تاکید جهانگیری بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه تامین کالای اساسی و دارو
معاون اول رئیس جمهوری بر لزوم برنامهریزی و نظارت مستمر بر نحوه تامین کالای اساسی و دارو تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور روز سه شنبه در جلسه بررسی مسائل مربوط به تامین کالاهای اساسی بر ضرورت برنامهریزی، هماهنگی و نظارت مستمر از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بانک مرکزی و سایر دستگاههای مرتبط بر نحوه تامین کالاهای اساسی و دارو در کشور تاکید کرد.
معاون اول رئیس جمهوری گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاههای متولی تامین کالاهای اساسی باید علاوه بر برنامهریزی برای تامین نیازهای جاری کشور، جلساتی را به صورت مستمر برای بررسی و ارزیابی میزان ذخایر کالاهای اساسی برگزار کنند تا این ذخایر از میزان مصوب کاهش پیدا نکند.
جهانگیری با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص اقدامات وزارت بهداشت برای ساخت واکسن کرونا که همگام با سایر کشورها در حال انجام است و نیز هماهنگیهای انجام شده برای واردات واکسن آنفلوآنزا تصریح کرد: واکسن آنفلوآنزا باید حتماً در حد نیاز کشور تامین شود و در خصوص واکسن کرونا نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید این اطمینان را به جامعه بدهد که برنامه ریزیهای لازم برای تولید و خرید این واکسن از شرکتها و کشورهای پیشتاز در تولید این محصول در حال انجام است.
او ضمن تاکید بر ضرورت تامین ارز مورد نیاز بذر، کود، سموم دفع آفات و سایر نهادههای کشاورزی گفت: لازم است بانک مرکزی ارز مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی برای تامین این محصولات را پرداخت کند تا مشکلی برای تولید محصولات زراعی و باغی وجود نداشته باشد.
در این جلسه معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گزارشی از وضعیت موجود دارو و روند تامین ارز مورد نیاز واردات دارو و میزان ذخایر مواد اولیه تولید ارائه کردند.
سید کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی و حسین مدرسی خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت هم در این جلسه به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت تامین کالاهای اساسی، روند تامین ارز مورد نیاز و تامین مواد اولیه تولید کارخانجات پرداختند و توضیحاتی درباره چالشها و مسائل پیش رو مطرح کردند.
در این جلسه که وزیر راه و شهرسازی و رئیس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، معاون ارزی بانک مرکزی گزارشی از روند تامین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی و دارو و مقایسه آن با مدت مشابه سال قبل ارائه کرد و بر آمادگی بانک مرکزی بر تامین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی و دارو مطابق برنامه پیش بینی شده تاکید کرد.
همچنین این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل پیش روی تامین کالاهای اساسی و دارو، تصمیماتی برای سرعت بخشیدن به روند ترخیص کالاهای اساسی از گمرکات کشور اتخاذ شد و برای حل مسائل مرتبط با لاستیک هم مقرر شد وزارتخانههای راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت جلسهای را در این خصوص برگزار و مشکلات موجود را به سرعت برطرف کنند.
ارسال نظر