موج گزارش می دهد:
ترامپ یا بایدن؟!
ترامپ یا بایدن هرکدام رییس جمهور شوند برای ایران فرقی نمی کند چرا که هردو باید منتظر افول آمریکا در جهان باشند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، روز ۱۳ آبان ، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار میشود و مردم این کشور از بین دونالد ترامپ رئیس فعلی آمریکا و نامزد حزب جمهوریخواهان و جو بایدن معاون اول دولت باراک اوباما و نامزد حزب دموکراتها یکی را انتخاب میکنند.
نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هرچه باشد برای ملت ما تفاوتی ندارد چرا که بیش از چهار دهه است که آمریکا قدرت نفوذ خود در جهان را از دست داده و منزوی شده است.
دو نامزد انتخاباتی آمریکا در مناظره خود حرف های ناشایستی علیه ایران مطرح کرده اند، یکی از آنها ایران را به دخالت در انتخابات متهم کرد و دیگری گفت هرکس چنین دخالتی کند سزای عملش را خواهد دید! به هرحال فارغ از بیادبی و توهینهای مکرر دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مواضع و اظهارات هر دو طرف نشان از خوی سلطهجویی آن ها است.
در همه این سالها، و در دوران هر رییس جمهوری آمریکا از جمهوریخواه و دموکرات، فشارهای زیادی علیه این ملت و نظام اعمال کردند اما با شکست مواجه شدند.
در دوران کارتر ، قطعنامههای بسیاری علیه کشورمان تصویب شد، تحریمهای اقتصادیای علیه ایران وضع کردند، پولها و طلاهای ایران را که نزد بانکهای آمریکا بود بلوکه کردند، به طبس حمله نظامی کردند و کودتای نقاب را طراحی کردند.
در عصر ریگان ، تحریمهای بازرگانی و تجاری را علیه کشورمان اعلام کردند، کشورهای دنیا را از فروش سلاح و تجهیزات نظامی به ایران منع کردند، کشورمان را در لیست کشورهای حامی تروریست قرار دادند، هواپیمای مسافربری ایرباس را با موشک زدند و برای کشتن ملت ایران سلاح شیمیایی در اختیار رژیم بعث عراق قرار دادند.
در دوران کلینتون ، تحریمهای سختتری با هدف جلوگیری از سرمایهگذاری ایران در صنعت نفت و گاز وضع کردند، صادرات ایران را با مشکلاتی مواجه کردند تا باعث ایجاد مشکلات اقتصادی در کشورمان شوند.
در دوران بوش پدر و پسر، تحریمها را تشدید کردند، ایران را در فهرست سیاه قرار دادند، برخی از بانکها و شرکتهای ایرانی را در لیست تحریم قرار دادند .
در عصر اوباما ، با تحریم های جدید می خواستند کشورمان را منزوی کنند، در فتنه سال ۱۳۸۸ از فتنهگران علیه نظام حمایت کردند، و دانشمندان هستهای کشورمان را ترور کردند.
در دوران ترامپ شدیدترین تحریمها با عنوان فشار حداکثری اعمال شد، غذا و دارو را هم تحریم کردند و ترامپ شخصا دستور ترور سردار سلیمانی؛ فرمانده سپاه قدس را صادر کرد.
به هرحال همه این فشارها برای شکست ایران بود اما جمهوری اسلامی ایران با اقتدار باقی ماند.
برخی به ظواهر نگاه میکنند و میگویند آمریکا پول دارد، ابزار نظامی دارد، امکانات رسانهای دارد، قدرت اتمی دارد، علم و فناوری دارد، تکنولوژی دارد، اما باید بدانند اینها قدرت سختافزاری است؛ حرف اول را قدرت نرمافزاری میزند و آمریکا در این موضوع ضعیف است. آمریکا منطق و استدلال و حرف نو ندارد. ابزار نظامی دارد اما نیروی نظامی آمریکا به شدت افسرده، سردرگم، سرگشته و مردد است بنابراین آمریکا چهل سال است که شکست خورده است.
امروز حرف اول را در منطقه، ایران و جبهه مقاومت میزند. برای ایران ترامپ و بایدن تفاوتی ندارند. هر کدام رییس جمهوری آمریکا بشوند، باید نیروهایشان را از منطقه خارج کنند. هر کدام رییس جمهوری شوند باید منتظر انتقام جمهوری اسلامی ایران بخاطر به شهادت رساندن سردار سلیمانی عزیز باشند. بنابراین برای ایران ترامپ یا بایدن فرقی ندارد.
* انتخاب ترامپ یا بایدن هیچ تاثیری در شرایط موجود کشورمان ندارد
فدا حسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اظهار داشت: با توجه به شرایطی که در گذشته آمریکایی ها علیه جمهوری اسلامی ایران بوجود آوردند انتخاب ترامپ یا بایدن هیچ تاثیری در شرایط موجود کشورمان ندارد.
وی ادامه داد: در دوره های گذشته بسیاری از افراد در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت کردند اما سیاست هایشان همان سیاست های استکبارانه در مقابل پیشرفت و توسعه ایران بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی افزود: انتخاب بایدن یا ترامپ در انتخابات اخیر امریکا برای جمهوری اسلامی ایران تفاوتی ندارد چرا که استراتژی آنها نشات گرفته از تفکرات بسته استکبار است.
مالکی اظهار کرد: ممکن است برخی از این افراد در تاکتیک با یکدیگر تفاوت داشته باشند اما در اصول کاری همان نگاه استکباری را نسبت به کشوررهای گوناگون دارند.
وی با بیان اینکه افراد در درون کشور نباید به نتایج انتخابات آمریکا دل ببندند، تصریح کرد: باید انتخابات آمریکا را رصد کنیم همانطور که آنها انتخابات ما را رصد می کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان با بیان اینکه نباید به چراغ سبزی که نامزدهای انتخاباتی نشان می دهند خوش بین باشیم، خاطر نشان کرد: باید به منابع داخلی و ظرفیت های کشور دل ببندیم.
ارسال نظر