English

رئیس دیوان عدالت اداری: در حال جهاد هستیم

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: امروز در سنگر قضا و عدالت جویی در حال جهاد هستیم.

رئیس دیوان عدالت اداری: در حال جهاد هستیم

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از دیوان عدالت اداری ، حجت‌الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری در نشست با اعضای بسیج دیوان عدالت اداری که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و درود به ارواح عظیم الشان کربلا به خصوص امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) گفت: در روزی سخن از یاد و خاطرات این شهدای عظیم الشان داریم که امروز هم شاهد تکرار این صحنه‌ها هستیم.

رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه باب جهاد همیشه باز است و امروزه و در شرایط فعلی قالب آن تغییر کرده است، گفت: روزی، جهاد، گرفتن اسلحه جلوی دشمن بود که به سرزمین ما حمله نکند، اما در حال حاضر دشمن در یک قالب دیگر و در عرصه‌های مختلف در مقابل اسلام و آزادی خواهان قد علم کرده است و باید جهاد کرد.

مظفری با اشاره به رشادت شهید نوجوان علی لندی گفت: این نوع از جانفشانی در نوع خود بی نظیر است که یک نوجوان جان خود را در طبق اخلاص گذاشته و این نمونه بارزی از یک جهاد است.

رئیس دیوان عدالت اداری دوام و تداوم مسیر جهاد و شهادت را تفکر بسیجی دانست و افزود: تفکر بسیجی یعنی اخلاص و ایمان به معنی حقیقی کلمه و هر کاری که انجام شود برای رضای خداوند متعال باشد.

وی افزود: حضرت امام (ره) تعلیم دهنده این تفکر الهی است که ما را با خط سرخ حسینی آشنا کرد که با گذشت بیش از چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی و سی سال از دفاع مقدس، کماکان جهاد باقیست و فقط سنگرها عوض شده است.

مظفری گفت: امروز در سنگر قضا و عدالت جویی در حال جهاد هستیم و باید تفکر بسیجی را سرلوحه کار خود قرار دهیم و باید توجه داشته باشیم که گذر زمان ما را دچار غفلت و فراموشی نکند.

رئیس دیوان عدالت اداری تفکر بسیجی را همان تفکر ناب محمدی دانست و با اشاره به اینکه غفلت، نداشتن بصیرت، دنیا پرستی و شهوت رانی، حب جاه و مقام، ریاست طلبی و فریب دشمن خوردن، از مواردی است که در تفکر بسیجی مورد مطالعه قرار گرفته است، گفت: خیلی از افرادی که در روز عاشورا مقابل امام حسین (ع) جنگیدند، پای صحبت‌های پیامبر گرامی اسلام بودند و از نگاه پیامبر به امام حسین (ع) آگاه بودند، اما بخاطر عدم بصیرت و آگاهی در روز عاشورا بر امام و اصحابش شمشیر کشیدند.

وی افزود: امام حسین (ع) و واقعه کربلا این تفکر ناب الهی که منطبق با فطرت پاک الهی است را در انسان زنده کرده است و امروزه این تفکر باید در جامعه جاری باشد چرا که دشمن همیشه در کمین است تا از غفلت‌های ما سوء استفاده کند.

مظفری با تاکید به اینکه این انقلاب با حضور و حمایت مردم پشت سر امامت و ولایت می‌تواند ماندگار باشد، خاطر نشان کرد: هر فردی در هر مسئولیتی که قرار دارد اگر خودش را به عنوان بسیجی معرفی می‌کند باید یاد امام حسین (ع) را زنده کند و این تفکر در جان او مشتعل شود چرا که هرگونه سستی در این مسیر هیچ بعید نیست که تاریخ عاشورا را دوباره تکرار کند.

رئیس دیوان عدالت اداری تفکر دینی و الهی را پشتوانه ماندگاری واقعه عاشورا دانست و افزود: فرهنگ عاشورایی یعنی بصیرت، دشمن شناسی، مسئولیت پذیری و پای مسئولیت ایستادن، امیدوارم در این سنگر که در حال جنگیدن هستیم بتوانیم با عهدی که با امام حسین (ع) و شهدا بستیم وفادار باشیم.

مظفری در پایان گفت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند که تفکر بسیجی را باید منتقل کرد و این وظیفه ماست که آگاهی سازی در این زمینه انجام شود چرا که آنچه در فاصله بیست سال اتفاق افتاد در فاصله بیش از هزار سال هم اتفاق می‌افتد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه