English

سردار جلالی:

آمریکایی ها از همه مولفه های تهدید علیه ما استفاده می کنند

رییس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: از سال ۱۳۹۷ شاهد تهدیدهای ترکیبی آمریکایی هستیم؛ به این ترتیب که از همه مولفه‌های تهدید علیه ما استفاده می‌کنند.

آمریکایی ها از همه مولفه های تهدید علیه ما استفاده می کنند

به گزارش خبرگزاری موج،  سردار غلامرضا جلالی ، رییس سازمان پدافند غیر عامل کشور در سخنرانی پیش‌خطبه نماز جمعه این هفته تهران با گرامیداشت یاد شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم و با تبریک هفته پدافند غیرعامل گفت: پدافند غیر عامل به عنوان یک عنصر دفاعی توسط مقام معظم رهبری شکل گرفت.

وی در ادامه سالگرد تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش‌آموز را نیز تبریک گفت.

جلالی سپس گفت: دفاع غیر نظامی به عنوان مکمل دفاع نظامی شکل گرفته است. از زمان جنگ تحمیلی و بعد از آن جای خالی این موضوع احساس می‌شد. مقام معظم رهبری مکررا آن را مطالبه کردند و در ۸ آبان سال ۱۳۸۲ به فرمان ایشان سازمانی به نام سازمان پدافند غیرعامل شکل گرفت.

وی ادامه داد: امسال یک ویژگی مهم در مباحث مربوط به پدافند غیر عامل وجود دارد  و آن کوتاه شدن خاکریز ما با آمریکایی‌ها است. از سال ۱۳۹۷ شاهد تهدیدهای ترکیبی آمریکایی هستیم؛ به این ترتیب که از همه مولفه‌های تهدید علیه ما استفاده می‌کنند. این تهدیدها چند وجه دارد؛ سیاسی و اقتصادی، امنیتی و سایبری از جمله آنان است.

جلالی در بخشی از این سخنرانی تاکید کرد: مقام معظم رهبری بیش‌ترین نقش را در مقابله با تهدیدها تنظیم و  از همین رو استراتژی دفاع فعال را ایجاد کردند. ما بین چند گزینه مثل مذاکره، موافقت و ترساندن از جنگ و مقاومت فعال، مقاومت فعال  را انتخاب کردیم. مقام معظم رهبری نیز به وضوح گفتند جنگ نخواهد شد، مذاکره هم نخواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در محیط داخلی ما و سایر کشورها این تهدیدها تاثیر متفاوتی دارد، گفت: در محیط داخلی، فناوری‌های نو ایجاد تهدید و فرصت می‌کند، بنابراین ضمن اینکه در این فناوری‌ها، فرصت نیز وجود دارد، اما تهدید هم در آن نهادینه شده است.

 

وی در ادامه ابراز عقیده کرد: آمریکایی‌ها از سال ۹۷ تلاش کردند تا با مولفه‌های مختلف علیه کشور اقداماتی را انجام دهند، یکی از آن‌ها مولفه سیاسی بود که مصداق آن خروج از برجام، اعمال سیاست فشار حداکثری و در عین حال تلاش از طریق اروپایی‌ها برای نگه داشتن ما در برجام بود.در لایه نظامی آمریکایی ها تلاش کردند شبحی از جنگ را علیه ما به وجود بیاورند؛ چرا می‌گوییم شبح؟ برای اینکه در ذات استراتژی دشمن شبح جنگ فقط برای نمایش قدرت و سایه جنگ است تا بتواند در داخل کشور ترس را به وجود آورد و از این طریق به دوقطبی شدن آن جامعه دامن بزند.

 

* دشمن به دنبال تشدید تحریم ها است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشورتصریح کرد:  در لایه اقتصادی دشمن به دنبال تشدید تحریم ها است،  هرچند تحریمی دیگر باقی نمانده که دشمن اعمال نکرده باشد، اما تحریم می‌تواند به بارورسازی و مقاوم سازی اقتصاد و ایجاد فضای شکوفایی اقتصادی با اتکا به ظرفیت‌های داخلی یک کشور کمک کند.

وی شبکه‌های اجتماعی را لایه دیگر جنگ ترکیبی دشمن برشمرد و عنوان کرد: استفاده و بهره‌برداری دشمن از شبکه های اجتماعی خارج پایه برای مدیریت اذهان مردم به سمت یک هدف خاص در جنگ اقتصادی در سال ۹۷ اتفاق افتاد که از جمله آن می‌توان به ایجاد شایعه و هدایت مردم به سمت خرید مازاد نیاز و انبار کردن کالا، سکه و ارز در خانه ها اشاره کرد. همچنین دشمن در این لایه از شبکه‌های اجتماعی برای ایجاد درگیری و تنش میان مردم به بهانه اعتراض به کاستی‌ها استفاده کرد که البته تداوم این اعتراضات و درگیری‌ها در سال ۹۸ مد نظر آنها بود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر حمله سایبری به زیرساخت‌های ایران، اشاره کرد و گفت: در لایه جنگ زیرساختی و در حوزه سایبری، برای اولین بار آمریکایی‌ها اعلام کردند در پاسخ به حمله ایران به پهپاد و ساقط کردن آن، به ایران حمله سایبری کردیم. این در حالی است که آمریکا به دلیل بهره‌برداری وسیع از فضای سایبر در زیرساخت‌ها، خود کوهی از تهدید سایبری را در کشورشان دارد. مقام معظم رهبری در اینجا استراتژی دفاع و یا مقاومت فعال را انتخاب کردند. کاهش تدریجی تعهدات برجامی، مردمی کردن دفاع و مقاومت فعال، جدا کردن صف مردم از صف ضدانقلاب در اعتراضات به مشکلات از جمله بخش‌های مهم این استراتژی هستند.

* باید تلاش کنیم دستاوردهای استراتژی مقاومت فعال را حفظ کنیم

جلالی در ادامه این سخنرانی گفت:  برخورد قاطع قوه قضائیه با عناصر فاسد و مفاسد یکی از گزینه‌های بسیار مهم در این دفاع فعال برای ثبات بازار بود. اینجا نشان می‌دهد که محورهای استراتژی مقاومت فعال کاملا موفق بوده‌اند. امروز در یک موقعیت پساپیروزی و پسافتح صحبت می کنیم و در نقطه‌ای ایستاده‌ایم که دستاوردهای بسیار اساسی در این استراتژی به دست آمده است. اولین دستاورد این راهبرد، بازدارندگی نامتقارن در برابر دشمن است. وقتی پهپاد دشمن ساقط می شود و دشمن گزینه‌ای نظامی برای پاسخ ندارد، نشان می‌دهد که راهبرد مقاومت فعال ما پاسخ داده است. رهبرانقلاب بیشترین نقش را در مقابله با این تهدیدات داشتند و مقاومت فعال و دفاع فعال را انتخاب کردند. استراتژی دفاع فعال یعنی دفاع قاطع در حوزه نظامی در زمین و هوا و دریا.

وی در پایان گفت: باید تلاش کنیم دستاوردهای استراتژی مقاومت فعال را حفظ کنیم. اطاعت از رهبری، بصیرت مردم، دشمن شناسی و نداشتن اعتماد به دشمن از جمله دستاوردهای این راهبرد است که باید حفظ شوند. حفظ روحیه حماسی ملت خیلی مهم است،ما در مدل نوینی از جنگ قرار داریم که نیازمند مدل نوینی از دفاع نیز هست؛ حفظ همسویی و انسجاد درونی ملت می‌تواند تضمین پیروزی را برای کشور داشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه