براساس اعلام معاون وزیر امور خارجه روسیه؛
ایجاد منطقه آزادی تجاری ایران و اوراسیا در دستور کار است
معاون وزیر امور خارجه روسیه جزئیاتی را درباره ایجاد یک منطقه آزاد تجاری میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا بیان کرد.
![ایجاد منطقه آزادی تجاری ایران و اوراسیا در دستور کار است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/A7Rrag0ITGaj/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzIj_qmkcUGI/+%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86+%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1+%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%87+%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری تاس، الکساندر پانکین، معاون وزیر امور خارجه روسیه در گفتوگو با این خبرگزاری اعلام کرد که ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا در حال مذاکره درباره ایجاد یک منطقه آزاد تجاری هستند و برنامه دارند در سال جاری توافقی در این زمینه امضا کنند.
پانکین گفت: شش دور رایزنی از نوامبر ۲۰۲۱ انجام شده است. هدف نهایی کردن این مذاکرات و امضای توافق در سال جاری است.
به گفته این دیپلمات ارشد روس، اجرای توافق موقت میان اتحادیه اقتصادی اوراسیا و ایران که در ۱۷ می ۲۰۱۸ انجام شد و آزادسازی تجارت برخی کالاها در آن قید شده است، «تا کنون تاثیر مطلوبی بر تجارت دوجانبه داشته است.»
او افزود: از اجرای این قرارداد در ۲۷ اکتبر ۲۰۱۹، گردش مالی میان اعضای اتحادیه و ایران به ۵ میلیارد دلار افزایش یافته است.
ارسال نظر