English

علی لاریجانی:

باید مناقشات در ایام نزدیک ۲۲ بهمن به وحدت تبدیل شود

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: روزهای مناقشات در کشور زیاد است اما در ایام نزدیک ۲۲ بهمن باید مناقشات به وحدت تبدیل شود، لذا تبلیغات در رادیو و تلویزیون و رسانه ها همه باید وحدت آفرین بوده و در این ایام بیان حرف‌های مناقشه آمیز اشتباه است.

باید مناقشات در ایام نزدیک ۲۲ بهمن به وحدت تبدیل شود

به گزارش خبرگزاری موج،  علی لاریجانی ، رییس مجلس شورای اسلامی در جلسه‌ مشترک با روسای کارگروه‌های بزرگداشت ایام الله دهه فجر چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روسای دفاتر استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار کرد: هر ساله برنامه‌های خوبی در ایام دهه فجر برگزار می‌شود که سال گذشته این برنامه‌ها بسیار ارزشمند بود. معلوم است عده‌ای فکر کرده و کار می‌کنند. ان‌شاءالله امسال هم همینطور خواهد بود و شرایط کشور هم به کمک شما می‌آید.

وی با تاکید بر این که باید موضوع گام دوم انقلاب اسلامی یکی از محورها در این برنامه‌ها باشد، گفت: امسال اولین سالگرد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است که انرژی جدیدی برای حرکت آینده‌ کشور به وجود آورد. ۲۲ بهمن امسال با چهلمین روز شهادت آن مرد بزرگ حاج قاسم سلیمانی تقارن پیدا کرده که شهادت ایشان تحولی در روحیه‌ ملی کشور ایجاد کرد. همچنین امسال این ایام متقارن با ایام فاطمیه است که مجموعه‌ای از این مناسبات را باید در نظر گرفت.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این که باید شرایط کشور را در برگزاری مراسم مورد توجه داشت، توضیح داد: هیچ گاه پس از انقلاب اسلامی دشمنی آمریکا به این اندازه و همه جانبه با ملت ایران نبوده است. در طول جنگ ۸ ساله آمریکا بیشترین حمایت‌ها را به صدام برای جنگ علیه ما کرد، اما آن دوران مربوط به جنگ بود. امروز شاهد مصاف همه جانبه‌ای هستیم. که نشان می‌دهد تنها هدف آمریکایی‌ها بحث اقتصادی نیست. آنها کار را به جایی رساندند که ترور دولتی می‌کنند. اقدامی که برای یک ابرقدرت موهون است که بگویند ترور دولتی انجام داده. سالها می‌گفتند اسرائیل این کارها را می‌کند ولی الان معلوم شده که آنها ترور دولتی انجام می‌دهند. این یعنی مصاف همه جانبه‌ای را با آمریکا داریم. البته غلظت روی مسائل اقتصادی است.

لاریجانی ادامه داد: پیچیدگی‌ که امروز غربی‌ها و آمریکایی‌ها در مسائل اقتصادی ما ایجاد کردند همچون گذشته نیست. آنها از همه ابزارها و فنون  شیطنت‌هایشان استفاده می‌کنند تا مسیر حرکتی اقتصادی ایران را کند کرده و به تبع آن به مردم فشار آمده و توسعه کشور را عقب بیندازند. دلیل آن است که به تعبیر رهبری انقلابی زمانی پویا و زنده است که روی همه هدف‌هایش ایستادگی کند. اگر ما اقتصادی پویا داشته باشیم نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد به همین علت می‌خواهند به اقتصاد ما ضربه بزنند.

* اروپایی‌ها شبیه آمریکا رفتار می‌کنند

وی اضافه کرد:‌ البته در خیلی از زمینه‌ها مثل اقتصادی ضربه زدند و ما کتمان نمی‌کنیم بودجه‌ای که امروز در حال بررسی است نشان از مشکلاتی برای دستگاههای دولتی کشور و تامین منابع موجود برای کشور دارد. وقتی کندی ایجاد کنند اشتغال و مشکلات دیگر به وجود می‌آید. آنها به دنبال ایجاد چنین مشکلاتی هستند. در این بین اروپایی‌ها هم در پشت مساله هسته‌ای اقداماتی انجام می‌دهند. این که می‌گویند از ماده ۳۶ توافق هسته‌ای استفاده می‌کنند معلوم است که چه غرضی دارند البته که جمهوری اسلامی پاسخ آنها را می‌دهد ولی مشخص شده که اروپایی‌ها شبیه آمریکا رفتار می‌کنند. اقداماتی که تبعاتی برای ما و آنها دارد.

رئیس قوه مقننه با بیان این که شهادت سردار قاسم سلیمانی بیداری در داخل و منطقه ایجاد کرد، گفت: شهادت سردار سلیمانی وفاقی در داخل کشور و همبستگی ایجاد کرد که در کشورهای دیگر هم تاثیر گذار است. وجهه آمریکا مخدوش شد چون ابرقدرتی سردار ما را که مهمان کشور دیگری بود؛ ترور می‌کند که نمی‌توان از این کار به سادگی عبور کرد. این اقدام بر روی وجهه آنها تاثیر می‌گذارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس گفت‌: باید ببینیم ۲۲ بهمن چطور می‌تواند حرکت عمیقی را برای شرکت فعلی کشور ایجاد کند. تردیدی نیست ۲۲ بهمن روز تاریخی ملی برای کشور است. انقلاب اسلامی دورنمایی را برای مردم ایجاد کرد که همه را زیر پوشش قرار داد. هیچ روزی از نظر سیاسی به این اهمیت وجود ندارد. لذا ۲۲ بهمن مهمترین روز سیاسی کشور است که سرنوشت را تغییر داد. باید به این روز با این عظمت نگاه کرد.

لاریجانی گفت: وظیفه همه این است که مردم را برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن تشویق کنند چون ما از نظر سیاسی روزی مهمتر از آن در تاریخ ایران نداریم که رهبر و پیشوای بزرگی مثل امام حرکت کرد که یک ملت به پشتیبانی آمده و حکومتی دارای سازمان را از بین بردند. حکومت شاه سازمان وسیع داشت . امام بدون استفاده از سلاح، آن را کنار گذاشت.

وی با تاکید بر این که ۲۲ بهمن اتفاقی بزرگ است، گفت‌: امام انقلاب اسلامی را با شعار نه شرقی و نه غربی بر محور اسلام و تفکر دینی پیش برد اساس فکر دینی بر پایه‌ی تفکر روحانیت و مرجعیت است که اصالت فکر انقلاب را تضمین کرد .

* در ۴۱ سال گذشته خدمات بسیاری در کشور صورت گرفته است

لاریجانی با اشاره به مشکلات اقتصادی در کشور گفت: متاسفانه برخی رسانه ها، رسانه‌های داخلی و رسانه های مختلف خارجی می‌گویند که ما ناکارآمدی داریم و انقلاب دستاوردهایی نداشته است. ممکن است اشتباهاتی رخ داده باشد ولی در ۴۱ سال گذشته خدمات بسیاری در کشور صورت گرفته که باید برای مردم روشن شود. مثلا در زمینه‌ رسیدگی به روستاها، توضیح داده شده که در طول ۴۱ سال چه کارهایی شده و یا درباره‌ی تولید در کشور، گزارشاتی ارائه شود. همچنین یاد آور شده که ما این کارها را در شرایطی انجام دادیم که همیشه کشورهای بیگانه علیه انقلاب اسلامی بسیج شده بودند. ۸ سال جنگ کردیم که علاوه بر شهادت بسیاری از عزیزان مشکلات اقتصادی برای کشور ایجاد کرد. بعد از جنگ هم ما را ول نکردند در دوره بازسازی مساله‌ی هسته‌ای را علم کردند و آن را هم رها نکردند و هر روز یک مناقشه‌ای برای جمهوری اسلامی ایجاد کردند که می‌خواست مستقل باشد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ماجرا جویی هسته‌ای مساله‌ کوچکی نیست، گفت‌: مگر جمهوری اسلامی چه چیزی می‌خواست ما گفتیم مثل بقیه کشورها NPT را پذیرفته و حالا می‌خواهیم دانش هسته‌ای داشته باشیم. آقا هم فتوا داد که سلاح هسته‌ای نمی‌سازیم. وقتی فتوا می‌دهند که نمی‌توان آن را عوض کرد. اما باز فشار می‌آورند مطمئنم اگر موضوع هسته‌ای تمام شود، ماجرای دیگری به وجود می‌آورند. چون می‌خواهند اقتصاد ما رشد نکند و جلوی پرش ما را بگیرند. انها در طول ۴۱ سال برای ما مساله سازی کردندکه این مربوط به تمامی دولت‌ها می‌شود.

لاریجانی با بیان اینکه ما بی مشکل نیستیم، تاکید کرد: مشکل را آمریکایی‌ها ایجاد کردند ما زندگی خودمان را می‌کردیم. به توافق هسته‌ای رسیدیم اما آمریکایی‌ها زیر آن زدند چون دیدند ایران در حال رسیدن به توازن اقتصادی است و چنین چیزی را نمی‌خواستند آنها دنبال هدف‌ها یدیگری هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید مجدد بر این که باید گزارشی از وضعیت اقتصادی قبل و بعد از انقلاب به مردم ارائه کرد، گفت: نتیجه حیرت انگیز خواهد بود چون ما با این حجم از مشکلاتی که برایمان ایجاد کردند خدمات زیادی ارائه  کردیم توصیه‌ام این است که این موضوعات به عنوان نقاط کانونی، مورد توجه قرار گیرد. اگر لازم باشد مرکز پژوهشها و سایر مراکز کمک‌ و اطلاعات لازم بدهند چون این خدمات را فرزندان ملت با زعامت امام و رهبری انجام دادند. حرکاتی که مربوط به یک فصل و یک جریان نیست و برای جمهوری اسلامی انجام شده است.

* باید مقاومت را به رخ دشمن کشید

وی با بیان این که عامل اقتدار ایران راه امام و رهبری است، افزود:‌ راه امام و رهبری ستون اصلی استقامت ملی و استقرار کشور و پیشرفت است که باید در تبلیغات ایام دهه فجر به عنوان محور در نظر گرفته شود. همچنین در شعارها علاوه بر تاکید بر ادامه راه امام و رهبری موضوع مقاومت در برابر آمریکا برجسته شده چون باید مقاومت را به رخ دشمن کشید. موضوعی که از نظر امنیت ملی و پیشرفت کشور هم تاثیرات بسیاری دارد.

لاریجانی انتخابات شورانگیز را  مولفه‌ی بسیار مهمی در ایام دهه فجر دانست و توضیح داد: کشورهایی که برگزاری انتخاباتشان با مشارکت ۵۰ درصدی است، وقتی میزان مشارکت کم رنگ باشد، غوغا راه می اندازند، حال اینکه ایران جزء معدود کشورهایی است که شعار نه شرقی و نه غربی داده و هر ۴ سال یک بار انتخابات برگزار می‌ کند که دستاورد بزرگ مردم سالاری به شمار می‌آید.

لاریجانی با تکید بر این که باید راهپیمایی ۲۲ بهمن سوخت انتخابات شورانگیز باشد، افزود: مردم درک کنند که مشارکت ۷۰ تا ۸۰ درصدی در انتخابات خیلی از مشکلات در صحنه بین‌المللی و داخلی را حل می‌کند. لازم است در رادیو و تلویزیون و رسانه‌ها و در شعارهای تبلیغاتی به این نکته توجه شود.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد:‌ ۲۲ بهمن یک روز ملی در ایران است. پس نباید اختلاف نظرها را در صفحه راهپیمایی نشان داد که بحث کدورت شود. این روز روز وحدت و وفاق است، لذا باید از بیان شعارها و رفتارهایی که باعث افتراق و تفرقه می‌شود پرهیز کرد. همه دیدیم که مردم چطور برای شهادت حاج قاسم سلیمانی به صحنه آمدند چون احساس  کردند آمریکا ستم کرده و غیرت ایرانی به جوش آمد. ۲۲ بهمن هم باید چنین باشد به همین دلیل لازم است از شعارها، تفریح‌ها و کارهایی که بوی افتراق می دهد دوری کرد.

وی در عین حال گفت: نباید ۲۲ بهمن تبدیل به میتینگ انتخاباتی شود چون مردم را چند دسته می‌کند نباید مردم احساس کنند که برای یک گروه و دسته است. قدر و منزلت ۲۲ بهمن بزرگتر از آن است که خرج یک گروه و فرد شود.

وی  افزود:‌ باید موضوع مردمی بودن راهپیمایی ۲۲ بهمن را رعایت کرد، نباید احساس شود دستگاهها در این مراسم محور هستند. بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی مردم از خانه‌هایشان بیرون آمده و در مراسم تدفین شرکت کردند. هیچ کس تصور نمی‌کرد حادثه‌ای به این عظمت رخ دهد، اما بعد دیدیم که در بی بی سی می گویند کارمندان در مراسم شرکت کردند اینطور علیه ما تبلیغ می‌کنند، به همین دلیل نباید نمودهایی در راهپیمایی همچون پلاکاردهای کارکنان فلان شرکت، وجود داشته باشد که سوژه شود کارکنان می‌توانند حضور داشته باشند اما نباید راهپیمایی به خود شکل دولتی بگیرد. کما این که در طول ۴۱ سال گذشته هم این طور نبوده است. حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن خواست قلبی مردم است پس نباید کسی سوار آن شده چون باعث سوء استفاده دیگران می‌شود.

لاریجانی در توصیه‌ای به برگزار کنندگان مراسم ۲۲ بهمن و ایام دهه فجر گفت: به سخنرانان کمک کنید که در سخنرانی‌هایشان محورهایی همچون موضوعات اقتصادی و تاکید روی راه امام و رهبری را مورد توجه قرار دهند این که ما در مصاف بزرگی با امریکا قرار داریم، گام دوم و انتخابات هم باید مورد تاکید قرار گیرند.

* در ایام نزدیک ۲۲ بهمن باید مناقشات به وحدت تبدیل شود

رئیس مجلس همچنین در توصیه‌ای به اصحاب رسانه در رادیو و تلویزیون گفت: روزهای مناقشات در کشور زیاد است اما در ایام نزدیک ۲۲ بهمن باید مناقشات به وحدت تبدیل شود، لذا تبلیغات در رادیو و تلویزیون و رسانه ها همه باید وحدت آفرین بوده و در این ایام بیان حرف‌های مناقشه آمیز اشتباه است.

لاریجانی ادامه داد: از طرف دیگر مردم به شهدای انقلاب سمپاتی دارند. باید خون‌های گران بهای ریخته شده در راه انقلاب و در راس همه آنها شهدایی همچون بهشتی، مطهری و مدنی و همه بزرگان برای مردم یاد آوری شود. دهه فجر می‌تواند خاطرات را زنده کند به همین دلیل لازم است بازخوانی‌ رشادت‌ها در رادیو و تلویزیون در رسانه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه