نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی:
پاکسازی بدنه دولتی، دانشگاهها و مدارس از افراد خائن ضروری است
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: پاکسازی سیستمهای اداری نه به شکل وسیع اما به صورت هوشمند و دقیق باید اتفاق بیفتد. آن معلمی که سر کلاس مدرسه یا دانشگاه جوانان و نوجوانان ما را تحریک و تهییج میکند تا به آشوبها بپیوندد قابل تحمل نیست.
حسین نجابت در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، درخصوص گمانه های مطرح درباره نفوذ جریانهای ضد انقلاب در مدارس، ادارات و دانشگاهها اذعان کرد: درباره این موضوع باید قائل به تفصیل بشویم. چون نیازمند توضیحاتی است. ما کوتاهیهایی در مدیریت فضای مجازی داشتیم. در زمینه آموزش بچهها در مدارس و حتی دانشگاهها هم کوتاهیهایی داشتیم. دشمن هم بیدار بوده و دائم کار کرده و در این فضاها حضور پررنگی داشته است. البته امروز دیگر رسوا شدهاند. ولی میبینیم که چه غوغایی درباره داستان خانم مهسا امینی به پا کردهاند و چیزهایی را مطرح میکنند که با واقعیت فاصله زیادی دارد. اما بچههای ما این القائات را باور میکنند. دشمن با برنامهریزیهایش در ذهن و فکر و حتی سبک زندگی بچههای ما هم رسوخ کرده و به این معنا در جامعه ما نفوذ کردهاند. اما این نفوذ به معنای کلاسیک آن که کسی را در نهادهای ما وارد کردهاند نیست.
وی در واکنش به اینکه گفته میشود حتی در بدنه مدیریتی کشور هم شاهد نفوذ هستیم اذعان کرد: این یک مقوله دیگری است. من گفتم کوتاهی ما باعث شده دشمن در همه جا نفوذ پیدا کند و با سرعت زیاد روایات و اخبار دروغ را منتقل کرده و افراد را تحت تاثیر قرار بدهد. این یک اتفاق یک شبه نیست. با کوتاهیهای ما در نهادهای آموزشی و مهمتر از آن فضای مجازی و سایبر آنها توانستهاند تاثیر بگذارند. اما اینکه بعضیها میگویند در بخشهایی از جامعه نفوذ اتفاق افتاده وجه حرفهایتری از نفوذ را مدنظر دارند. یعنی دشمنان روی افرادی کار کردهاند و بعد به شکلی سازماندهی شده به بعضی از دستگاههای ما وارد میشوند و روی تصمیمسازان ما تاثیر میگذارند. این نوع نفوذ خیلی چشمگیر نیست. اما آن نوع اول وسعت بیشتری دارد. یعنی گاهی مدیریتهای میانی ما هم تحت تاثیر القائات قرار میگیرند. این نفوذ هوشمند سایبرنتیک با حضور فیزیکی یک عنصر نفوذی مانند شیوههای جاسوسی قدیم کاملا متفاوت است. اما آن مواردی که عناصرشان نفوذ میکنند تا روی محاسبات تصمیمسازان ما تاثیر بگذارند خیلی زیاد نیست. اما سهم نفوذ هوشمند بسیار بالاست و تاثیر زیادی هم دارد. برای مثال با فضاسازیهای آنها یک طرح مفید را توسط دوستان خود ما که تحت تاثیر قرار گرفتهاند از دستور خارج میکنند. یا مثلا در مورد ساماندهی یارانهها تصمیمگیری میشود. بعد آنها در رسانههایشان به شدت فعال میشوند و با طرح تحلیلهای علمی و اقتصادی تلاش میکنند تا این طرح را زمین بزنند. به این معنا گاهی روی محاسبات تصمیمسازان ما تاثیر میگذارند. اما نباید مانند قدیم دنبال یک نفر بگردیم که نقش سرپل سازمانهای جاسوسی را بازی کند. البته این مورد هم وجود دارد. ولی سهم نفوذ هوشمند بسیار وسیعتر است.
نجابت درباره اینکه آیا امروز نیازمند تکرار تجربه برخورد و پاکسازی عناصر نفوذی در ابتدای انقلاب هستیم تصریح کرد: خوشبختانه یکی از هشدارهایی که در آشوبهای اخیر به مسوولان منتقل شده دقت داشتن در این مسائل است. در اثر آن غفلت هم آدمهایی در مناصب قرار گرفتهاند که تحت تاثیر القائات دشمن هستند و هم اینکه ما در ساختار و بدنه مدیریتی کشور آدمهای خائن و ضدانقلاب داریم. اما تعداد این آدمها زیاد نیست. در بعضی تحلیلها گفته میشود که عدهای پیادهنظام آشوبها هستند و درباره عدهای دیگر هم تعبیر لیدر، سرتیم یا پیشران آشوبها را به کار میبرند. این سرتیمها همان افراد خائن هستند. چنین افرادی در بین معلمان، کارمندان یا دیگر اقشار جامعه حضور دارند. بنابراین پاکسازی سیستمهای اداری نه به شکل وسیع اما به صورت هوشمند و دقیق باید اتفاق بیفتد. آن معلمی که سر کلاس مدرسه یا دانشگاه جوانان و نوجوانان ما را تحریک و تهییج میکند تا به آشوبها بپیوندد قابل تحمل نیست. در هیچ جای دنیا چنین چیزی تحمل نمیشود. تعداد آن کسانی که مستمری بگیر دولت هستند اما در بزنگاهها در جبهه دشمن بازی میکنند خیلی زیاد نیست. چنین کسانی باید پاکسازی شوند.
این فعال سیاسی در پاسخ به اینکه برای کنترل محیط دانشگاه باید انقلاب فرهنگی دیگری اتفاق بیفتد یا همان پاکسازی هوشمند کفایت میکند گفت: معنای انقلاب فرهنگی پاکسازی آدمها نیست. این مقوله دیگری است که در جای دیگری باید به آن پرداخت. در جاهایی امروز اعتراضات به اغتشاش، آشوب و قتل و غارت بدل شده است. در این وضعیت افرادی ولو اندک در دانشگاهها بچهها را برای اعتصاب و نرفتن به سر کلاسها تحریک میکنند. بعضی از این افراد پشت نقاب تحلیلهای علمی، سیاسی و اجتماعی این برنامه را پیش میبرند. بعضیهای دیگر هم به صورت علنی این کار را میکنند و دست به تجری میزنند. با چنین کسانی حتما باید برخورد شود. در هیچ کجای دنیا قابل تحمل نیست که کسی مستمری بگیر نظام باشد و بعد در جایی بر علیه نظام حرف بزند. البته من هم مستمری بگیر نظام و دولت هستم و ایرادهایی دارم که در روزنامهها و خبرگزاریها مطرح میکنم. ولی یک جایی همه میفهمند که دست دشمن واقعی در کار است و اعتراضات به آشوب، تخریب و قتل کشیده است. ما در اخبار دیدیم که یک خودروی تاکسی را با رانندهاش به آتش کشیدند. چنین چیزی که دیگر قابل تحمل نیست. البته بعد از فرمایشهای رهبری که فصلالخطاب است و دقیق هم بیان شد شرایط تغییر کرده است. امروز تعداد کسانی که در اعتراضات حضور دارند بسیار کم شده است. مردم به مسائل اقتصادی و موارد دیگری اعتراض دارند که سر جای خود باید مورد رسیدگی قرار بگیرد. اما مردم کاملا هوشمندانه خط خودشان را از آشوبگران جدا کردند. با آنهایی که خطشان را جدا نکردهاند باید حتما برخورد شود. چنین افرادی در دانشگاهها، در بدنه دولت و در بخشهای دیگر حضور دارند.
ارسال نظر