سرلشکر باقری:
اعزام ناوگروه ۷۵ نداجا جلوهای از اقتدار و آمادگی نیروهای مسلح کشور است
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی بازگشت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش را تبریک گفت.
![اعزام ناوگروه 75 نداجا جلوهای از اقتدار و آمادگی نیروهای مسلح کشور است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/vr3BqYstw44X/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehypmPDMvR948/%D8%B3%D8%B1%D9%84%D8%B4%DA%A9%D8%B1+%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF+%D8%A8%D8%A7%D9%82%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی با تبریک بازگشت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش، تاکید کرد: این همت سترگ جلوه ای از اقتدار و آمادگیهای نیروهای مسلح کشور برای نقشآفرینی های بین المللی و راهبردی در تامین امنیت و ثبات جهانی است.
بسم الله الرحمن الرحیم
بازگشت شکوهمند و غرور انگیز ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از ماموریت خطیر دریانوردی در پهنه اقیانوس اطلس و مشارکت مقتدرانه در رزمایش دریایی بین المللی که موجبات خرسندی امام و امت و مباهات نیروهای مسلح کشور عزیزمان را رقم زد ، به محضر مبارک مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی ) و خالقان این دستاورد شگرف به ویژه فرمانده خردمند و معزز کل آجا و دریادلان خستگیناپذیر نیروی دریایی ارتش غیرتمند تبریک عرض می نمایم.
این همت سترگ که جلوه ای از اقتدار و آمادگیهای نیروهای مسلح کشور برای نقشآفرینی های بین المللی و راهبردی در تامین امنیت و ثبات جهانی است را پاس داشته و اطمینان داریم تداوم و تکرار این مجاهدت بزرگ که محصول راهبرد "ما می توانیم" و اتکا به توانمندی های بومی و ایرانی است ، به فضل خدای کریم و نعیم ، ضامن درخشش و تبلور قابلیتها و شایستگیهای ملت عظیمالشأن ایران در میدان های مختلف خواهد بود .
سرلشکر پاسدار محمد باقری
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح
ارسال نظر