان را به تغیر موضع و ارسال پیام هایی برای ارتباط با ایران واداشت.
وی ضمن تاکید بر اینکه این مقاومت شرایط را برای تشکیل مجلسی مناسب فراهم ساخته است خاطرنشان کرد: طبعاً اقتضا میکند وحدت حداکثری را در نیروهای ارزشی داشته باشیم و امیدواریم همه احزاب و شخصیت های انقلابی و ارزشی ائتلافی بزرگ تشکیل دهند تا با اقبال مردم روبرو و مجلسی شایسته با ملت انقلابی ما تشکیل شود.
مصباحی مقدم در پاسخ به سوالی درباره مجموعهای با عنوان شاجا تصریح کرد: شورای ائتلاف نیروهای انقلابی را من مطرح کردم و عبارت «شاجا» از طرف من مطرح نشده و ما از هر اقدامی مبنی بر وحدت نیروهای ارزشی حمایت می کنیم و تاکید داریم این حرکت ها باید به ائتلافی بزرگ منجر شود.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز ضمن تقدیر از عملکرد قوه قضائیه، بیان داشت: از عملکرد رئیس قوهقضاییه که در این مدت ایجاد امیدی در برخورد با مفاسد اقتصادی از درون و بیرون قوه اتفاق افتاده، سپاسگذاری میکنیم و امیدواریم که این مسیر استمرار داشته باشد.
وی پیرامون سازوکار انتخاباتی جبهه انقلاب برای حضور در انتخابات مجلس یازدهم نیز، اظهار داشت: جامعه روحانیت از هرگونه اقدامی که موجب همافزایی نیروهای ارزشی و انقلابی باشد، حمایت میکند. البته تأکید داریم که اینگونه حرکتها برای موفقیت باید به ائتلافی بزرگ و فراگیر تبدیل شود.
مصباحی مقدم ضمن اشاره به جلسات مشترک این تشکل با سران احزاب اصولگرا از شش ماه پیش، خاطرنشان کرد: حدود ۶ ماه قبل جامعه روحانیت با دعوت از سران ۳۱ حزب اصولگرا و انقلابی جلسه برگزار کرد و در آن جلسه دبیر عالی جامعه روحانیت اساسنامه جدید جامعه را برای حضار تبیین کرد که این جلسات با درخواست سران احزاب بصورت ماهانه ادامه پیدا کرده است.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز افزود: در پی دو نشست اخیر تأکید زیادی برای محوریت بودن جامعه روحانیت از سوی سران احزاب مطرح شده که ما ابتدا آن را رد کردیم ولی اصرار دوستان موجب شد تا در نهایت سناریویی را برای حضور در انتخابات تعریف و با شورای وحدت مطرح کردیم که اگر این سناریو مورد تأیید شورای وحدت قرار گیرد، امیدواریم نتیجه مطلوب در انتخابات حاصل شود.
وی خاطرنشان کرد: نشستهای مشترک ما هنوز تا رسیدن به مطلوب فاصله دارد و امیدواریم متصدیان شورای وحدت نسبت به توصیههای صورت گرفته، اهتمام لازم را داشته باشند.
مصباحی مقدم در پاسخ به سؤالی درباره تأسیس دفاتر این تشکل در استانها و احتمال فعالیت انتخاباتی این دفاتر، گفت: دفاتر جامعه روحانیت در قالب استانها راه اندازی شده و در تهران نیز در ۹ منطقه از ۱۰ منطقه شروع بهکار کرده است، اما روندی که باید برای انتخابات درونتشکلی طی شود، هنوز انجام نشده است.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در پایان خاطرنشان کرد: اینکه از ظرفیت این دفاتر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی استفاده بشود یا خیر باید تأکید کنم که بنای جامعه روحانیت این نبوده که مستقیما وارد انتخابات شود و بنای ما حمایت از حرکاتی است که ائتلافی فراگیر برای موفقیت جریان انقلابی تشکیل دهد.
ارسال نظر