سازمان اداری و استخدامی کشور:
میزان تخلفات اداری کشور کاهش یافته است
رئیس گروه دبیرخانه هیات عالی نظارت بر تخلفات اداری کارمندان سازمان اداری و استخدامی تصریح کرد: با اعمال رویکردهای پیشگیرانه و آموزشی، آمار تخلفات کارمندان در کشور کاهشی شده است.
، «اسکندر آراسته» رئیس گروه دبیرخانه هیات عالی نظارت بر تخلفات اداری با تاکید بر استمرار آموزش به منظور پیشگیری و بازدارندگی، گفت: عدم اطلاع برخی از کارمندان از قوانین منجر به ثبت تخلفات اداری میشود، لذا آشنایی هر چه بیشتر کارمندان با قوانین و مقرارت جاری از بسیاری از مسائل و معضلات جلوگیری کرده و از تخلف که سرآغاز شکلگیری فساد است، جلوگیری میکند.
وی برای نمونه در خصوص جهل به قانون برخی کارکنان، گفت: تاخیر در ورود و تعجیل در خروج از محل خدمت بدون مجوز و تکرار آن یک تخلف است که به زعم برخی از کارمندان موضوع سادهای است و چنین تصور میشود که از ذخیره مرخصی سالانه کسر خواهد شد، در حالی که عدم رعایت مقررات در مورد مزبور یا غیبتهای غیرموجه متوالی و متناوب تخلفی است که در هیاتهای بدوی رسیدگی به تخلفات اداری بررسی و منجر به صدور رای یا مجازات متناسب میشود.
این مسئول تاکید کرد: کارمندان الزاما باید آشنایی اجمالی به قانون رسیدگی به تخلفات اداری و آییننامه اجرایی، تکالیف و وظایف خود و سایر قوانین و مقررات مربوطه داشته باشند و در جریان این امر قرار گیرند که در صورت فعل یا ترک فعل یا قصور و تقصیر در افعال و اقدامات اداری، مجازات خواهند شد.
به گفته رئیس گروه دبیرخانه هیات عالی نظارت بر تخلفات اداری کارمندان سازمان اداری و استخدامی کشور از قوانین مرتبط با تخلفات اداری میتوان موضوع ماده ۹۶ قانون مدیریت خدمات را نام برد که کارمندان دستگاههای اجرایی مکلف هستند در حدود قوانین و مقررات، احکام و اوامر روسای مافوق خود را در امور اداری اطاعت کنند، اگر کارمندان حکم یا امر مقام مافوق را برخلاف قوانین و مقررات اداری تشخیص دهند، مکلفند کتبا مغایرت دستور را با قوانین و مقررات به مقام مافوق اطلاع دهند.
وی اضافه کرد: در صورتی که بعد از این اطلاع، مقام مافوق کتبا اجرای دستور خود را تایید کرد، کارمندان مکلف به اجرای دستور صادره خواهند بود و از این حیث مسئولیتی متوجه کارمندان نخواهد بود و پاسخگویی با مقام دستور دهنده است.
ارسال نظر